cover Clear History
Clear History
96 minuten | Engels

Movies & Series XL
Beschikbaar van 01-01-2017 tot 31-12-2018

Clear History

96 minuten | Engels
2 g a t
HD

In deze comedy van HBO volgen we in het spoor van Nathan Flomm (Larry David), marketing executive bij een bedrijf dat elektrische wagens maakt. Na een pietluttig incident met zijn baas besluit Nathan zijn aandelen - 10 procent van de firma - op te geven. Dat breekt hem zuur op wanneer het bedrijf plots gigantische winsten begint te maken en hem tot risee van het moment maakt. Tien jaar later is zijn huwelijk op de klippen gelopen en zijn reputatie zo goed als onbestaande. Nathan, die intussen een andere identiteit heeft aangenomen, leidt nu een eenvoudig bestaan op een eilandje voor de kust van Massachusetts. Maar wanneer "Rolly DaVore" verneemt dat zijn ex-baas ook op het eiland is om er een zomerhuis te renoveren, begint de Nathan in hem op een wraakplannetje te broeden...

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover Clear History

Clear History

Genre
Regisseur
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze film zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 pakket Connect & Play Max.

Bestel Movies & Series XL