cover The Leisure Class
The Leisure Class
81 minuten | Engels

Movies & Series XL
Beschikbaar van 01-01-2017 tot 31-12-2018

The Leisure Class

81 minuten | Engels
3 a t
HD

"The Leisure Class", een "Project Greenlight"-productie van Matt Damon en Ben Affleck, die gedraaid werd onder het toeziend oog van de Farrelly Brothers, is gebaseerd op de kortfilm van regisseur Jason Mann, die in 2013 in première ging op het Londense Raindance Festival. De film vertelt het verhaal van de steenrijke Langhams, aangevoerd door Bruce Davison en Brenda Strong, die respectievelijk de patriarch en matriarch van het geslacht spelen. Tom Bell vertolkt de wilde, losbandige Leonard die de trouwplannen van zijn broer Charles (Ed Weeks) in de war wil sturen. Project Greenlight is een realityreeks over het maken van films en biedt een ongecensureerde kijk op de uitdagingen die een debuterend regisseur moet aangaan, van preproductie en casting, via de opnames zelf, tot en met de postproductie.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover The Leisure Class

The Leisure Class

Genre
Regisseur
Jaar
2015
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze film zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 pakket Connect & Play Max.

Bestel Movies & Series XL