cover Hello Ladies: The Movie
Hello Ladies: The Movie
77 minuten | Engels

Movies & Series XL
Beschikbaar van 01-01-2017 tot 31-12-2018

Hello Ladies: The Movie

77 minuten | Engels
1 t
HD

Hello Ladies wordt afgerond met een special van 80 minuten, geproducet en geschreven door Stephen Merchant, Gene Stupnitsky en Lee Eisenberg. In de special draven de nerdy webdesigner Stuart en zijn flatgenote Jessica weer op. Zij heeft nog steeds een relatie met haar zelfvoldane impresario en vraagt zich af of acteren eigenlijk wel iets voor haar is. Wanneer Stuart verneemt dat zijn Britse ex-liefje Trudy van plan is om LA te bezoeken met haar man Mike (die Trudy jaren voorheen bij Stuart wegkaapte, wat hem naar de VS deed verhuizen), wil hij hen wegblazen met zijn glamoureuze levensstijl. Hij trommelt een Russisch model op om de rol van zijn beeldschone vriendin te vertolken. Maar die geeft op het laatste moment verstek, waardoor Jessica in allerijl als "vriendin" wordt ingeschakeld. Dat leidt uiteraard tot de nodige hilariteit en een onverwachte ontknoping. Tal van bekende gezichten maken hun opwachting: Nate Torrence herneemt zijn rol als Stuarts gescheiden vriend Wade; Kevin Weisman speelt fuifbeest Kives... Nicole Kidman speelt zichzelf.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover Hello Ladies: The Movie

Hello Ladies: The Movie

Genre
Regisseur
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze film zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 pakket Connect & Play Max.

Bestel Movies & Series XL