cover Confirmation
Confirmation
105 minuten | Engels

Movies & Series XL
Beschikbaar van 01-01-2017 tot 31-12-2018

Confirmation

105 minuten | Engels
3 g d t
HD

CONFIRMATION, een HBO Original Movie, gaat dieper in op een explosieve rechtszaak uit 1991, de hoorzittingen die het Amerikaanse Hooggerechtshof hield omtrent de zaak Clarence Thomas - Anita Hill. De zaak zou de VS een tijdje zo goed als lamleggen en onze denkwijze ten opzichte van seksuele intimidatie, slachtofferrechten en hedendaagse rassenrelaties voorgoed veranderen. Kerry Washington (Django Unchained, tv-serie Scandal) speelt de rol van Anita Hill, de vrouw die Clarence Thomas (Wendell Pierce - The Wire) tijdens de hoorzittingen van de senaat voor zijn aanstelling tot rechter bij het Hooggerechtshof betichtte van seksuele intimidatie. De beschuldigingen stelden niet alleen Thomas' reputatie in een kwaad daglicht, maar keerden ook als een boemerang in haar eigen gezicht terug toen de publieke opinie haar geloofwaardigheid in twijfel begon te trekken. De uitstekende cast wordt aangevuld met Greg Kinnear (als Joe Biden), Dylan Baker (Senator Orrin Hatch), Grace Gummer (Ricki Seidman) en Alison Wright (de vrouw van Clarence Thomas). De Oscargenomineerde Susannah Grant (Erin Brockovich) schreef het scenario.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een film?
    P
w
cover Confirmation

Confirmation

Genre
Regisseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze film zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 pakket Connect & Play Max.

Bestel Movies & Series XL