cover The Client List
The Client List (Seizoen 1)
41 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 01-09-2016 tot 31-08-2017
still Ziggo On Demand The Client List

The Client List (Seizoen 1)

(Seizoen 1)

41 minuten | Engels
3
HD

Amerikaanse dramaserie. Als Riley Parks alleen met haar kinderen achterblijft wanneer haar man ervandoor gaat, komt ze vrijwel meteen in financiële problemen. Om toch nog een bron van inkomsten te houden gaat ze aan de slag bij een schoonheidssalon. Ze komt er echter snel achter dat daar niet alleen massages gegeven worden en maakt een lastige keuze.

Amerikaanse dramaserie. Riley vindt het moeilijk om te accepteren dat Kyle niet meer terugkomt. Ze vindt in een van zijn jaszakken een telefoonnummer van een 'Max'. Ze zoekt contact in de hoop informatie te krijgen over de verblijfplaats van haar man, maar Max heeft een schokkend verhaal te vertellen. Ondertussen probeert Linette haar nieuwe vlam voor iedereen verborgen te houden.

Amerikaanse dramaserie. Riley krijgt promotie in de massagesalon. Maar wanneer haar dochter Katie het begint uit te hangen op school, heeft ze het lastig om een evenwicht te vinden tussen het moederschap en haar nieuwe positie als manager. Evan krijgt van een bevriende politieagent te horen dat Kyle naar Mexico is gevlucht en Linettes afspraakje verloopt niet helemaal vlekkeloos.

Amerikaanse dramaserie. Riley weigert om naar het jaarlijks benefietgala te gaan ondanks dat haar moeder hier medevoorzitter van is. Ze heeft geen zin in de nieuwsgierige blikken van de mensen en de roddels over Kyle. Een rechtenstudent is op zoek naar een speciale behandeling en Riley voorziet in die behoefte. Als ze erachter komt dat hij een vriend van de verloofde van haar collega Kendra is, komt hun geheim in gevaar. Kendra heeft haar verloofde namelijk niet alles over haar werk verteld.

Amerikaanse dramaserie over een gescheiden vrouw die gaat werken bij een massagesalon. Ze komt er al snel achter dat haar cliënten meer verwachten dan alleen een massage. Een ongelukje tijdens een massage vormt de perfecte ijsbreker voor Riley en haar knappe cliënt. Ze vraagt zich af of ze weer klaar is om te gaan daten.

Amerikaanse dramaserie over een gescheiden vrouw die gaat werken bij een massagesalon. Ze komt er al snel achter dat haar cliënten meer verwachten dan alleen een massage. Georgia vermoedt dat een nieuwe cliënt van haar welnesscentrum een undercoveragent is. Om te voorkomen dat ze moet sluiten mag er per direct geen 'extra service' meer worden verleend. Zowel de meiden als hun cliënten zijn daar niet blij mee. Rileys vriendin Lacey vraagt zich af hoe Riley aan haar geld komt en ze is vastbesloten dat uit te zoeken.

Amerikaanse dramaserie over een gescheiden vrouw die gaat werken bij een massagesalon. Ze komt er al snel achter dat haar cliënten meer verwachten dan alleen een massage. Riley denkt na over haar huwelijk met Kyle, vooral dan over de onvolmaaktheden ervan. Lacey onthult dat ze ook iets verborgen hield voor Riley. Riley maakt zich zorgen over de nieuwe vrouw in het leven van Evan.

Amerikaanse dramaserie over een gescheiden vrouw die gaat werken bij een massagesalon. Ze komt er al snel achter dat haar cliënten meer verwachten dan alleen een massage. Rileys zoon heeft moeite met de verdwijning van zijn vader en Riley vraagt Evan om de vaderrol over te nemen. Linette probeert een lening te krijgen om het kapsalon waar ze werkt te kunnen kopen.

Amerikaanse dramaserie over een gescheiden vrouw die gaat werken bij een massagesalon. Georgia neemt een aantal drastische maatregelen als ze ontdekt dat een van haar meisjes een relatie heeft met een cliënt. Riley hoopt dat Georgia snel kalmeert, maar ze is overduidelijk op oorlogspad. Katie vertelt haar moeder dat ze Mark niet mag en niet wil dat hij haar nieuwe vader wordt. Om te laten zien dat ze het meent, loopt ze weg van huis. Riley is verrast als Evan haar zoent, maar hun gecompliceerde relatie wordt er niet makkelijker op als Kyle ineens weer opduikt.

Amerikaanse dramaserie over een gescheiden vrouw die gaat werken bij een massagesalon. Riley heeft moeite met de plotselinge terugkeer van Kyle. Het wordt haar duidelijk dat ze veranderd is en dat ze niet meer terug wil in de rol van echtgenote en huisvrouw. Op het werk lopen de zaken ook al niet lekker, zeker als duidelijk wordt dat Georgia in moeilijkheden is. Als Georgia besluit een tijdje onder te duiken, draagt ze het welnesscentrum over aan Riley. Ze drukt haar op het hart de cliëntenlijst veilig achter slot en grendel te bewaren.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Client List

The Client List

Genre
Jaar
2012
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 augustus 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series