cover Switched at Birth
still Ziggo On Demand Switched at Birth

Switched at Birth (Seizoen 5)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
2 g t
HD

Bay vindt het lastiger dan ze had verwacht om de schuld voor Daphne op zich te nemen. Daphne voelt zich ook schuldig omdat Bay moet boeten voor haar daden.

Het studeren valt Daphne zwaar. Bay probeert een balans te vinden tussen haar langeafstandsrelatie met Emmett en het vervullen van haar taakstraf.

Bay krijgt de kans haar kunst te tonen en Daphne daagt de pestkop van het studentenhuis uit.

Bay wil haar tijd met Emmett optimaal benutten als hij haar verrast met een bezoek. Daphne vindt het vreselijk als ze slecht presteert bij een tussentijdse toets.

Na een avond doorzakken met haar vriend Tank kan Bay zich de volgende dag niet meer alles herinneren van die avond. Professor Marillo nodigt Daphne met een paar andere studenten bij haar thuis uit.

Bay's privézaak wordt openbaar als het universiteitsbestuur er lucht van krijgt en er een onderzoek wordt ingesteld.

Kathryns moeder komt op bezoek en heeft onverwacht nieuws. Emmett wil niet praten over het universiteitsonderzoek.

Bay denkt na hoe ze carrière als kunstenaar kan maken. Regina biedt Eric en zijn zoon aan om tijdelijk bij haar in te trekken. Mingo nodigt Daphne uit.

Iris raadt Daphne zich aan te melden bij een studentenvereniging. Bay komt tussenbeide als Travis' populariteit z'n relatie met Mary Beth beïnvloedt.

Bay verrast Emmett met een bezoek aan Los Angeles. Daphne wanhoopt van haar schoolprestaties. Kathryn en Toby krijgen de kans hun musical te laten produceren.

Bay heeft een gebroken hart. Daphne worstelt met speculaties, en iemand onthult zwanger te zijn, in de zomerpremière.

Bay besluit zich weer op haar studie te richten en schrijft zich in voor Spaanse les. John stata onder grote financiële druk.

Eric vraagt Regina bij hem in te trekken, maar Regina heeft problemen. Johns financiële problemen0 lopen op. Toby vraagt de familie om steun.

Het is groot nieuws dat Regina uit het gastenverblijf vertrekt. Daphne rijdt mee met een ambulance om hoofd veiligheid te worden van haar studentenhuis.

Daphne, Bay en Travis gaan tijdens de voorjaarsvakantie naar Mexico met Melody om vrijwillig hoorapparaten uit te delen aan armen.

Daphne en Mingo verheugen zich op de ontmoeting tussen hun ouders tot ze merken dat er kwaad bloed bestaat tussen hen.

Met hulp van Mingo houdt Daphne een benefiet om een dovenschool in Mexico te steunen. Toby en Lily moeten moeilijk beslisingen nemen.

Bay vindt dat ze klaar is voor een nieuwe relatie. Daphne's correspondentie met Quinn beïnvloedt haar relatie met Mingo, en Toby en Lily bereiden zich voor op het ouderschap.

Bay organiseert Lily's babyshower als Regina met Will naar een spoedgeval moet. Lily maakt zich druk over de reactie van anderen over haar besluit.

Bay is dolblij met de eerste tentoonstelling van haar werk. Daphne solliciteert naar een stage in het buitenland. John en Kathryn confronteren Regina met Erics geheim.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Switched at Birth

Switched at Birth

Genre
Regisseur
Jaar
2015
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie