cover Switched at Birth
still Ziggo On Demand Switched at Birth

Switched at Birth (Seizoen 4)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
2 g t
HD

Daphne en Bay beginnen aan hun laatste jaar op Carlton. Kathryn geeft zich op voor tapdanslessen.

Bay's tekenlerares is niet onder de indruk van haar werk, dus neemt Bay haar talenten onder de loep. Daphne maakt een fout in de kliniek. Kathryn stelt haar nieuwe vriend Renzo aan John voor.

Daphne's poging om vriendschap te sluiten met Sharee gaat mis als die op school problemen krijgt. Bay helpt haar tekenlerares in een galerie in ruil voor een aanbevelingsbrief voor de kunstacademie.

Bay is verbaasd over haar gevoelens als ze ontdekt dat Emmett weer aan het daten is. Jorge vraagt Daphne mee naar een familiebijeenkomst. Regina en Angelo praten openhartig over hun zakenavonturen.

Kathryn is blij dat ze een tweede kans krijgt om schrijver te worden als Renzo een pitch met een bevriende redacteur regelt. Bay is bang dat Tank misschien een oogje op haar heeft.

Kathryns moordmysteriefeestje wordt al snel gecompliceerd als John en Kathryn bepaalde dingen over elkaar te weten komen. Bay probeert een uitnodiging te krijgen voor Tanks studenten-luau.

Daphne vindt dat Sharee hulp moet zoeken voor haar moeder. Bay en Toby smeden een plan om hun ouders op één lijn te krijgen. Adrianna ligt overhoop met Regina vanwege haar nieuwe project.

Daphne wil de vooropleiding medicijnen doen en meer verantwoordelijkheid in de kliniek, maar kan ze dat aan? Bay wordt aan haar lot overgelaten als haar tekenlerares beter werk van haar verwacht.

Daphne helpt Angelo bij het benefiet voor de kliniek, terwijl Jorge en Campbell haar aandacht vragen. Bay heeft moeite met MaryBeth' gevoelens voor Tank. Toby stoomt Sharee klaar voor het hockeyteam.

Bay roept de hulp van Tank in bij de strijd tussen de hockeyteams van Carlton en Buckner. Toby krijgt onverwacht bezoek van Nikki. Regina kan de connecties in haar oude buurt gebruiken voor haar werk.

Bay trekt het verhaal van Emmetts vriendin na. Als ze een oude bekende tegenkomt, twijfelt Daphne eraan of ze wel goed genoeg is voor de kliniek. Uit schuldgevoel waagt Regina een gok op haar werk.

Bay worstelt met haar gevoelens voor Emmett en Tank, terwijl Daphne haar veiligheid in gevaar brengt als ze Regine wil beschermen, in de zomerpremière.

Bay en Emmett proberen iets tegen de chantage van Matthew te doen en doen een onverwachte ontdekking. Daphne krijgt een prachtige kans in de kliniek, maar maakt zich zorgen over haar vriend Campbell.

Emmett hoort nieuws op de housewarming van z'n vader. Kathryn en John botsen met Regina over de financiering van Daphne's studiekosten, terwijl Daphne een gesprek heeft over een beursaanvraag.

Toby komt terug met nieuwe levensinzichten. Bay's studiedromen liggen aan flarden als ze slecht nieuws krijgt. Angelo helpt Daphne van de stress van haar laatste jaar af door een kookuitdaging.

De families Kennish en Vasquez steunen een dierbare die in kritieke toestand verkeert. Naast alle emoties zijn er verwijten, moeten er beslissingen worden genomen en veranderen levens voorgoed.

Een trip naar Chicago om Bay's achterneef te vinden, is perfect voor Bay om meer voeling te krijgen met haar afkomst en Daphne kan universiteiten bekijken.

Als Bay Tank morele steun aanbiedt, merkt ze dat ze te veel hooi op haar vork heeft genomen. Toby blijft het bij Lily proberen, maar een conflict leidt ongewild tot een confrontatie tussen hen.

Daphne organiseert een spijbeldag voor haar klasgenoten, maar het loopt uit de hand. Bay bespreekt met Angelo's arts hun medische familiegeschiedenis. Kathryn brengt Regina naar haar uitgeversfeest.

Regina, Kathryn en John zijn geschokt als Bay vertelt hoever Daphne gaat in haar zelfdestructieve gedrag. De ouders besluiten regels op te stellen.

Iedereen verheugt zich op de diplomauitreiking totdat schokkend nieuws over Carlton deze speciale dag dreigt te overschaduwen. Daphne vreest dat haar toekomst gevaar loopt als haar verleden opspeelt.

Na een familiediner met 'magische' knoflookstrengen worden Bay en Daphne wakker en ontdekken dat ze nooit zijn verwisseld.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Switched at Birth

Switched at Birth

Genre
Regisseur
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie