cover Switched at Birth
still Ziggo On Demand Switched at Birth

Switched at Birth (Seizoen 3)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
2 g t
HD

Angelo is nu rijk, maar blijft verdacht. John en Kathryn overwegen de politiek in te gaan. Bay verschijnt voor de Student Honor Board na beschuldigingen van fraude, en Daphne wordt afgeleid door Jeff.

Regina is geschokt als Angelo haar over Lana en de baby vertelt. Bay vindt de overgang naar Carlton niet gemakkelijk. Emmett ziet iets uit Nikki's verleden en Toby vraagt zich af wie dit meisje is.

Bay krijgt te maken met Natalie's toorn. Kathryn brengt Johns campagne mogelijk in gevaar met een radio-interview. Regina krijgt slecht nieuws over haar gezondheid. Toby en Lana krijgen een band.

Om Bay de kans te geven om de moeder van haar halfzus in spe te ontmoeten, nodigt Toby Lana uit om te komen eten. Daphne probeert Travis te helpen met zijn problemen thuis.

Daphne neemt meer op zich dan ze aankan, en Kathleen biedt zich aan als regisseur van het toneelstuk op de school van Bay. Toby vraagt zijn opa een universiteit aan te bevelen.

Bay geeft een feest, wat leidt tot een verhitte confrontatie tussen Noah en Travis. Angelo en Lana houden toezicht. Regina maakt ruzie met John en Kathryn over de foodtruck.

Daphne en Travis hebben een meningsverschil. De relatie van Bay en Noah bloeit op, maar Emmett wil niet opgeven. Toby ontmoet een nieuw meisje op het campagnehoofdkwartier.

Daphne voelt zich verscheurd als de dove leerlingen het schoolbestuur oproepen om te voorkomen dat er nog meer horende leerlingen op school komen. Bay heeft vraagtekens bij het gedrag van Regina.

Als het nieuws over de sluiting van de school bekend wordt, organiseert Daphne een demonstratie van de leerlingen van Carlton die plaats zal vinden op de dag voor de uitvoering van 'Romeo en Julia'.

Daphne en de leerlingen van Carlton komen erachter of dankzij hun demonstratie de school open blijft, en doof. Toby heeft een verrassende mededeling, en Johns campagne heeft een onverwachts einde.

Regina komt terug van haar ontwenningskuur en probeert de draad weer op te pakken bij de familie Kennish thuis. Daphne is nader tot het gezin gekomen, en dat zint Regina niet. Bay komt toevallig Ty tegen.

Na een woelige start leren Bay en Ty elkaar opnieuw kennen. John wordt zowel door Toby als door Travis benaderd voor een baan als manager bij de wasstraat.

Bay vindt het jammer dat Toby de muziek opgeeft en organiseert een optreden voor hem om z'n liefde voor de muziek nieuw leven in te blazen, en Bay en Daphne beginnen het goed te maken.

De politiek van het senatorsvrouw zijn, wordt op de proef gesteld als Kathryn een ongemakkelijke ontmoeting heeft. Daphne ontvangt tegenstrijdige signalen van Jace.

Wat als Regina het ziekenhuis meteen over de verwisseling had verteld en de kinderen vanaf hun derde bij de familie Kennish hadden gewoond?

Daphne voelt zich verscheurd tussen haar gezin en haar verlangen om bij Jace te zijn. John moet de situatie onder ogen zien. Angelo biedt Regina aan om te proberen klanten te werven.

Angelo neemt Bay mee naar een voogdijzitting over z'n dochtertje. Als Daphne en Jace een schandaal rond senator Cole ontdekken, moeten ze beslissen wat ze met die vertrouwelijke informatie gaan doen.

Bay organiseert een dovendag in het pretpark. Daphne komt Chef Jeff tegen. Toby probeert Nikki te helpen met een familietragedie uit haar verleden.

Daphne's frustatie over Jace komt tot een hoogtepunt als Parker schokkend nieuws heeft. Nikki spreekt haar moeder aan over de geschiedenis van haar vader.

Toby en Nikki komen op onverwachte plekken terecht als hun vrijgezellenparty's mislopen. Kathryn is verbaasd over Jennice's exorbitante bruiloftswensen.

John en Kathryn willen Toby vertellen wat ze vinden van zijn beslissing om te trouwen. Bay heeft een plan om haar relatie met Ty voort te zetten als hij in het buitenland is.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Switched at Birth

Switched at Birth

Genre
Regisseur
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie