cover The Fosters
The Fosters (Seizoen 2)
39 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 15-05-2017 tot 14-11-2017
still Ziggo On Demand The Fosters

The Fosters (Seizoen 2)

(Seizoen 2)

39 minuten | Engels
2
HD

Het is een grote dag voor Callie, als haar toekomst bij de Fosters afhangt van de onthulling dat Donald niet haar biologische vader is. Als gevolg daarvan kunnen Callie en Jude weer gescheiden worden. Brandon probeert in het reine met zichzelf te komen nadat hij naar bed is geweest met Dani, en het blijft onduidelijk wat Mike deed in de nacht dat Ana verdween. De relatie van Jesus en Emma heeft gevolgen voor Emma's reputatie bij haar ploeggenoten, wat zorgt voor spanning tussen hen. Mariana heeft iets grondig veranderd, tot verbijstering van Stef.

Brandon denkt na over een belangrijke beslissing die z'n droom om piano te spelen kan herstellen of verwoesten. De Foster-kinderen proberen hem op te vrolijken door hem mee te nemen naar een band, waar hij ruzie krijgt met de leadzanger, Lou. Stef gaat de confrontatie aan met Mike over waar hij was in de nacht dat Ana verdween. Een vreemde houdt Callie in de gaten en ze komt voor een keuze te staan die haar leven kan veranderen. Een ontmoeting met de vader van Connor vertroebelt de vriendschap tussen Jude en Connor. Jesus voelt zich bedreigd door de vrije geest van Emma.

Stef en Lena gaan met vakantie voordat hun baby komt en ze laten Brandon en Callie op het huis passen. De leden van Brandons band halen hem over om wat vrienden uit te nodigen om naar hun nieuwe sound te luisteren, maar als Mariana en Jesus daarachter komen, loopt de avond uit op een grote zuippartij. Callie probeert orde te scheppen maar dat mislukt totaal. Jude doet mee aan een ongemakkelijk spelletje flesje draaien. Lena probeert weer tot Stef te komen, die het moeilijk vindt om zich tijdens het weekendje te ontspannen.

Callie neemt een belangrijk besluit om de vertraging van haar adoptie aan te pakken, maar Jude lijdt meer onder haar keuze dan hij laat zien. De passie neemt toe tussen Callie en Wyatt, maar Callie is emotioneel niet klaar voor de volgende stap. Lena vist naar de baan als rector op Anchor Beach, en dat leidt tot nog meer wrijving met Timothy. Als het dansteam audities houdt voor een nieuw lid, vraagt Mariana zich af waarom ze is gekozen voor het team, en het antwoord bevalt haar niet.

Callie is bezorgd over het effect van haar acties op Jude. Emma twijfelt over haar breuk met Jesus, waardoor hij in een lastige positie komt met een nieuwe, potentiële geliefde. Stef worstelt met haar argwaan jegens Mike en wil haar onderzoek naar Ana's verdwijning voortzetten. Als Brandons bandleden hem meenemen voor inspiratie, neemt hij iemand in vertrouwen over fouten uit z'n verleden. Callie's emoties worden haar te veel als het uit de hand loopt met Wyatt.

De Fosters worden getroffen door een ramp en zoeken steun bij elkaar. Stef confronteert Mike met Ana, en hij vertelt waarom hij in het opvangtehuis was toen Ana verdween. Wyatt wil relatie-advies van een ongemakkelijke Brandon, en Mariana is nog boos op Jesus omdat hij haar met z'n problemen opzadelt.

Lena steunt Brandon als hij een oud geheim vertelt dat z'n familie kan verscheuren. Callie neemt Jude mee naar de familie Quinn in de hoop dat Jude zich niet zo bedreigd voelt door Callie's andere leven. Jesus wordt verscheurd tussen gevoelens van schuld over de mislukte relatie met Emma en z'n trouw aan Hayley. Mariana's dansteam maakt zich op voor de competitie, en haar onzekerheden worden haar te veel.

Callie bezoekt Girls United om te helpen met Community Day en is verrast door de nieuwe ontwikkelingen bij haar pleeggroep. Paranoïde buren willen dat de huurbaas de meiden eruit gooit, en een nieuwe bewoner heeft geheimen die de groep in gevaar kunnen brengen. Mariana en Hayley plannen een romantisch dineetje voor Mat en Jesus en hun dates. Stef krijgt een onrustbarende brief van Ana.

De Foster-kinderen wonen een Mexicaans festival bij, maar de emoties lopen hoog op. Samen met Wyatt probeert Callie haar paniekaanvallen te overwinnen door haar instinct te volgen, maar een ontmoeting met een oude bekende dreigt haar progressie te verstoren. Mat nodigt Mariana uit voor het festival en snapt niet dat ze beledigd is. Jesus wil indruk maken op Hayley maar ze wil bewijs dat hij meer wil dan alleen seks. Mike en Ana willen fouten herstellen.

In een poging om Rita te helpen bij een probleem met Girls United, vraagt Callie een gunst van haar biologische vader, Robert, maar een onverwacht verraad bedreigt de nieuwe band die ze met de Quinns heeft. De spanning loopt op tussen en Brandon en Lou, ook al heeft hun bandgenoot Mat gewaarschuwd. En door een bezoek met iemand uit hun verleden ziet Jesus z'n relatie met Hayley in een heel nieuw licht.

Callie en Jude vieren hun eerste kerst met de Fosters. Callie voelt dat ze nog steeds een pleegkind is, terwijl Jude overcompenseert omdat hij zich schuldig voelt dat hij geadopteerd is. Stef vindt dat oma Sharon te dure cadeaus geeft, zeker als ze erachter komt waar het geld vandaan komt. Lena heeft een vooroordeel tegenover een ander familielid. Jesus doet mee aan de buurtwedstrijd huizen versieren, en wordt door z'n buurman Mr Nesbit van valsspelen beticht.

Als Callie Roberts verandering van gedachten probeert te begrijpen, verschijnt er een ambulance bij het huis van de Quinns. Stef en Lena staan tegenover elkaar in verschillende kwesties, waaronder de plotselinge beslissing van Lena om haar baan op te zeggen. Brandon krijgt de kans om aan een prestigieus zomermuziekproject deel te nemen. Mariana heeft het moeilijk als de leider van haar dansteam de dag voor de wedstrijd veranderingen in het team doorvoert. Jesus gaat stiekem naar Ana's AA-bijeenkomst en is geschokt door wat hij daar hoort.

Kiara uit Girls United bekommert zich om Callie als die in een ongeschikt pleeggezin wordt geplaatst. Callie vraagt Stef om te helpen, maar ze komen er al snel achter dat Kiara niet zo eerlijk is als het lijkt. Mariana wordt gevraagd om bij het exacte-vakkenteam op school te komen als haar punten beter zijn dan die van haar klasgenoten, maar ze doet tegen haar vriend Mat net alsof haar wiskundescore slechter is. Brandon probeert z'n ouders over te halen om hem te laten meespelen als de band een kans krijgt, en Jesus deelt z'n geheim met Hayley.

De kinderen staan niet te popelen om de wildernis in te gaan voor een kampeertrip. Jesus zorgt voor onrust als hij z'n geheimen niet langer voor zich kan houden en onverwacht bezoek krijgt. Callie en Brandon laveren ongemakkelijk door hun vriendschap en Jude is het zat hoe hij behandeld wordt. Mike vraagt Ana om bij hem in te trekken.

Callie probeert een nieuwe tactiek uit bij Robert, en Brandon probeert de band ervan te overtuigen dat de regels van zijn moeder voor iedereen kunnen gelden. Nieuws over de toestand van Ana geeft Mariana een idee dat de hele familie Foster raakt. Jude probeert het goed te maken met Connor en stemt in met een groepsdate.

Callie heeft een geheim en helpt Daphne met de voorbereiding voor een officieel bezoek aan haar dochter, maar ze zijn allebei bang dat ze zullen worden herkend om wat ze eerder hebben gedaan. De zaak loopt uit de hand als Brandon met z'n band op een boerderijfeest speelt. Op dringend verzoek van Mariana overwegen Stef en Lena het voorstel van Ana. Jesus krijgt de kans om naar een topworstelschool te gaan.

Stef en Lena proberen Callie's beslissing te begrijpen, terwijl Callie het moeilijk vindt een geheim te bewaren. Lena zit ertussenin als Monte en Timothy het oneens zijn over het schoolprogramma. Mariana heeft een andere aanpak om een topdanser aan te trekken voor haar dansteam.

Mariana heeft het moeilijk met de komende veranderingen thuis en stort zich op het organiseren van een leerlingenprotest tegen een administratief incident op school. Als Callie hoort dat Kiara terug is en op straat leeft, wil ze alles doen om haar vriendin te helpen, ook al doet ze dan wat Stef verboden heeft en brengt ze zichzelf in gevaar. Jude spreekt eindelijk Connor aan op de tegenstrijdige signalen die hij uitzendt, wat leidt tot een crisismoment in hun vriendschap.

Stef neemt Lena en Callie in vertrouwen met betrekking tot een plan waardoor de familie Callie kan adopteren, maar ze is niet helemaal eerlijk geweest over enkele stappen die ze gezet heeft om dat plan in gang te zetten. Op haar beurt is Lena niet helemaal eerlijk geweest tegen Stef over haar conflicterende gevoelens over het uitbreiden van hun gezin. Brandon krijgt de kans om z'n droom te verwezenlijken om in de klassieke muziek verder te gaan, maar dat heeft wel een prijs. Jude overtreedt de regels om samen met Connor te zijn en moet de gevolgen ondervinden.

Callie komt opnieuw een obstakel tegen in haar streven om een betere toekomst te krijgen, waarbij ze demonen uit het verleden tegenkomt. Mariana heeft het moeilijk met de onzekere toekomst van de baby van Ana, en schrijft een vervolg op de brief die Ana aan haar bekenden heeft geschreven. Jude heeft te maken met de gevolgen van een slechte beslissing. Lena neemt Monte in vertrouwen over haar moeilijkheden thuis.

Als er te veel leugens zijn verteld om het groeiende gezin bij elkaar te houden, worden relaties op de proef gesteld en zal iemands verhaal eindigen in een tragedie, in deze lentefinale van The Fosters. Door een bezoek van de vader van Robert (een gastrol van Patrick Duffy) gaan Robert en Elly elkaar anders bekijken. Mariana bereidt zich voor op een beslissende wedstrijd van het dansteam op school, en Jude neemt het op voor een vriend.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover The Fosters

The Fosters

Genre
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
14 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series