cover Castle
still Ziggo On Demand Castle

Castle (Seizoen 7)

Inbegrepen bij: Movies & Series
40 minuten | Engels
3 g a t
HD

In de laatste aflevering van seizoen 6 rijdt Castle naar zijn bruiloft, maar wordt hij aangereden door een SUV. Als hij niet op de bruiloft verschijnt, wordt Beckett opgeroepen en ziet Castle's auto in een ravijn liggen, in een vlammenzee. Wie of wat is de oorzaak van het ongeluk? Zou Castle het overleefd hebben? Seizoen 7 begint waar seizoen 6 eindigde, op de plaats van het ongeluk. Het wordt Becketts zwaarste zaak uit haar carrière.

Terwijl het team de moord op de directeur van een speelgoedbedrijf onderzoekt, ontdekt Castle een aanwijzing over zijn mysterieuze verdwijning. Hij begint zelf een gevaarlijk onderzoek.

Als een poolbiljartspeler wordt vermoord door iets onzichtbaars, ontdekken Castle en Beckett bewijs dat de moordenaar wellicht paranormale gaven heeft. Ondertussen proberen Castle en Beckett na Castle's verdwijning hun normale leven weer op te pakken.

Wanneer een ijsverkoper wordt neergeschoten, vinden Beckett en Castle bewijs waardoor ze denken dat een onbekende zevenjarige cruciale informatie over de zaak heeft. Castle gaat undercover op een lagere school om het kind te vinden, maar niets verloopt volgens plan.

Wanneer een internetberoemdheid wordt vermoord, duiken Castle en Beckett in het opzichtige wereldje van internetroem. Maar als de moordenaar foto's van de plaats delict plaatst op een site waar men foto's kan delen, beseffen ze dat ze te maken hebben met een social media-sociopaat die weer zou kunnen toeslaan.

Een moordonderzoek lanceert Castle naar een soort parallel universum waar hij Kate Beckett nog nooit heeft ontmoet. Castle moet Beckett, Esposito en Ryan, die nu volslagen vreemden zijn, overhalen om hem mee te laten doen aan hun onderzoek, zodat hij de weg terug naar zijn eigen wereld kan vinden. Dit inspireert Castle en Beckett om elkaar eindelijk het ja-woord te geven.

Wanneer Castle en Beckett horen dat een moordslachtoffer mogelijk vergiftigd werd op een Wilde Westen-resort, gaan ze erheen en doen zich voor als een pasgetrouwd stel om de waarheid te achterhalen.

Wanneer metropassagiers, onder wie rechercheur Esposito, worden gegijzeld door een mysterieuze schutter, moeten Castle, Beckett en het team uitzoeken wat hij nou echt wil voor het te laat is.

Wanneer de ster van Castle's favoriete actiefilm uit de jaren '80 op mysterieuze wijze wordt vermoord, duiken Castle en Beckett in zijn geheime verleden en jagen op z'n moordenaar met de hulp van een team actiehelden op leeftijd.

Wanneer een SEH-arts op straat wordt neergeschoten, ontdekken Castle en Beckett al snel dat hij de arts was van een maffiafamilie, geleid door een oude vriend van Castle. Het is ook bijna kerst, en Esposito en Lanie komen op een beslissend punt in hun relatie.

Castle mag niet langer samenwerken met Kate Beckett of het 12th Precinct. Hij verkrijgt een privédetectivelicentie en komt onaangekondigd aanzetten op Becketts plaats delict, in de hoop het onderzoek als privédetective samen met haar te kunnen doen. Maar het verloopt allemaal niet zoals Castle had gepland.

Wanneer een jonge latino telenovela-actrice wordt vermoord, duiken Beckett en het team in een zaak die net zo flamboyant en vol intriges is als de telenovela zelf. Ondertussen wordt Castle als privédetective ingehuurd door de wulpse ster van de serie om de zaak vanuit een andere hoek te onderzoeken.

Castle moet onderzoeken of de man van een cliënte een affaire heeft, maar de zaak krijgt een schokkende wending als Castle getuige is van de moord op z'n cliënte - door haar man. Castle en Beckett kunnen niet bewijzen dat de moord heeft plaatsgevonden en moeten daarom de waarheid boven tafel zien te krijgen.

Als een bekende tegenstander van Castle en Beckett, dr Kelly Nieman (een gastrol van Annie Wersching), bij een moordzaak betrokken lijkt te zijn, wordt Castle om raad gevraagd bij het onderzoek. Maar als het team dieper in de zaak duikt, ontdekken ze connecties met de beruchte seriemoordenaar Jerry Tyson (een gastrol van Michael Mosley).

In het tweede deel van deze dubbele aflevering neemt de spanning toe als het 12e districtsbureau het op moet nemen tegen de seriemoordenaars Jerry Tyson en dr Kelly Nieman. Castle en het team moeten de zaak oplossen voordat er nog een slachtoffer valt.

Als een astronaut die traint voor een trip naar Mars doodgaat in een Mars-simulator, trekken Castle en Beckett hun ruimtepak aan om op onderzoek te gaan. Maar als niemand in de afgegrendelde simulator de moord kan hebben gepleegd en er niemand van buiten in kon, neemt de zaak een schokkende wending.

Na de mysterieuze moord op een man in een park, krijgen Castle en Beckett versterking van een competitieve, machtige vrouwelijke rechercheur uit Hongkong, die informatie heeft over het slachtoffer. Maar als Beckett dieper graaft, beseft ze dat haar collega uit Hongkong en het slachoffer allebei niet zijn wie ze lijken.

Rechercheur Kevin Ryan moet een charismatisch parlementslid beschermen op een liefdadigheidsbijeenkomst als er plotseling geschoten wordt. Om de moordenaar op te sporen moet Ryan de gebeurtenissen nagaan die aan de schietpartij voorafgingen, met de hulp van Castle en Beckett.

Als Richie 'The Pitbull' Falco, een invloedrijke letseladvocaat, dood wordt aangetroffen, trekken Beckett en Castle zijn vele klanten en concurrenten na die een motief hadden om hem te vemoorden. Maar het mysterie wordt steeds groter als ze op een schokkend geheim stuiten dat te maken kan hebben met de moord op Richie.

Vanwege een terugkerende droom willen Castle en Beckett antwoorden vinden over de twee maanden dat hij vermist was. Maar hun zoektocht naar de waarheid heeft dodelijke gevolgen.

Wanneer Castle en Alexis naar Londen reizen, wordt hun routinevlucht dodelijk, als de airmarshal dood wordt aangetroffen. Met de hulp van Beckett op de grond, racen Castle en Alexis tegen de klok om de moordenaar te vinden voordat hij z'n plan kan uitvoeren.

Wanneer Sid Ross, de maker van een langlopend comedyprogramma wordt vermoord, moeten Castle en Beckett de zaak onderzoeken. Als ze zich onderdompelen in het leven van het slachtoffer en de kleurrijke wereld van 'Saturday Night Tonight', ontdekken ze een schokkend geheim, dat de moord zou kunnen verklaren. Carly Rae Jepsen treedt op als muzikale gast.

Een dode in het bos brengt Castle terug naar een griezelige gebeurtenis die z'n kindertijd heeft getekend. Het onderzoek wordt obsessief als hij probeert antwoorden te vinden die hij tientallen jaren niet heeft gevonden, en dat alles terwijl Beckett ook op een kruispunt staat.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Castle

Castle

Genre
Regisseur
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie