cover Castle
still Ziggo On Demand Castle

Castle (Seizoen 6)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
3 g a t
HD

Aan het einde van het vorige seizoen twijfelde Beckett of ze wel of niet een baan in Washinton moest aannemen, een dilemma dat alleen maar ingewikkeld werd toen Castle haar ten huwelijk vroeg. In de première van seizoen 6 krijgen Castle en Beckett te maken met de gevolgen van hun beslissingen tegen de achtergrond van een onderzoek waarbij veel op het spel staat. Lisa Edelstein heeft in drie afleveringen een gastrol als een stoere en ervaren FBI-agente, die een grote rol speelt in Becketts beslissing over haar toekomst.

In deze tweede aflevering van het seizoen moet Beckett alles op alles zetten om een gestolen gif te vinden dat duizenden mensen het leven zou kunnen kosten. Om alles nog erger te maken wordt Castle blootgesteld aan het gif, en heeft hij minder dan 24 uur te leven.

Beckett is nog steeds in Washington, en Castle en de jongens onderzoeken de moord op voormalig kindsterretje Charlie Reynolds, die beroemd werd door z'n rol als sympathieke nerd in een sitcom uit de jaren '90. Maar de zaak neemt een vreemde wending als Beckett en McCord uit Washington komen om het onderzoek over te nemen, wat zorgt voor spanningen. Waarom zou de FBI de dood van een aan lager al geraakte acteur onderzoeken? Wat de reden ook is, Beckett en McCord zeggen niets. Ondertussen krijgt Castle te maken met een nieuw gezicht, rechercheur Frank 'Sully' Sullivan.

Een wanhopige jonge moordverdachte, Emma Briggs, gijzelt mensen onder bedreiging van een wapen en wil vervolgens alleen met Richard Castle onderhandelen.

Een afschuwelijk moordonderzoek leidt Castle en Beckett naar een verdachte die zegt dat hij is teruggereisd in de tijd om vreselijke gebeurtenissen te voorkomen, gebeurtenissen die de geschiedenis kunnen veranderen. Is hij gewoon een verwarde moordenaar of is het mogelijk dat hij de waarheid spreekt?

Castle en Beckett onderzoeken de bizarre moord op een jonge vrouw die op rituele wijze was neergelegd. Als het team een serie vreemde symbolen aantreft in haar appartement en de hoofdverdachte een mysterieuze monnik blijkt te zijn, is Castle overtuigd dat ze op een samenzwering à la de 'Da Vinci Code' zijn gestuit. Ondertussen probeert Castle te accepteren dat dat Alexis en Pi zijn gaan samenwonen.

Alexis vraagt Castle's hulp om te bewijzen dat een ter dood veroordeelde man, Frank Henson, onterecht veroordeeld is. Met nog maar 72 uur te gaan tot zijn executie moeten Castle en Alexis (met hulp van Beckett) de oorspronkelijke moord onderzoeken, waarbij explosieve geheimen boven water komen die Franks lot kunnen bezegelen.

Als een bekende relatietherapeute wordt vermoord, lijkt haar toegang tot de geheimen van haar elitaire, machtige cliënten haar fataal te zijn geworden. Maar als Castle en Beckett ontdekken dat het slachtoffer in het bezit was van een zeldzaam voorwerp dat miljoenen dollars waard was, beseffen ze dat deze zaak misschien nog wel gecompliceerder en gevaarlijker is dan ze dachten.

Castle en Beckett komen aan op een plaats delict en ontdekken dat het vrouwelijke slachtoffer erg lijkt op patholoog-anatoom Lanie Parish. Terwijl het team dit mysterie probeert te ontrafelen, beseffen ze dat de moordenaar het misschien op rechercheurs voorzien heeft.

Een bloedende man strompelt een kerk binnen, en vlak voor hij doodgaat geeft hij de priester een mysterieus pakje. Als daar een klein jongetje in blijkt te zitten, moeten Castle en Beckett op de pasgeboren baby passen. Maar als de baby en het slachtoffer geen familie blijken te zijn, ontdekken ze dat het vinden van z'n ouders misschien wel even moeilijk wordt als het oplossen van de moord.

Als Castle en Beckett ontdekken dat het slachtoffer van een brand is doodgeschoten, komen ze een seriepyromaan op het spoor die een moordenaar is geworden. Ondertussen bevalt Ryans vrouw Jenny, maar een ramp dreigt het mooie moment te verpesten.

De moord op een jonge bediende in een videozaak neemt een vreemde wending als het team ontdekt dat hij een vooraanstaand hacker was. Maar het is een nog grotere schok voor Castle als het onderzoek naar zijn vader, Jackson Hunt, leidt.

Als een jonge popster dood wordt aangetroffen in een steeg, duiken Castle en Beckett in het uit de hand gelopen leven vol feesten van het slachtoffer. Maar als ze dieper graven, dreigt een schokkende onthulling hun onderzoek op losse schroeven te zetten.

Als de assistent van Matilda King, de dictatoriale hoofdredacteur van modeblad Modern Fashion Magazine, dood wordt aangetroffen, belanden Castle en Beckett in de opzichtige, meedogenloze wereld van de haute couture in hun zoektocht naar de moordenaar. Ondertussen zorgt Becketts verleden in de modellenwereld dat ze toegang krijgt tot een heel bijzondere bruiloftsverrassing.

Na de moord op een gemeen middelbare-schoolmeisje bezoekt Castle een van de vele scholen waar hij op gezeten heeft. Daar ontdekt hij dat het bewijs duidt op een verrassende dader: een tiener met telekinetische gaven, zodat hij en Beckett in een soort 'Carrie' terechtkomen.

Als een jonge vrouw vol schuldgevoel de moord op een onbekende acteur bekent, lijkt het voor Beckett en Castle een uitgemaakte zaak, tot ze bewijs ontdekken dat hun verdachte onmogelijk de moordenaar kan zijn.

Beckett wordt gevraagd te assisteren bij een narcotica-onderzoek, maar de routinemissie wordt levensgevaarlijk als een undercoveroperatie misloopt. Om te overleven moet Beckett een aantal van de gevaarlijkste mannen uit de New Yorkse onderwereld te slim af zijn, onder wie een machtige vijand uit haar verleden.

Als een Japanse danseres op mysterieuze wijze wordt vermoord, onthult het onderzoek van Castle en Beckett naar haar geheime leven dat ze door een ninja werd vermoord, en nu komt de ninja achter hen aan.

Castle en Beckett onderzoeken de moord op een Wall Street-handelaar, en de zaak neemt een schokkende wending als ze ontdekken dat het slachtoffer een undercover-informant was voor het OM. Het wordt nog gecompliceerder omdat de openbaar aanklager Elizabeth Weston is, de zus van commissaris Gates, die van elkaar vervreemd zijn.

Als bouwvakkers het lichaam vinden van een beruchte New Yorkse gangster die in de jaren '70 verdween, proberen Beckett en Castle de dertig jaar oude maffia-moord op te lossen. Helaas is hun enige getuige een man die denkt dat de jaren '70 nog niet voorbij zijn. Dus om uit te zoeken wat hij weet, moeten ze meegaan in zijn waandenkbeelden en dansen alsof de disco nog niet dood is.

Als een veelbelovende professionele skateboarder wordt neergeschoten door een mysterieuze motorrijder, belanden Castle en Beckett in de wereld van de extreme sporten, waar niet alleen de riskante stunts levensgevaarlijk zijn.

Een geheim onderzoek van Beckett naar de moord op haar moeder loopt mis als een man die ze in de gaten houdt, wordt vermoord. Als Beckett een link met het slachtoffer blijkt te hebben, worden zij en Castle het doelwit van een klopjacht die hen allebei in groot gevaar brengt.

Castle en Becketts langverwachte bruiloft komt er aan. Als een schokkende verrassing de grote dag lijkt te bederven, volgt een wilde missie vol gemaskerde mannen, boze motorrijders en een charmante nietsnut uit Becketts verleden.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Castle

Castle

Genre
Regisseur
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie