cover Once Upon A Time
Once Upon A Time (Seizoen 4)
41 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 15-04-2017 tot 14-10-2017
still Ziggo On Demand Once Upon A Time

Once Upon A Time (Seizoen 4)

(Seizoen 4)

41 minuten | Engels
3 g a
HD

Angstig en verward belandt Elsa in Storybrooke. Daar bouwt ze een enorm sneeuwmonster ter bescherming. Regina vraagt zich af of haar 'lang en gelukkig' helemaal kapotgemaakt is. Hook ontdekt ontsteld dat Emma hem uit de weg gaat en Regina probeert te troosten. In Arendelle ontdekt Elsa's zus Anna dat hun ouders -die omkwamen bij een storm op zee- onderweg waren naar een locatie in hun zoektocht naar het geheim om Elsa's krachten te bedwingen. Anna wil hun reis voortzetten en uitvinden waar zij naar op zoek waren.

Elsa zoekt wanhopig naar Anna. Ze schrikt van Emma en vindt beide vrouwen in een ijsgrot, waar Emma's leven in gevaar is door de vrieskou. Regina, triest omdat de liefde met Robin Hood uit is, schermt zich af van Henry, wat haar zoon verdriet doet. Mary Margaret krijgt haar eerste taak als leidinggevende en probeert de elektra in de stad te herstellen nadat Elza bevroren is, en beschadigt zo het netwerk. In de Betoverde Wouden van het verleden probeert Anna David te leren vechten tegen Bo Peep, een wrede krijgsheer.

Als Marian betoverd is, geven de inwoners van Storybrooke Elsa de schuld. Maar een totaal onbekende, mysterieuze vrouw heeft dezelfde krachten en wil haar erin luizen. Emma and David zien dat Will Scarlet aan het rommelen is in Robin Hood z'n tent. Regina gaat samen met Henry op zoek naar de schrijver van het sprookjesboek. Hook verdenkt Mr Gold ervan nog steeds in bezit te zijn van de dolk. In Arendelle staan Elsa en Kristoff klaar om Hans tegen te houden die probeert het koninkrijk in z'n macht te krijgen.

Emma vraagt Hook mee uit. Hook gaat naar Mr Gold en vraagt hem z'n hand er weer aan te zetten, zodat hij haar met twee handen vast kan houden. Maar magie heeft een prijs. Regina raakt gefrustreerd dat ze niets kan vinden om Marian te redden. Will Scarlet probeert in te breken in de bieb van Storybrooke om een speciaal boek te vinden. In Sprookjesland wil Rumplestiltskin een magische doos te pakken krijgen die de leerling van de Tovenaar bewaakt, en roept daarbij wellicht de hulp in van Anna, Elsa's zus.

Met tegenzin werkt Regina samen met Emma in haar zoektocht naar de Snow Queen, nadat Sidney heeft ontdekt waar ze is en haar naar haar toe wil brengen. Terwijl Belle op baby Neal past, maken een nerveuze Mary Margaret en David zich op voor hun eerste avondje uit en moeten dan op zoek naar Will Scarlet, die uit de gevangenis is ontsnapt, en Elsa ziet Anna in het Storybrooke woud. Intussen komt de jonge Emma in het verleden een verwante geest tegen als ze vriendschap sluit met een meisje dat net zoals zij is weggelopen. orphan.

Er wordt met man en macht naar de verdwenen Snow Queen gezocht, die ooit de pleegmoeder van de jonge Emma was, om te weten te komen wat het ultieme eindspel is voor Elsa en de inwoners van Storybrooke. Niet wetend dat ze niet de echte dolk heeft die macht geeft over The Dark One, probeert Belle haar man ermee zo ver te krijgen dat hij haar laat zien waar de Snow Queen zich verbergt. Terug in het verleden reist Belle naar Arendelle en zoekt met Anna's hulp, Grand Pabbie op om haar verloren herinneringen te helpen terughalen, zodat achter het lot van haar moeder kan komen.

De Snow Queen gebruikt haar kennis over Emma om haar ervan te overtuigen dat ze meer op elkaar lijken dan ze zich kan voorstellen. De relatie tussen Regina en Robin Hood wordt steeds ingewikkelder. Henry begint met zijn bijbaantje in de winkel van Gold en helpt Regina zoeken naar een aanwijzing over de identiteit van de schrijver van het sprookjesboek. Intussen, in het verleden in Arendelle, horen we meer over de afkomst van de Snow Queen en haar familieband met Elsa en Anna en zien we hoe ze haar spectaculaire maar dodelijke ijskrachten ontdekt.

In Arendelle probeert de Snow Queen Elsa en Anna tegen elkaar op te zetten en dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Intussen kan Emma in Storybrooke haar krachten niet beheersen en drijft haar angst om haar dierbaren te kwetsen haar weg van iedereen om wie ze geeft. In haar verwarring vraagt Emma Gold om hulp om haar krachten te leren beheersen. Gold vertelt haar hoe ze helemaal van haar krachten af kan komen en Hook probeert dat tegen te houden. Regina worstelt met haar plan om de schrijver van het sprookjesboek te zoeken.

In Arendelle probeert de Snow Queen Elsa en Anna tegen elkaar op te zetten en dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Intussen kan Emma in Storybrooke haar krachten niet beheersen en drijft haar angst om haar dierbaren te kwetsen haar weg van iedereen om wie ze geeft. In haar verwarring vraagt Emma Gold om hulp om haar krachten te leren beheersen. Gold vertelt haar hoe ze helemaal van haar krachten af kan komen en Hook probeert dat tegen te houden. Regina worstelt met haar plan om de schrijver van het sprookjesboek te zoeken.

Storybrooke wordt bedreigd door de vloek. Mary Margaret en David roepen de inwoners op zich goed voor te bereiden, terwijl Belle en de toverfeeën samen aan een tegenmiddel werken. Gold, met Hook als tegenstribbelende dienaar, bedenkt zelf een vluchtstrategie. Regina en Robin Hood bereiden zich op het ergste voor, terwijl Emma en Elsa met behulp van een lokatiebezwering met de moed der wanhoop naar Anna zoeken. In Arendelle worden Anna en Kristoff wakker en ontdekken dat hun koninkrijk weer in gevaar is.

Er heerst chaos in Storybrooke. Alle inwoners zijn door de Snow Queen vervloekt en vliegen elkaar naar de keel. Emma en Elsa bevrijden zich van de linten en verslaan de Snow Queen en haar vloek. David kan slechts toekijken als Regina een epische strijd aangaat met Mary Margaret. Intussen roept Gold Belle en Henry bij zich en maakt zich op om voor altijd weg te gaan uit de stad. Will Scarlet heeft een rekening te vereffenen met Hook. Door een domme zet van Kristoff komt Anna tot een hartverwarmende ontdekking.

In de nasleep van de vloek van de Snow Queen proberen onze helden de draad weer op te pakken en Regina staat voor een moeilijke keuze. Hooks lot is onzeker als Golds zucht naar macht alles bedreigt wat hem dierbaar is. In een flashback in het Betoverde Bos heeft een incident tijdens Belle's verblijf in het duistere kasteel van Rumplestiltskin rampzalige gevolgen voor het verleden en de toekomst, in de winterfinale van "Once Upon a Time".

Nu Gold uit de stad verbannen is, proberen de inwoners van Storybrooke het gewone leven weer op te pakken. Hook en Belle zoeken een manier om de feeën uit de tovenaarshoed te bevrijden, terwijl Emma, Henry en Regina aanwijzingen blijven zoeken die hen naar de schrijver kunnen brengen. Maar als de stad gehuld wordt in een angstwekkende duisternis, moeten Emma en Regina de confrontatie aangaan met het ware kwaad. Intussen roepen Gold en Ursula in New York de hulp in van Cruella de Vil.

David en Mary Margaret vermoeden dat Cruella en Ursula in Storybrooke op zoek zijn naar iets wat een lang verborgen geheim dreigt te onthullen. Emma begint zelf een onderzoek, maar heeft stellig de indruk dat haar vrienden en familie iets voor haar verbergen. Regina en Henry blijven naar de schrijver zoeken, en wenden zich tot Marco in de hoop dat Pinocchio zich een aanwijzing herinnert waar ze iets aan hebben. Intussen komen Snow en Charming in Fairy Tale Land de Queens of Darkness tegen.

Om bij de Queens of Darkness te infiltreren als spion moet Regina bewijzen dat ze nog steeds haar handen vuil wil maken. Intussen doen Emma, David en Mary Margaret hun best om de undercoveroperatie te volgen. Hook vraagt een ongewone gunst aan Belle terwijl Henry vorderingen boekt in zijn zoektocht naar de schrijver. In een flashback in Fairy Tale Land sluit Regina vriendschap met Maleficent en helpt haar de verloren vonk weer te laten ontbranden. Regina gaat undercover bij de Queens of Darkness.

Hook vertelt zijn ingewikkelde geschiedenis aan Ursula om erachter te komen wat ze over het eindspel van Gold weet. Gold en de Queens martelen August om informatie los te krijgen over de schrijver, terwijl Emma, Mary Margaret en David hun best doen om hen te vinden. Regina maakt zich zorgen om Robin Hoods veiligheid, terwijl ze probeert om niet door de mand te vallen bij de slechteriken. In een flashback in Fairy Tale Land roept een rusteloze jonge Ursula de hulp in van Hook om van huis weg te lopen, maar ze merkt al snel dat dat niet verstandig is.

Hook vertelt Emma dat haar lot op het spel staat in Golds plan. Henry heeft een doorbraak in zijn zoektocht om de schrijver te vinden, maar Mary Margaret en David willen wat tijd om de beste aanpak te bedenken. In een flashback zoeken Snow en Charming naar een manier om te zorgen dat hun kind later een held zal zijn. Als een reizende marskramer hen naar een vriendelijke oude kluizenaar stuurt, staan Snow en Charming voor een keus die de goedheid van hun kind veiligstelt, maar tegen een prijs die hen nog jaren zal achtervolgen.

Het duizelt Emma als ze de waarheid hoort over de geschiedenis van haar ouders met Maleficent, maar ze moet de schrijver, die rondloopt in Storybrooke, zien te vinden voordat Gold dat doet. Als Golds zoektocht naar een happy end steeds nijpender wordt, chanteert hij Regina zodat ze hem helpt. In een flashback in Fairy Tale Land leert Robin Hood wat het betekent om een eerzame dief te zijn als hij ingaat op een voorstel van Rumplestiltskin om in Oz een waardevolle toverdrank te stelen van de Wicked Witch.

In het fictieve Engeland in de jaren 20 maakt de kijker kennis met een jonge Cruella. Haar dominante moeder terroriseert haar met haar Dalmatiërs. Cruella zit op zolder opgesloten bij haar moeder totdat er een mysterieuze vreemdeling arriveert en haar de kracht geeft haar moeder het hoofd te bieden. In Storybrooke krijgt Regina steun om te voorkomen dat Gold haar plan om Robin te redden dwarszit, maar haar reis naar New York komt op de tweede plaats als zij en Emma horen dat Cruella Henry heeft ontvoerd.

Emma's potentiële duistere krachten vormen een bedreiging voor iedereen, maar als Emma beseft dat Maleficents dochter Lily in feite haar beste vriendin was toen ze een pleegkind was, besluit ze Lily met haar moeder te herenigen. Regina sluit zich aan bij Emma en samen proberen ze Lily op te sporen en Robin te waarschuwen voor Zelena. Intussen krijgt Gold in Storybrooke te maken met een crisis met Belle. In een flashback ziet het er voor de jonge Emma net wat beter uit bij haar nieuwe familie als Lily verschijnt en alles in de war dreigt te schoppen.

Emma gaat terug naar Storybrooke om Lily met Maleficent te herenigen terwijl Regina en Robin met de gevolgen van Zelena's zwangerschap worstelen. Als het bergafwaarts gaat met Golds gezondheid zoekt Isaac een nieuwe bondgenoot om de toverinkt te bemachtigen die hij nodig heeft om de geschiedenis te herschrijven. In een flashback in Fairy Tale Land komt Cora terug uit Wonderland om Regina om vergeving te smeken op de gedenkdag van de moord op Daniel. Cora zweert haar dochter te helpen om de ware liefde te vinden, maar Regina vertrouwt haar moeder nog steeds niet.

De schrijver smeedt een verbond met Gold. Emma, haar ouders, Hook en Regina proberen hen tegen te houden, maar als Gold en de schrijver de rollen omdraaien voor de helden en de slechteriken, lijkt een gelukkig einde ver weg. Henry merkt dat hij zich zal moeten bewijzen als hij zijn familie wil redden voordat de laatste bladzijde wordt opgeslagen. Het is een race tegen de klok, en de schokkende ontknoping doet de inwoners van Storybrooke duizelen, in deze spannende dubbelaflevering en seizoensfinale.

De schrijver smeedt een verbond met Gold. Emma, haar ouders, Hook en Regina proberen hen tegen te houden, maar als Gold en de schrijver de rollen omdraaien voor de helden en de slechteriken, lijkt een gelukkig einde ver weg. Henry merkt dat hij zich zal moeten bewijzen als hij zijn familie wil redden voordat de laatste bladzijde wordt opgeslagen. Het is een race tegen de klok, en de schokkende ontknoping doet de inwoners van Storybrooke duizelen, in deze spannende dubbelaflevering en seizoensfinale.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Once Upon A Time

Once Upon A Time

Genre
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
14 oktober 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series