cover Geordie Shore

Geordie Shore (Seizoen 11)

Inbegrepen bij: Movies & Series
71 minuten
3
HD

De Geordies zijn terug en blij dat baas Anna ze naar het land van kebab stuurt: Griekenland. Het is een gekkenhuis: Scott en Chloe worden hecht, Holly en Kyle ruziën en Gaz en Charlotte komen in een ongemakkelijke situatie terecht.

De Geordies krijgen een grote schok als de grote baas Anna ze naar Kreta stuurt. Chloe wil weten hoe ze ervoor staat met Scott en Charlotte en Marnie hebben wat uit te leggen na hun eerste avond in Malia.

Malia. De versierwedstrijd van Gaz zorgt voor grote ruzie tussen Aaron en Scott. Charlotte vertelt Holly de harde waarheid over Kyle, wat hun vriendschap onder druk zet. Op het togafeest komen Chloe en Scott dichter bij elkaar.

De groep gaat terug naar Zante. Chloe zorgt voor problemen op het bootfeestje, terwijl Kyle een belangrijke beslissing neemt over Holly. Als Marnie Kyle in de club ziet, komt er grote ruzie.

Zante. Gaz vertelt de net gedumpte Holly flink de waarheid wat haar tot het uiterste drijft. Kyle geniet van z'n eerste mannenavond tot de meiden opdagen. De meiden nemen wraak, Charlotte wordt woest en de jongens en meiden hebben ruzie.

De spanning is om te snijden wanneer de breuk tussen Kyle en Holly de meiden en jongens uit elkaar drijft. Scott maakt Chloe van streek. Holly praat met Kyle terwijl Charlotte fanatiek op zoek gaat naar kebab.

Ios. Het lukt Chloe niet om Scotts aandacht te trekken. Tijdens een dagje strand wordt Nathan verrast. Intussen komt de breuk tussen Kyle en Holly tot een drastisch einde met heftige gevolgen wanneer de jongens met elkaar in gevecht raken.

Mikonos. Na z'n dramatische afscheid moeten de Geordies verder zonder Kyle. Chloe wil Scott jaloers maken, maar dat loopt verkeerd af en Charlotte is eerlijk tegen Holly, wat haar niet in dank wordt afgenomen.

Zante. Chloe en Holly krijgen ruzie voor Chloe eruit flapt wat ze voor Scott voelt. Ondertussen krijgt Marnie een verrassend telefoontje en heeft Nathan iets belangrijks te vertellen.

Het grote Griekse avontuur van de Geordies eindigt dramatisch. Nadat Chloe over liefde begint, wil Scott met haar praten. Een familielid krijgt onverwacht bezoek en Marnie heeft groot nieuws.

Deze speciale aflevering laat zien hoe Geordie Shore het leven van de cast veranderd heeft, hun tumultueuze relaties, ruzies en een blik op hun winstgevende levensstijl.

Vanavond gaat over de start van het succes van de Geordie-cast, met hun eerste dagen in het huis, wat ze na al die jaren echt van elkaar vinden en over de kansen en miljonairsstatussen die ze door de serie kregen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Geordie Shore

Geordie Shore

Jaar
2015
Studio
MTV
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie