cover Once Upon A Time
Once Upon A Time (Seizoen 3)
41 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 15-04-2017 tot 14-10-2017
still Ziggo On Demand Once Upon A Time

Once Upon A Time (Seizoen 3)

(Seizoen 3)

41 minuten | Engels
3 g a
HD

Emma, Mary Margaret, David, Regina, Mr Gold en Kapitein Haak gaan Neverland binnen om de ontvoerde Henry te zoeken, en worden begroet door een groep onvriendelijke zeemeerminnen, wat hun zoektocht dreigt te beëindigen voor die begonnen is. Henry is op de vlucht voor de Lost Boys met een andere ontsnapte uit Peter Pan's kamp. Neal, die herstellende is van z'n verwondingen, reist door het Betoverde Bos met Mulan om uit te vinden wat er met Emma en Henry is gebeurd.

Terwijl Emma, Mary Margaret, David, Regina en Kapitein Haak nog steeds naar Henry zoeken in Neverland, verschijnt Peter Pan voor een geschrokken Emma en biedt hij haar een kaart aan die aangeeft waar haar zoon is. Maar de enige manier waarop de kaart zichtbaar wordt, is als Emma ophoudt te ontkennen wie ze echt is en accepteert wat ze echt voelt over haar identiteit. Mr Gold ontvangt onverwacht advies van een vriend waardoor hij misschien z'n levenreis zou kunnen begrijpen terwijl hij in Neverland is. Als ondertussen in Sprookjesland van weleer de Boze Koningin Sneeuwwitje aanbiedt om haar leven in alle rust te leiden met Charming

In hun voortdurende pogingen om Peter Pans schuilplaats te vinden en Henry te redden, stelt Kapitein Haak voor Tinker Bell op te sporen in de hoop dat zij hen naar het kamp zal leiden. Peter Pan onthult aan Henry waarom hij hem naar Neverland en het Betoverde Bos heeft gebracht. Neal heeft een plan dat hem naar Emma kan brengen door een van Robin Hoods dierbaarste bezittingen te gebruiken. Ondertussen biedt Tinker Bell in het Sprookjesland van weleer aan Regina te helpen haar leven te beteren.

Mr Gold besluit om de confrontatie aan te gaan met Pan, maar gaat hij daarheen om Henry te redden of geeft hij toe aan de voorspelling dat de jongen zijn ondergang wordt? Neal is weer terug in Neverland en wordt gevangen gehouden door een van Pans trouwste Lost Boys. David vecht voor zijn leven terwijl het gif nog steeds zijn tol eist. Ondertussen gaat Repelsteeltje in het Sprookjesland van weleer op zoek naar een vermiste Bae, die een mysterieuze figuur is gevolgd die kinderen weglokt met zijn muziek.

De dodelijke Droomschade stroomt door Davids lijf en hij is de dood nabij. Kapitein Haak neemt hem mee op een laatste reis om een sextant te vinden die ze kan helpen een kaart te ontcijferen die hen uit Neverland weg kan leiden. Ondertussen zeilen in het Sprookjesland van weleer Killian Jones - oftewel Kapitein Haak - en zijn broer, Kapitein Liam, weg op bevel van de Koning om een geneeskrachtige inheemse plant te vinden in een onbekend land die kan helpen elke verwonding te genezen.

Als Ariel in het Sprookjesland van weleer Sneeuwwitje redt van de verdrinkingsdood in de diepzee, stelt Sneeuwwitje haar nieuwe vriendin voor aan Prins Eric, op wie ze hopeloos verliefd is geworden. Ondertussen proberen Emma, Mary Margaret, David, en kapitein Haak Neal te redden, die gevangen zit in een van Pans kampen, en Regina en Mr Gold werken met tegenzin samen om Pan te verslaan.

Mr Gold en Regina sturen Ariel terug naar Storybrooke met een voorwerp waarmee Belle een verborgen kunstvoorwerp kan vinden dat hen kan helpen Pan te verslaan. Maar zonder dat zij het weten zijn er twee mannen het stadje binnengedrongen die hen willen tegenhouden - koste wat het kost. Ondertussen proberen Emma, Neal, en Kapitein Haak Dark Hollow te vinden, waar de schaduw van Peter Pan verblijft, zodat ze deze kunnen kunnen vangen. Mary Margaret is overstuur omdat David z'n vergiftiging voor haar geheim heeft gehouden.

Pan leidt Henry naar een geheime grot en overtuigt hem dat alleen hij de magie en Neverland zelf kan redden. Maar een confrontatie tussen Goed en Kwaad zit eraan te komen als Emma, Mary Margaret, David, Regina, Mr Gold en Kapitein Haak in een poging om Henry te redden terechtkomen op een pad dat rechtstreeks naar Pan leidt. Ondertussen krijgt het jonge Repelsteeltje in het Sprookjesland van weleer een betoverd voorwerp dat hem kan helpen een nieuwe start te maken met zijn vader, die allesbehalve een goede vader voor hem is geweest.

Terwijl Henry's leven ervan afhangt, begint de race om te voorkomen dat Pan volledige magische krachten krijgt uit het hart van de trouwste gelover. Ondertussen besluit Regina in het Sprookjesland van weleer om een leegte in zichzelf op te vullen, en met de hulp van Mr Gold probeert ze een baby te adopteren.

De inwoners van Storybrooke zijn dolblij met de terugkeer van Henry en onze helden uit Neverland. Maar zonder dat zij het weten wordt een geheim plan uitgevoerd door een goed verstopte Pan dat de levens van de stadsbewoners overhoop zal gooien. Ondertussen blijkt de huwelijksreis van Sneeuwwitje en Prins Charming in het Sprookjeland van weleer allebehalve romantisch te zijn als ze op zoek gaan naar een mythisch wezen dat Regina zou kunnen tegenhouden.

In deze winterfinale-aflevering begint de race om Pan ervan te weerhouden dat hij een vloek uitspreekt over de bewoners van Storybrooke die iedereen in het stadje kan vermoorden.

Nadat Repelsteeltje zijn leven heeft opgeofferd om Pan ervan te weerhouden nog een vloek uit te spreken, heeft Regina haar oospronkelijke vloek opgeheven, waardoor Storybrooke van de kaart is geveegd en haar inwoners terug zijn getransporteerd naar Sprookjesland. Emma en Henry zijn terug in onze wereld en herinneren zich niets meer van Storybrooke. Maar het gaat niet goed in hyet Betoverde Bos als Kapitein Haak Emma opzoekt in New York City in een poging haar geheugen op te frissen, zodat ze nogmaals haar sprookjesfamilie en -vrienden uit een benarde situatie kan redden.

Emma komt aan in Storybrooke met Henry en wordt verenigd met haar vrienden en familie, en ontdekt dan dat niemand zich iets kan herinneren van hoe ze teruggetransporteerd zijn, of van het afgelopen jaar dat ze hebben doorgebracht in Sprookjesland. Maar Emma weet zeker dat iemand in het stadje verantwoordelijk is voor deze nieuwe vloek. Ze gaat samenwerken met Regina in een poging hun identiteit te achterhalen. Ondertussen heeft Regina in het Sprookjesland van weleer met de hulp van Robin Hood geprobeerd in te breken in haar kasteel, dat is ingenomen door de Boze Heks.

Terwijl Emma, David, Regina and Haak blijven zoeken naar de Boze Heks, beraamt zij op haar beurt een grimmige verrassing voor David. Zelena's gevangene is machteloos als zij haar volgende actie tegen de stadsbewoners bedenkt. Ondertussen, in het Sprookjesland van het jaar ervoor, komt Prins Charming toevallig Rapunzel tegen, die vastzit in een toren. HIj moet haar helpen haar angsten onder ogen te zien zodat ze vrij kan komen.

Neal gaat terug naar Storybrooke en wil dolgraag weer contact krijgen met zijn zoon Henry, die zich niets meer herinnert van zijn vader, en hij wil ook proberen zijn eigen vader te vinden: Repelsteeltje. Hij is er net achter gekomen dat die nog leeft, maar wordt vermist. Regina ontdekt een mogelijk verband met Robin Hood. Ondertussen, in het Sprookjesland van het jaar ervoor, treurt Neal over de dood van z'n vader en probeert met de hulp van Belle en de betoverde kaars Lumiere een magische oplossing te vinden om Repelsteeltje uit de dood terug te laten herrijzen.

Met Repelsteeltje als haar slaaf daagt Zelena Regina uit tot een gevecht op leven en dood en choqueert de Boze Koningin met de onthulling van hun familieband, en de stad legt Neal te ruste. Ondertussen, in het verleden van het land van Oz, vraagt een jaloerse Zelena de Wizard om haar naar Sprookjesland te sturen nadat ze ontdekt heeft dat ze een zus heeft, Regina, en dat Repelsteeltje haar aan het trainen is tot een geduchte tegenstandster.

Ariel keert terug naar Storybrooke en smeekt Haak haar te helpen Prins Eric te vinden, die niet meer terugkeerde naar de stad toen de nieuwe vloek werd uitgesproken. Emma stemt ermee in dat Regina haar leert toveren zodat ze kan helpen Zelena te verslaan. Mary Margaret en David willen bewijzen dat ze net zo grappig zijn als Haak en Henry, die hen maar saai vindt. Ondertussen, in Sprookjesland van het jaar ervoor, pakt een boze Ariel Haak aan over haar vermiste Prins Eric, die volgens haar door de kwaadaardige piraat werd ontvoerd en wellicht vermoord. Maar als Haak bekent dat de Jolly Roger is gestolen en Eric waarschijnlijk de geva

Nadat Zelena Regina's hart heeft gestolen, spreekt Regina een toverspreuk uit zodat ze met haar overleden moeder Cora aan gene zijde kan praten en de waarheid kan ontdekken over waarom ze Zelena in de steek heeft gelaten. Belle komt toevallig achter het eindspel van Zelena. Ondertussen, in het Sprookjesland van weleer, wordt de jonge Cora bedot door een man die beweert dat hij een prins is en blijft alleen en zwanger achter. Door een toevallige ontmoeting met een echte prins zou Cora het koninklijke leven kunnen leiden dat ze altijd heeft gewild, maar ze moet haar zwangerschap wel geheim houden, anders kan ze alles verliezen.

Zelena dreigt Henry te doden als Haak -wiens lippen vervloekt zijn door de Boze Heks- Emma niet kust, zodat ze al haar toverkracht kwijtraakt. Regina en Robin Hood krijgen het aan de stok. Ondertussen, in Sprookjesland van het jaar ervoor, gaan Sneeuwwitje en Charming op zoek naar Glinda, de Goede Heks van het Zuiden, om te kijken of zij hen kan helpen Zelena te verslaan. De vloek die uiteindelijk alle Sprookjeslandpersonages zal terugsturen naar Storybrooke wordt uitgesproken, maar komt uit een onwaarschijnlijke hoek.

Mary Margaret kan elk moment bevallen en de bewoners van Storybrooke zijn uiterst waakzaam om te voorkomen dat Zelena de pasgeboren baby steelt voor haar ultieme plan om de tijd terug te draaien en haar lot te veranderen, en daarmee Regina zal uitwissen. Ondertussen, in het land van Oz van weleer, probeert Glinda Zelena te overtuigen haar slechte eigenschappen te bevechten en zich bij haar en haar heksenzusters te voegen als beschermers van Oz. Maar de verschijning van een jong meisje uit Kansas kan haar ondergang worden.

Terwijl Mary Margaret en David de naamgeving van hun zoon vieren bij een kroning in Granny's Diner, worden Emma en Hook naar Zelena's tijdportaal gezogen en en belanden in het Betoverde Bos van weleer. In hun zoektocht naar de weg terug moeten ze echter voorzichtig zijn en NIETS veranderen, anders riskeren ze het leven van hun vrienden, familie en henzelf.

Terwijl Mary Margaret en David de naamgeving van hun zoon vieren bij een kroning in Granny's Diner, worden Emma en Hook naar Zelena's tijdportaal gezogen en en belanden in het Betoverde Bos van weleer. In hun zoektocht naar de weg terug moeten ze echter voorzichtig zijn en NIETS veranderen, anders riskeren ze het leven van hun vrienden, familie en henzelf.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Once Upon A Time

Once Upon A Time

Genre
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
14 oktober 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series