cover Dora and Friends

Dora and Friends (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
27 minuten
1
HD

Dora en haar vrienden helpen een zingende hond, Cusco, zijn broertjes vinden en ze brengen de honden naar de hondenadoptiedag.

Dora, Pablo en Naiya reizen terug in de tijd om de betovering te verbreken van de magische ring die hen heeft laten krimpen.

Dora, Alana en Pablo helpen Celia, die haar vader, de burgemeester, wil overhalen het dansverbod in het land Dancing op te heffen.

Om het piratenfestival te redden, moeten Dora en haar vrienden een oud piratenschip beschermen tegen gemene piraten die de schat willen stelen.

Dora, Pablo en Kate gaan naar een magisch treinstation om Michaels verloren knuffel Monkey terug te vinden voor het bedtijd is.

Dora, Emma en Pablo moeten de Diva van Operaland verslaan om de laatste bladzijde van de opera terug te krijgen voor de verjaardag van Emma's oma.

Dora en Alana helpen een enthousiaste, maar nerveuze doos de prinses vinden en als beloning krijgen ze jurken voor hun koninklijke bal.

Voordat ze hun goochelshow kunnen geven, moeten Dora en Pablo het opnemen tegen de gemene tovenaar Victor om de goochelhoed van Dora's vader terug te krijgen.

Dora en Kate moeten het kleinste biggetje redden in Poppenland, want anders kan hun poppenshow niet doorgaan.

Als de dierentuinklok stuk gaat, gaan Dora, Emma, Pablo en vier muzikale dieren op weg door Klokkenland om de sleutel te vinden waarmee ze de klok kunnen opwinden.

Dora en Naiya moeten bandieten te slim af zijn om een groep verdwenen paarden terug te brengen naar de kinderboerderij, zodat de kinderen uit de stad kunnen paardrijden.

Dora en haar vrienden veranderen in zeemeerminnen om het op te nemen tegen de gemeenste zeemeermin van de oceaan, the Mean Mermaid, die van iedereen goud steelt.

Als Dora's racemaatje Alana haar enkel bezeert, moeten Dora en haar vrienden samenwerken om de speciale vriendenrace door de stad te kunnen voltooien.

Als Dora een babydraak ontdekt die met zijn moeder onder de school leeft, moet ze samen met haar vrienden de draken beschermen tegen een tovenaar die ze in zijn macht wil krijgen.

Als Dora een babydraak ontdekt die met zijn moeder onder de school leeft, moet ze samen met haar vrienden de draken beschermen tegen een tovenaar die ze in zijn macht wil krijgen.

Dora, Kate en Emma moeten het grote halloweenfeest van de monsters en spoken redden van een heks die denkt dat ze niet is uitgenodigd.

Tijdens een kampeeruitje ontmoeten Dora en haar vrienden een draak die buikpijn heeft gekregen van te veel marshmallows. Ze moeten hem weer in vorm krijgen zodat hij de elfjes kan verdedigen.

Dora, haar vrienden en al hun hondjes reizen naar Hondjesland om een puppy-prinses te redden van een bende knorrige katten.

Dora, haar vrienden en al hun hondjes reizen naar Hondjesland om een puppy-prinses te redden van een bende knorrige katten.

Dora, Emma en Pablo gaan met drie pratende kapotte muziekinstrumenten naar Mama Musical, zodat die ze kan repareren voordat de Ophaalwagen ze meeneemt.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Dora and Friends

Dora and Friends

Genre
Jaar
2014
Studio
Nickelodeon
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
31 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie