cover Justified
Justified (Seizoen 6)
48 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 16-09-2016 tot 30-09-2017

Justified (Seizoen 6)

(Seizoen 6)

48 minuten | Engels
4 g a
HD

Raylan vraagt hulp aan Dewey Crowe om een nieuwe zaak te spannen tegen Boyd Crowder, maar Dewey is niet geïnteresseerd. Boyd begint nieuwe plannen te smeden.

Raylan probeert meer uit te zoeken over de mysterieuze groep die land opkoopt in Harlan. Boyd probeert winst te maken.

Boyd doet de onaangename ontdekking dat de man die hij wil overvallen heel gevaarlijk is. Raylan probeert de leveringen van explosieven aan Boyd te stoppen.

Raylan en Boyd ontdekken los van elkaar waarom Avery Markham zoveel land opkoopt in Harlan. En als ze niet meewerken, kan dit grote gevolgen hebben. Katerhine Hale gaat op het onverwachtse langs bij Ava.

Ava probeert een manier te vinden om van alles te kunnen ontsnappen. Boyd besluit om in Harlan te blijven en de strijd aan te gaan met Avery Markham. Katherine Hale en Wynn Duffy bedenken een plan om te kunnen ontdekken of Ava een informant is.

Boyd werkt samen met Zachariah, de oom van Ava, in de mijn. Ty deelt bevelen uit aan Choo-Choo.

Raylan neemt vrij van de zaak voor een bezoekje van Winona en haar dochter. Boyd neemt Ava mee naar zijn hut om haar te confronteren met haar loyaliteit. Ty is op de vlucht.

Raylan vindt een nieuwe bondgenoot met wie hij Boyd onderuit kan halen. De wanhopige Ty gaat naar Boyd en Ava en doet een voorstel.

Ava moet beslissen wie ze zal vertrouwen. De plannen van Avery Markham voor Harlan worden uitgesteld. Boyd komt dichter bij zijn droom, maar stelt Ava's loyaliteit in vraag als hij verraden wordt.

Met de hulp van Avery Markham en Wynn Duffy stelt Raylan een val op voor Boyd. Maar dan krijgt hij van Ava te horen dat hij er niet intrapte.

Raylan gaat achter Ava aan nadat zij Boyd neerschoot en de tien miljoen dollar stal, maar hij wordt door Art tegengehouden. Avery gaat op missie om Boyd te vermoorden, en Katherine wil Wynn vermoorden.

Raylan en Boyd trekken naar de bergen om Ava te zoeken, die van plan is om met oom Zachariah te ontsnappen. Maar zal Avery Markham haar eerst vinden?

Raylan wordt door de authoriteiten gevangengenomen, maar Art laat hem, tegen zijn zin, vrij en zet hem terug op de zaak. Avery vindt Ava en ondervraagt haar over het geld.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Justified

Justified

Genre
Regisseur
Jaar
2015
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 september 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series