cover Justified
Justified (Seizoen 5)
47 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 28-08-2016 tot 30-09-2017
still Ziggo On Demand Justified

Justified (Seizoen 5)

(Seizoen 5)

47 minuten | Engels
4 g a
HD

In het moerassenlandschap van Florida raakt Raylan verstrikt in een dodelijke aftakking van de familie Crowe. Boyd gaat naar Detroit om er naar een vermiste landing drugs te zoeken.

Deweys neef Daryl komt naar Harlan. Raylan probeert een vriend uit de nood te helpen en Boyd heeft moeite om Ava uit de gevangenis te krijgen.

Boyd probeert weer de overhand te krijgen in de heroïnehandel van Harlan en zoekt uit wie zijn lading drugs gestolen heeft. Raylan wordt bedreigd door een mysterieuze man in het landhuis van boekhouder Charles Monroe. Daryl spoort Dewey aan om het op te nemen tegen Boyd.

Nadat Dewey de opdracht krijgt om Wade Messer te vermoorden, krijgt Raylan te horen dat Messer een informant is. Boyd confronteert zijn neef Johnny met zijn verraad en laat hem bespioneren.

Art komt in contact met de vertrouweling van Theo Tonin terwijl de dood van Nicky Augustine onderzoekt. Boyd probeert verbanden te leggen tussen Lee Paxton, de sheriff en neef Johnny. Raylan tracht de familie Crowe uit Harlan te laten vertrekken.

Als Alison aangevallen wordt, gaat Raylan uit wraak naar Harlan. Boyd probeert de bescherming van Ava te veranderen.

Raylan houdt zich bezig met een weggelopen computerhacker. Johnny probeert Boyd voor te zijn en een deal te sluiten met een Mexicaans kartel. Ava legt nieuwe contacten in de gevangenis.

Raylan helpt Wendy bij het zoeken naar Kendal Crowe nadat deze verdween, samen met een 'oom'. Boyd en de familie Crowe proberen hun drugs en lijken weer over de Mexicaanse grens te krijgen.

Raylan gaat naar Memphis om met Hot Rod te praten nadat zijn mannen vermoord werden in Mexico. De spanningen lopen op tussen Boyd en Daryl als ze op hun lading drugs wachten. Boyd en Ava sluiten een deal om hun drugs in de gevangenis te krijgen.

Dewey probeert zijn laatste buit te gebruiken om uit Harlan te kunnen vertrekken. Ava besluit op eigen houtje te overleven in Trambull. Raylan volgt het heroïnespoor van Boyd naar de Crowes.

Wanneer Art wordt neergeschoten en zich in kritieke toestand bevindt, verzamelt de politie alle verdachten. Boyd probeert een nieuwe deal te sluiten met Wynn.

De politieagenten moeten een deal sluiten met Boyd om Daryl Crowe Jr. te kunnen uitschakelen, maar Dewey gooit plots roet in het eten. Ava's vijanden in de gevangenis spannen samen tegen haar.

Raylan heeft nog een laatste kans om de vermeende moordenaar van Art in te rekenen, terwijl kartel-huurlingen Boyd op de hielen zitten.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Justified

Justified

Genre
Regisseur
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 september 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series