cover Justified
Justified (Seizoen 4)
44 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 05-08-2016 tot 30-09-2017
still Ziggo On Demand Justified

Justified (Seizoen 4)

(Seizoen 4)

44 minuten | Engels
4 g t
HD

21 januari 1983. Een man met een kapot valscherm stort neer in een residentiële straat. Zijn lichaam is omringd door zakjes gevuld met cocaïne en de identiteitskaart van een zogenaamde 'Drew Thompson'.

Raylan vertelt zijn collega's over het verband tussen de tas en de moord in de gevangenis. Omdat de identiteitskaart van Waldo Truth in een tas verstopt was, gaat de politie angstvallig naar hem op zoek.

Raylan begint zijn zoektocht naar Drew Thompson, want na zijn bezoek aan de familie Truth is hij ervan overtuigd dat Drew nog leeft. Allereerst is hij van plan om langs te gaan bij Thompsons voormalige vrouw.

Amerikaanse actieserie over federaal politieagent Raylan Givens. Raylan en Rachel doorzoeken Raylans overhoopgegooide appartement. Ondertussen brengen Lindsay en Randall een bezoekje aan Joe Hoppus. Ook Raylan en Rachel gaan bij hem langs.

Raylans vader die in de gevangenis zit, is van plan om Drew Thompsons locatie te onthullen in ruil voor het verkrijgen van gratie. Raylan wil echter niet dat dit gebeurt en tilt zijn zoektocht naar een hoger niveau.

De tijd dringt voor Raylan om Thompson te vinden en zo het plan van zijn vader te verhinderen. Maar dan krijgt Raylan van zijn baas te horen dat de afspraak met Arlo om onbepaalde redenen is niet meteen zal doorgaan.

Amerikaanse actieserie over federaal politieagent Raylan Givens. Raylan is onderweg naar enkele gevangenen, waaronder ook zijn vader, als hij ontdekt een persoon ontsnapte en een kennis van Raylan vermoordde.

Raylan bezoekt de voormalige sheriff van Harlan, Hunter Mosley, om hem om informatie te vragen over Drew Thompson. In ruil voor informatie wil hij hem laten overplaatsen naar een aangenamere gevangenis.

Amerikaanse actieserie over Raylan Givens. Onderweg naar een andere gevangenis voor de voormalige sheriff Hunter Mosley neemt Raylan een omweg via de woonwagen van Wynn Duffy. Daar onthult Raylan dat Mosley weet wie Drew Thompson is.

Raylan doorzoekt Shelby's huis in de hoop er enkele aanwijzingen aan te treffen. Ondertussen zit op Boyd op de vloer met handboeien en vertelt Raylan dat hij een fout maakte door politieagent te worden.

Nick Augustine bezoekt Boyd in de bar van Johnny en is boos op hem. Alle politieagenten verzamelen zich in het huis van Arlo waar ze Drew Thompson bewaken vooraleer een helikopter hem naar Lexington zal brengen.

Drew Thompson vertelt de politie dat hij de deal met WITSEC zal weigeren als hij niet zeker is dat Ellen May in veiligheid is. Augustine vertelt aan Johnny iets dat Theo Tonin van zijn informaten gehoord heeft.

Raylan neemt het op tegen Nicky Augustine omdat hij Winona en haar ongeboren kind dreigt te doden, terwijl Boyd en Ava zich proberen te ontdoen van het dode lichaam van Delroy voordat deze wordt geïdentificeerd door de autoriteiten.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Justified

Justified

Genre
Regisseur
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 september 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series