cover Black Sails

Black Sails (Seizoen 2)

Inbegrepen bij: Movies & Series
53 minuten | Engels
4 g s t
HD

Flint en Silver moeten voor het oog van de bemanning terechtstaan. Vane geniet van zijn nieuwe positie op het eiland. Max gaat in de clinch met Bonny. Eleanor komt voor een nieuwe bedreiging te staan.

Flint geeft Dufresne wat goeie raad. Silver moet zichzelf onmisbaar proberen te maken. Eleanor krijgt het bevel om een kapitein uit zijn functie te ontheffen. Rackham krijgt ambities.

Bij zijn terugkeer in Nassau komt Flint voor een dilemma te staan. Eleanor heeft hulp nodig uit onverwachte hoek. Rackham probeert zijn gedeukte reputatie te herstellen. Vane legt een onverwachte prijs bloot.

Flint bedreigt Vane. Eleanor kiest partij. Rackham ondervindt wat Max allemaal in zijn mars heeft. Silver ziet een oude vriend terug.

Miranda onderneemt een tocht om het eiland te redden. Eleanor rijt oude wonden open. Rackham krijgt lucht van een groot geheim. Vane moet het heft in eigen handen nemen.

Eleanor voert vredesonderhandelingen. Rackham krijgt lik op stuk. Flint breekt een belofte. Bonny verliest de controle.

Max maakt de boel schoon na een slachting. Voor Flint en Silver verandert alles wanneer ze nieuws ontvangen uit de buitenwereld. Eleanor zet haar leven op het spel om haar toekomst te vrijwaren.

Flint en Miranda zetten zich schrap voor het ergste. Silver ziet eindelijk het licht. Eleanor ontdekt het geheim van Max. Vane schiet in actie.

Flint en Miranda confronteren hun verleden. Bonny maakt haar bedoelingen duidelijk aan Rackham. Vane haalt een gigantische buit binnen. Eleanor verklaart de oorlog.

Flint krijgt hulp van een onverwachte bondgenoot. De bemanning van Vane stuurt aan op verandering. Silver brengt een offer.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Black Sails

Black Sails

Genre
Regisseur
Jaar
2015
Taal
Engels
Studio
Starz Media
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie