cover Lost Girl

Lost Girl (Seizoen 2)

Inbegrepen bij: Movies & Series
42 minuten | Engels
3 g a t
HD

Drie weken na Aifes aanval is The Ash op leven na dood. Trick probeert samen met Bo, Kenzi en Hale de situatie onder controle te houden terwijl de Dark Fae gebruik probeert te maken van de situatie. Dyson keert terug na vermist te zijn geweest.

De jacht naar de nieuwe Ash gaat van start. De kandidaat die het prooi als eerste vindt en doodt, wordt de nieuwe Ash. Bo toont weinig interesse in de ceremonie totdat een onverwachtse bezoeker komt opduiken.

Terwijl Bo het moeilijk heeft om de nieuwe regels in haar relatie met Dyson te accepteren, onderzoekt ze een appartementsgebouw waarvan de bewoners gek geworden zijn.

Kenzi vervloekt Dyson waardoor alle vrouwen hem haten. Om de duistere vloek op te heffen moeten Bo en Kenzi naar een afgelegen gebied reizen.

Bo bevindt zich middenin een illegale deal omtrent een zeldzame Mongoolse doodsworm.

Bo en Kenzi nemen een zaak aan over gelekte Dark Fae-geheimen. Al snel ontdekken ze dat niemand te vertrouwen is. Bo en Lauren groeien dichter naar elkaar toe, maar de dokter verbergt iets.

Bo's laatste zaak gaat over een Fae-stripper die verdacht wordt van moord. Lauren onthult eindelijk haar pijnlijk geheim.

Trick vraagt aan Dyson en Bo om een vriend van hem te helpen als de echtgenoot uit zijn graf verdwenen is. De twee ontdekken al snel dat Lich, een Dark Fae die mensenvlees eet, hier voor iets tussen zit.

Kenzi en Bo's nachtje uit leidt tot een reeks bovennatuurlijke ervaringen als een ontsnapte Dark Fae gif in de biervaten doet.

Bo raakt betrokken in een geweldadige boxwedstrijd waarin mensen het opnemen tegen Fae-vechters. Iemand uit haar verleden brengt bij Bo een pijnlijke herinnering boven.

Bo en Kenzi gaan undercover als rijke, feestende, populaire meiden om op die manier enkele mysterieuze moorden te kunnen oplossen. Lauren raapt eindelijk de moed bijeen om het voor zich op te nemen tegen de Ash.

De Ash onthult de waarheid achter Nadia's vloek, maar weigert toestemming te geven aan Lauren om haar geliefde te redden. Dat wordt de taak van Bo. Hiervoor moet ze een gevaarlijke reis ondernemen.

Trick begint aan een gewelddadige, hallucinante queeste. Kenzi moet enkele levensingrijpende beslissingen maken. Bo breekt in in het kamers van de Ash.

De Ash geeft Bo de opdracht een Jinn te vangen die weet hoe je een machtige vijand kan verslaan. Om deze taak tot een goed einde te brengen heeft ze echter hulp nodig.

Bo en haar nieuwe vriend werken samen om een moord op een backpacker op te lossen. Kenzi en Bo plannen een dubbeldate, maar het mengen van mensen en Fae loopt niet altijd even vlot.

Bo, Dyson en Kenzi gaan undercover op een plaatselijke middelbare school om te onderzoeken waarom sommige tieners plotseling veel intelligenter zijn geworden.

Door een mysterieuze dood komt Bo terecht in de Fae-politiek. Ze heeft moeite de moordenaar te vinden voordat een burgeroorlog uitbreekt. Kenzi stemt erin toe om Hale te helpen met een familiekwestie, maar dit zorgt voor nieuwe problemen met haar nieuwe vriend.

Terwijl een oude vriend Kenzi om hulp vraagt, raakt Bo getroffen door een betovering van een water-Fae. Kenzi en Trick moeten haar redden van een huwelijk.

De Ash probeert van Bo een boodschapper van de dood te maken. Kenzi moet kiezen tussen de liefde van haar leven en leven met de Fae.

Dyson keert terug van zijn queeste. De Ash neemt het op tegen zijn oude vijand.

Trick onthult een van zijn diepste geheimen aan Bo. Bo beseft dat er geen weg terug meer is en dat ze alles op alles moet zetten om de Fae en de mensen te beschermen. Dyson en Kenzi gaan naar de Norn om haar ervan proberen te overtuigen Dyson zijn liefde terug te geven.

Trick wordt ontvoerd door een woest beest. Ondertussen werken Light en Dark samen om hun soortgenoten te redden.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Lost Girl

Lost Girl

Genre
Regisseur
Jaar
2012
Taal
Engels
Studio
Sony
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 september 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie