cover Black Sails

Black Sails (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
62 minuten | Engels
4 g s t
HD

Historische dramaserie. 1715. De piraterij in de Caraïben beleeft een gouden tijdperk. Maar de Britse Marine staat op het punt om terug te slaan. Daarom smeedt een zeerover een plan om het voortbestaan van zijn levenswijze te verzekeren.

Amerikaanse historische dramaserie. Kapitein Flint ontdekt dat een van zijn bemanningsleden een waardevol stuk papier van hem bezit. Hij is vastberaden het papier terug te winnen. Silver duikt onder bij een verleidelijke prostituee.

Amerikaanse historische dramaserie. Flint en zijn rechterhand Gates zijn op zoek naar een partner voor hun jacht op het schattenschip Urca de Lima. Wanneer Vane zijn hulp aanbiedt, moeten de twee kapiteins hun geschillen even opzijzetten.

Historische dramaserie. De bemanningsleden van de Walrus zien hun snode plan in duigen vallen. Silver merkt intussen dat Billy, een belangrijke piraat op Flints schip, zich de laatste tijd vreemd gedraagt en waarschuwt Flint.

Historische dramaserie. Als blijkt dat kapitein Bryson er met het schip Andromache en haar waardevolle lading vandoor is gegaan, zet Flint de achtervolging in. Hij gaat hierbij tot het uiterste en brengt zelfs zijn eigen schip in gevaar.

Historische dramaserie. Flint is vastberaden om de wapens van de Andromache in handen te krijgen, maar zet hiervoor erg veel op het spel. Billy begint zich steeds meer vragen te stellen bij Flints beslissingen. Bonny vraagt Eleanor om hulp.

Historische dramaserie. Na het gevecht met de scheepsbemanning van de Andromache pikt Gates de leugens van Flint niet meer. Silver komt intussen in nauwe schoentjes wanneer blijkt dat kok Randall een belangrijk gesprek heeft opgevangen.

Historische dramaserie. Nu Flint het volledige reisschema van de Urca de Lima heeft bemachtigd, kan de jacht eindelijk beginnen. Hij moet echter opnieuw afrekenen met opstandige bemanningsleden die de hele operatie in gevaar brengen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Black Sails

Black Sails

Genre
Regisseur
Jaar
2014
Taal
Engels
Studio
Starz Media
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie