cover Piet Piraat Wonderwaterwereld
Piet Piraat Wonderwaterwereld (Seizoen 1)
23 minuten | Nederlands

Movies & Series
Beschikbaar van 01-01-2015 tot 30-11-2017

Piet Piraat Wonderwaterwereld (Seizoen 1)

(Seizoen 1)

23 minuten | Nederlands
9
SD

In de wonderwaterwereld ga je samen met Piet Piraat in zijn duikschuit op ontdekking in de zee. We ontmoeten de meest ongelofelijke vissen en zeedieren. In deze aflevering ontdek je alles over de bultrug.

In de wonderwaterwereld ga je samen met Piet Piraat in zijn duikschuit op ontdekking in de zee. We ontmoeten de meest ongelofelijke vissen en zeedieren. In deze aflevering ontdek je alles over de orka en het zeeluipaard.

In de wonderwaterwereld ga je samen met Piet Piraat in zijn duikschuit op ontdekking in de zee. We ontmoeten de meest ongelofelijke vissen en zeedieren. In deze aflevering ontdek je alles over de zeeschildpad.

In de wonderwaterwereld ga je samen met Piet Piraat in zijn duikschuit op ontdekking in de zee. We ontmoeten de meest ongelofelijke vissen en zeedieren. In deze aflevering ontdek je alles over de zeeleguaan.

In de wonderwaterwereld ga je samen met Piet Piraat in zijn duikschuit op ontdekking in de zee. We ontmoeten de meest ongelofelijke vissen en zeedieren. In deze aflevering ontdek je alles over de hengelaarsvis.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Piet Piraat Wonderwaterwereld

Piet Piraat Wonderwaterwereld

Genre
Jaar
2014
Taal
Nederlands
Studio
Studio 100
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
30 november 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series