cover Twisted
still Ziggo On Demand Twisted

Twisted (Seizoen 1)

Inbegrepen bij: Movies & Series
41 minuten | Engels
9 a
HD

Een charismatische 16-jarige jongen met een getroebleerd verleden komt z'n twee beste jeugdvrienden weer tegen. Maar als een medestudente dood in haar woning wordt aangetroffen, is hij opeens hoofdverdachte in een moordzaak.

Jo ruziet met haar vader over haar vriendschap met Danny. Danny en Jo geven een etentje voor hun families, maar het loopt fout als de volwassenen oud zeer boven tafel halen. Lacey worstelt met haar gevoelens.

Jo en Danny geven zich op voor een sketch tijdens de Dag tegen Alcohol op school. Danny zoekt een kans om weer een band met Lacey te krijgen. Kyle wil per se bewijs vinden dat de schuld van Danny aantoont.

Jo wordt uitgenodigd voor een slaapfeestje met Lacey, Sarita en Phoebe, en Karen komt Regina's moeder tegen.

De inwoners van Green Grove vieren het jaarlijkse Fall Festival en Lacey ontdekt een geheim over Regina dat nieuw licht kan werpen op het moordonderzoek.

Danny, Jo en Lacey gaan op reis om nieuwe aanwijzingen over de moord op Regina te vinden.

Geheimen worden onthuld wanneer Danny, Jo en Lacey een feestje op het Green Grove kerkhof bijwonen.

Danny wordt belaagd door een groep gemaskerde grappenmakers en voelt zich erg eenzaam. In een poging erbij te horen, besluit Danny een feest te geven, maar dat loopt allemaal niet soepel.

De band met de familie Desai met Regina dreigt de relatie tussen de vrienden te compliceren. Jo komt toevallig achter een schokkend geheim over Lacey's familie.

Als het gifschandaal in Green Grove aan het licht komt, zijn sommige mensen vastbesloten om Danny voorgoed weg te laten sturen.

Een confrontatie tussen Danny en Archie onthult dat er verraad schuilt in het kringetje. Lacey moet kiezen tussen haar populariteit of zeggen wat ze echt vindt. Jo neemt een beslissing die ze zou kunnen betreuren.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Twisted

Twisted

Genre
Regisseur
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
14 december 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen voor € 6,95 per maand. Beter nog: het is ook inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 Compleet of Max.

Bestel Movies & Series

Nog meer films, tv-zenders én het beste van HBO

Met Movies & Series XL, the home of HBO

Nu de eerste maand gratis! Daarna € 11,95 per maand.

Bestel Movies & Series XLMeer informatie