cover Once Upon A Time In Wonderland
Once Upon A Time In Wonderland (Seizoen 1)
41 minuten | Engels

Movies & Series
Beschikbaar van 15-04-2017 tot 14-10-2017
still Ziggo On Demand Once Upon A Time In Wonderland

Once Upon A Time In Wonderland (Seizoen 1)

(Seizoen 1)

41 minuten | Engels
3 g a
HD

De fantasierijke verhalen van Alice over een pratend Wit Konijn en een plaats die Wonderland heet, zorgen dat ze wordt opgenomen in een inrichting. Dr Lydgate overtuigt haar ervan dat ze een ingreep moet ondergaan waardoor ze haar pijn zal vergeten.

In Wonderland verzint Alice een plan om Cyrus te vinden en gebruikt ze z'n geestenfles als lokaas om te ontdekken tegen wie ze het moet opnemen en wie haar echte vrienden zijn.

Will Scarlet, die de Hartenboer blijkt te zijn, voegt zich bij de Volgelingen van Robin Hood en steelt een betoverde spiegel van Malafide. Cyrus lokt Jafar en de Rode Koningin in de val. Alice onthult wat het Witte Konijn verbergt.

Alice moet beslissen of ze een van haar drie wensen zal gebruiken. Cyrus maakt een plan om te ontsnappen. Jafars plan om de Hartenboer te vermoorden plaatst de Rode Koningin in een lastige positie, en we ontdekken wat Jafar van Cyrus wil.

Will en Anastasia zien dat Wonderland niet is wat ze zich ervan hadden voorgesteld. Ana steelt de kroonjuwelen. De Koning betrapt haar en stelt haar voor met hem te trouwen en Koningin te worden. Alice krijgt toverstof in handen en Cyrus ontsnapt.

Jafar bezoekt dr Lydgate om informatie boven tafel te krijgen en Alice reist naar het Zwarte Woud. De Hartenboer wordt gewekt en gaat op zoek naar Alice. In een flashback gaat Alice terug naar Engeland en haar vader nadat ze Cyrus heeft verloren.

Alice ontdekt dat haar vader in Wonderland is en ze beginnen het bij te leggen, waardoor ze voor een moeilijke beslissing komt te staan. In een flashback gaat de moeder van de jonge Jafar dood.

In een flashback zien we waar Cyrus vandaan komt. Alice bezoekt het Witte Konijn om antwoorden te krijgen over zijn daden. De minachting die de Rode Koningin en Jafar voor elkaar hebben, bereikt een hoogtepunt, gevolgd door chaotische gebeurtenissen.

De Hartenboer wordt door Hagedis vrijgelaten uit zijn fles. Cyrus en Alice werken samen met de Koningin om de Hartenboer te vinden en te redden, en de Rode Koningin wordt gevangengenomen door boeren die wraak willen.

In een flashback leiden de daden van Cyrus tot een noodlottige dag waarop zijn moeder bijna sterft en hij en zijn broers een hoge prijs moeten betalen. De Hartenboer en de Rode Koningin staan oog in oog met de angstwekkende Jabberwocky.

Alice en Cyrus krijgen informatie over gevangenen die in de greep van Jafar zijn en passen hun prioriteiten aan. De Rode Koningin is in groot gevaar en niemand kan haar helpen behalve de Hartenboer.

De vriendschap van Alice en de Hartenboer wordt op de proef gesteld als hij doet wat Jafar wil en van haar steelt. Ondertussen probeert de Jabberwocky zichzelf te bevrijden van Jafar en wordt Jafar geconfronteerd met zijn voormalige partner.

Jafar doet een beroep op een leger van dode soldaten. Ondertussen trommelen Alice en het Witte Konijn hun eigen leger op om met Jafar te vechten om het koninkrijk. Een laatste confrontatie tussen Alice en Jafar vindt plaats bij de Bron der wonderen.

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Once Upon A Time In Wonderland

Once Upon A Time In Wonderland

Genre
Jaar
2013
Taal
Engels
Studio
ABC Studios
TV Pakket
Movies & Series
Te zien t/m
14 oktober 2017
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series. Dat zijn honderden films en series inbegrepen in je abonnement.

Je kunt het pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles in-1-pakket Connect & Play Complete of Max.

Bestel Movies & Series