© 2010 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved.
Meer Myprime in mei

Meer Myprime in mei

Ook bij MyPrime in mei: Lost Girl en De Rouille et d'os

Lost girl

De bovennatuurlijke, bi-seksuele en verleidelijke Bo is een succubus. Een wat? Volgens een middeleeuws volksgeloof is een succubus een vrouwelijke demon die zich voedt met de seksuele energie van mensen. Slachtoffers overleven dat meestal niet. Maar Bo groeit op bij gewone mensen en ontdekt pas dat ze een Fae is als haar eerste vriendje dood achterblijft nadat ze voor het eerst seks met hem heeft gehad. Bo is verder een goedaardige Fae, ze leert zichzelf te voeden zonder te doden.

In seizoen 1 ontdekt ze dat er meer Fae zijn, verdeeld over de Dark en de Light Clan. De clans willen dat Bo kiest tussen Dark of Light, maar Bo kiest voor de mensheid. Ze vecht tegen haar bovennatuurlijke aandrang, zoekt naar de waarheid over haar mysterieuze verleden en helpt onderweg anderen hun fouten recht te zetten. De hel in een hotel. Driehoeksverhoudingen. Een bad guy die uiteindelijk niet de bad guy blijkt te zijn. Een serie voor liefhebbers van magische wezens en duistere deals.

De Rouille et d'os

Frans-Belgisch magnifiek melodrama van Jacques Audiard, losjes gebaseerd op de verhalenbundel Rust and Bone van de Canadese schrijver Craig Davidson. De titel slaat op de smaak die je in je mond krijgt als je een klap in je gezicht hebt gekregen.

Alain is een werkeloze twintiger en zorgt in zijn eentje voor zijn zoontje. Uit nood besluit hij België te verlaten en bij zijn zus in Zuid-Frankrijk in te trekken. Hij vindt er een baan als portier bij een discotheek en ontmoet zo Stéphanie. In eerste instantie heeft hij weinig gemeen met deze elegante orkatrainster. Tot zij bij een ongeluk in haar orkashow haar beide benen verliest. Haar leven stort in, maar Alain staat haar bij. Hij is geen denker maar een impulsieve doener. Hij bedoelt het niet goed en niet slecht. Precies daarom is Alain de juiste persoon om Stéphanie te helpen; zonder medelijden. Zo ontstaat er een speciale en ontwapenende relatie. Een hartverwarmend en gedurfd liefdesverhaal waarin de harde werkelijkheid toch poëtische beelden oplevert dankzij de gedreven regisseur.

Met Matthias Schoenaerts als Alain van Versch. De Vlaamse acteur, bekend van 'Rundskop' en 'De bende van Oss', won met deze rol een César voor Meest Veelbelovende Acteur.

Agenda

F1 Grand Prix van Hongarije

Vrijdag 28 juli - 10.00 uur

Vorig jaar ging oma Max met een slakkenvaart over de Hungaroring. Althans, dat vond hij zelf. Gelukk

F1 Grand Prix van België

Vrijdag 25 augustus

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort

F1 Grand Prix van Italië

Vrijdag 1 september

Een klassieker onder de Formule 1-grand prixs! Na België verplaatst het racegeweld zich dit kee

Metallica

Maandag 4 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Metallica

Woensdag 6 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Neil Diamond

Zondag 10 september

Op 10 en 23 september komt Neil Diamond met zijn 50 Year Anniversary World Tour naar de Ziggo Dome.

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
MyPrime

Adam Sandler-avond

Zin in een avondje grappen en grollen? Adam Sandler bezorgt je de slappe lach met Big Daddy en Click, nu bij MyPrime.

© 2011 Disney
MyPrime

African Cats

Deze natuurdocumentaire van Walt Disney Studios volgt twee families van katachtigen die hun welpen wegwijs maken in het wild.

Disney

Herbie: Fully Loaded

Start de motoren! Herbie, de eigenzinnige VW-kever is terug. Volgeladen en met nieuwe energie in Disney’s Herbie: Fully Loaded.

© 2011 Lumière
MyPrime

17 Filles

Wat doe je als ouder als je erachter komt dat je tienerdochter expres onveilige seks heeft gehad om zwanger te worden?

Nieuws