Meer MyPrime in april

Meer MyPrime in april

Ook bij Movies & Series deze maand: The Fall seizoen 1-2, The Iron Lady en Snabba Cash I-III!

The Fall seizoen 1-2

In deze psychologische thriller volg je twee jagers: Paul Spector en Stella Gibson. De eerste lijkt een brave huisvader, maar besluipt en vermoordt jonge vrouwen. Laatstgenoemde is een detective die naar Belfast is gehaald om eerstgenoemde op te sporen. Zij begrijpt als geen ander de psychologie van een moordenaar. En hoewel Spector haar in het begin steeds in de luren weet te leggen, brengt ze uiteindelijk zowel de moordenaar als de kijker aan het twijfelen. Wat volgt is een intense klopjacht die tot het uiterste gaat om te voorkomen dat er meer slachtoffers vallen.

The Iron Lady

Margaret Thatcher was, als leider van de Conservatieve Partij, de eerste vrouwelijke premier van het Verenigd Koninkrijk. Nadat ze in 1979 werd verkozen, stond Thatcher – ook wel bekend als The Iron Lady - ruim elf jaar aan het hoofd van de regering. Ze voerde een strijd om gehoord te worden in een wereld gedomineerd door mannen, en kreeg te maken met de prijs die voor macht moet worden betaald.

De hoofdrol van Meryl Streep viel verschillende malen in de prijzen. Ze won onder meer een Golden Globe, een British Film Award en sleepte er ook haar derde Oscar mee in de wacht - een record in de categorie Beste Actrice. Streep was tot dan toe zeventien keer genomineerd geweest en had al een Oscar gewonnen voor haar rollen in 'Sophie's Choice' en 'Kramer vs. Kramer'.

Snabba Cash I-III

Zweedse misdaadfilmreeks naar de bestseller van Jens Ladipus. In Stockholm, waar de decadente bovenwereld en de rauwe onderwereld nauw met elkaar verbonden zijn, zwichten drie mannen voor de cocaïnehandel. De ambitieuze student JW zoekt manieren om zijn dure levensstijl te kunnen blijven betalen. De drugsdealende Jorge is op de vlucht voor de politie en de maffia. Met het importeren van een grote partij cocaïne wil hij nog één grote financiële klapper maken. De Joegoslavische huurling Mrado jaagt op Jorge, maar wordt afgeleid door de zorg voor zijn jonge dochter. Terwijl JW steeds dieper afglijdt in de georganiseerde misdaad, brengt hij het lot van hen samen in een strijd op leven en dood.

Met zijn debuut Snel geld gaf de Zweedse thrillerauteur en strafrechtadvocaat Jens Lapidus direct een prachtig visitekaartje af. Het boek kreeg geweldig goede kritieken en de rechten zijn inmiddels aan meer dan twintig landen verkocht. Een verfilming van de rauwe bestseller kon niet uitblijven. Sinds de release begin dit jaar in Zweden groeide Snabba Cash uit tot een van de grootste Scandinavische filmhits ooit.

Alle delen van Snabba Cash zijn nu te zien bij Movies & Series.

Agenda

De seizoensfinale van Game of Thrones op het witte doek

Maandag 28 augustus

De beste serie ter wereld. Zeven bioscoopzalen. Eén epische, 81 minuten durende seizoensfinal

F1 Grand Prix van Amerika

Vrijdag 20 oktober - 17.00 uur

Howdy folks! Met de GP van Amerika in Austin Texas nadert dit seizoen zijn ontknoping. Wordt he

SLAM! MixMarathon

Vrijdag 20 oktober - 22.00 uur

Op 20 oktober 2017 keert de SLAM! MixMarathon terug naar de Ziggo Dome!

Future Urban Legends

Zaterdag 21 oktober - 22.00 uur

Op 21 oktober is het dance event Future Urban Legends in de Ziggo Dome!

Symphonica in Rosso - Simply Red

Woensdag 25 oktober

Op 25 oktober staat Simply Red in de Ziggo Dome, tijdens Symphonica in Rosso! Kaartverkoop is gestar

Symphonica in Rosso - Simply Red

Donderdag 26 oktober

Op 26 oktober 2017 staat Simply Red in de Ziggo Dome, tijdens Symphonica in Rosso! De kaartverkoop i

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
MyPrime

Adam Sandler-avond

Zin in een avondje grappen en grollen? Adam Sandler bezorgt je de slappe lach met Big Daddy en Click, nu bij MyPrime.

© 2011 Disney
MyPrime

African Cats

Deze natuurdocumentaire van Walt Disney Studios volgt twee families van katachtigen die hun welpen wegwijs maken in het wild.

Disney

Herbie: Fully Loaded

Start de motoren! Herbie, de eigenzinnige VW-kever is terug. Volgeladen en met nieuwe energie in Disney’s Herbie: Fully Loaded.

© 2011 Lumière
MyPrime

17 Filles

Wat doe je als ouder als je erachter komt dat je tienerdochter expres onveilige seks heeft gehad om zwanger te worden?

Nieuws