Annuleer
© Disney
Disney Movies on Demand
?

Disney Movies on Demand

Inbegrepen bij Movies & Series

Magie met maar één druk op de knop

Vanaf 1 januari krijgt MyPrime een nieuwe naam: Movies & Series.

Met Disney Movies on Demand geniet je met het hele gezin van je favoriete Disney films. Beleef de klassieke verhalen en ga op avontuur met je lievelingsfiguren. Disney Movies on Demand is magie met maar één druk op de knop. Inbegrepen bij Movies & Series!

Navigeer met je afstandsbediening naar Movies & Series in het On Demand menu en kies Disney Movies on Demand. Of kijk online met Horizon van Ziggo. Lees meer over online tv-kijken.

Big Hero 6

De jonge robotica expert Hiro Hamada neemt het op tegen een gemaskerde crimineel die de futuristische stad San Fransokyo wil vernietigen. Samen met een groep slimme wetenschappers en zijn trouwe robot Baymax, gaat hij de strijd aan om hun geliefde stad te redden.

Nu online kijken

Frozen Fever

In deze korte Frozen-film is Anna jarig. Elsa en Kristof zijn vastbesloten haar het mooiste feest ooit te geven, maar Elsa's ijskrachten zetten meer dan alleen het feest op het spel.

Nu online kijken

Monsters Inc.

Kinderen de stuipen op het lijf jagen. Dat is waar het in Monstropolis om draait. Energiefabriek Monsters Inc. stuurt zijn medewerkers naar kinderkamers om kids te laten schrikken en zo energie af te tappen. Maar als vakman Sully per ongeluk een meisje mee de fabriek in neemt, loopt alles in de soep.

Nu online kijken

The Incredibles

Ooit was Bob Parr een moedige superheld, maar nu leidt hij met zijn vrouw en drie kinderen een saai leven in een buitenwijk. Als Bob weer de kans krijgt om in de huid van Mr. Incredible te kruipen, grijpt hij deze dus met beide handen aan. Is hij na al die jaren fit genoeg om zijn aartsvijand te verslaan?

Nu online kijken

Up

De gepensioneerde ballonnenverkoper Carl heeft zin om nog een laatste keer op avontuur te gaan. Hij besluit duizenden ballonnen vast te knopen aan zijn huis en zo af te reizen naar de dromen van zijn jeugd. Wat hij niet weet, is dat de 8-jarige padvinder Russell precies op dat moment op zijn veranda is. Oeps!

Nu online kijken

Movies & Series: Het film-en seriepakket van Ziggo

De leukste films van Disney beleef je met Movies & Series, het film-en seriepakket van Ziggo. Bekijk duizenden films en complete seizoen van series. Eindeloos kijkplezier met iedere maand weer veel nieuw aanbod.

Bekijk het aanbod van Movies & Series
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
© 1963 Disney
MyPrime

Merlijn de Tovenaar

Disneyklassieker uit 1963 gebaseerd op de eeuwenoude legende van koning Arthur, waarin Merlijn de tovenaar een jonge onhandige schildknaap helpt om koning te worden.

© Disney
MyPrime

Disney-pareltjes in september

Tovenaars, prinsessen, dwergen en zeemeerminnen. Disney-klassiekers vervelen nooit! Maar de échte wereld is ook magisch, laat Disney zien in de natuurdocumentaire Chimpanzee.

© 2016 Disney / Pixar
Disney

Win kaartjes voor Finding Dory!

Vanaf 29 juni eindelijk in de Nederlandse bios: Finding Dory, het langverwachte vervolg op Finding Nemo. Maak kans op kaarten voor de voorpremière, exclusief bij Ziggo!

Disney

Herbie: Fully Loaded

Start de motoren! Herbie, de eigenzinnige VW-kever is terug. Volgeladen en met nieuwe energie in Disney’s Herbie: Fully Loaded.