Annuleer

Disney Movies On Demand

Geniet je met het hele gezin van je favoriete Disney-films. Beleef de klassieke verhalen en ga op avontuur met je lievelingsfiguren.

P

Disney Movies On Demand is magie voor de hele familie, inbegrepen bij Movies & Series (XL).

Navigeer met je afstandsbediening naar Movies & Series in het On Demand menu en kies Disney Movies On Demand. Of kijk online met Ziggogo.tv. Lees meer over online tv-kijken.

Frozen

Dé Disneyhit van het decennium. Anna, Kristof en de grappige sneeuwpop Olaf gaan op zoek naar sneeuwkoningin Elsa. Zij is de enige die de ijskoude vloek kan opheffen die over hun koninkrijk is uitgesproken. Een spannende race tegen de klok vol magie en opvallende wezens.

Frozen zie je weer vanaf 10 april

Inside Out

Het meisje Riley wordt net als alle mensen geleid door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. Ze heeft moeite zich aan te passen nadat ze verhuisde omdat haar vader een nieuwe baan gevonden heeft. Er ontstaat paniek in het hoofdkantoor wanneer Verdriet en Plezier verdwalen in Rileys geest. Krijgen haar emoties haar weer in balans?

Inside Out zie je vanaf 18 april

De Aristocats

Als een Parijse Madame in haar testament laat zetten dat haar katten alles erven, besluit haar butler Edgar de katten te laten verdwijnen. Met hulp van straatkat Thomas O’Malley vinden moederkat en haar drie kittens de weg terug naar Madame. Lukt het de butler om de katten nu definitief te laten verdwijnen?

Beauty and the Beast

Beauty and the Beast

Een heks verandert een prins door zijn slechte gedrag in een beest. Om weer een mens te worden moet hij zorgen dat er iemand op hem verliefd wordt. Belle komt in de handen van het Beest en hij houdt haar gevangen. Bloeit er toch iets moois tussen ze op?

Movies & Series XL is the home of

HBO

Je favoriete HBO-series en meer dan 50 extra zenders kijk je exclusief bij Movies & Series XL. Bestel Movies & Series XL

Disney Movies On Demand