Annuleer

Disney Movies On Demand

Geniet je met het hele gezin van je favoriete Disney-films. Beleef de klassieke verhalen en ga op avontuur met je lievelingsfiguren.

P

Disney Movies On Demand is magie voor de hele familie, inbegrepen bij Movies & Series (XL).

Navigeer met je afstandsbediening naar Movies & Series in het On Demand menu en kies Disney Movies On Demand. Of kijk online met Ziggogo.tv. Lees meer over online tv-kijken.

Beauty and the Beast

Een heks verandert een prins door zijn slechte gedrag in een beest. Om weer een mens te worden moet hij zorgen dat er iemand op hem verliefd wordt. Belle komt in de handen van het Beest en hij houdt haar gevangen. Bloeit er toch iets moois tussen ze op?

Beauty and the Beast

Planes

Dusty Crophopper is een simpel landbouwvliegtuigje dat dolgraag mee wil doen aan een vliegwedstrijd. Maar Dusty heeft hoogtevrees! De oude vliegmachine Skipper schiet te hulp en helpt hem om alsnog mee te doen aan de Wings Across the World-race. Daar maken zijn concurrenten het hem heel erg moeilijk. Hoe ver gaat Dusty het schoppen?

Movies & Series XL is the home of

HBO

Je favoriete HBO-series en meer dan 50 extra zenders kijk je exclusief bij Movies & Series XL. Bestel Movies & Series XL

Disney Movies On Demand