Disney Movies On Demand

Geniet met het hele gezin van je favoriete Disney-films. Beleef de klassieke verhalen en ga op avontuur met je lievelingsfiguren.

Bekijk de trailer
P

Disney Movies On Demand is magie voor de hele familie, inbegrepen bij Movies & Series (XL). Herbeleef nu de mooiste klassiekers uit de magische collectie van Disney.

Navigeer met je afstandsbediening naar Movies & Series in het On Demand menu en kies Disney Movies On Demand. Of kijk online met Ziggogo.tv. Lees meer over online tv-kijken.

Pinokkio (1940)

De eenzame houtwerker Geppetto wenst bij het zien van een vallende ster dat een van zijn poppen tot leven komt. Maar houtwerkers die vragen… worden in dit geval niet overgeslagen! Want diezelfde nacht tovert de blauwe fee Pinokkio tot leven! Geppetto is zielsgelukkig en beschouwd Pinokkio als zijn bloedeigen zoon. Maar de levende pop is nogal goedgelovig en valt in de klauwen van een sluwe vos die hem meeneemt naar een pretpark vol zonden. Hoe loopt dat af?

Peter Pan (1953)

Wendy en haar twee broertjes liggen nietsvermoedend in hun bed als een mal jongetje opeens hun slaapkamer binnenvliegt. Het is Peter Pan! Hij en zijn elfenvriendinnetje TinkerBell komen uit het verre Nooitgedachtland, waar kinderen nooit ouder worden. Dat klinkt erg aantrekkelijk en dus vliegen alle kinderen in de slaapkamer naar het magische land. Alleen hadden ze er even geen rekening mee gehouden dat Kapitein Haak daar iedereen het leven zuur maakt. Als dat maar goed gaat…

Vanaf 5 juni te zien bij Movies & Series

Belle en het Beest (1991)

Een heks verandert een prins door zijn slechte gedrag in een beest. Om weer een mens te worden moet hij zorgen dat er iemand op hem verliefd wordt. Belle komt in de handen van het Beest en hij houdt haar gevangen. Bloeit er toch iets moois tussen ze op?

Belle en het Beest (1991)

Frozen (2013)

Dé Disneyhit van het decennium. Anna, Kristof en de grappige sneeuwpop Olaf gaan op zoek naar sneeuwkoningin Elsa. Zij is de enige die de ijskoude vloek kan opheffen die over hun koninkrijk is uitgesproken. Een spannende race tegen de klok vol magie en opvallende wezens.

Frozen zie je weer vanaf 10 april

Ratatouille (2007)

Het ratje Remy droomt ervan ooit een grote Franse chefkok te worden, ook al ziet zijn familie dat niet zitten. Niets houdt hem echter tegen en alsof het zo moest zijn, raakt hij verzeild in het riool van Parijs. Remy komt precies uit onder het beroemde restaurant van zijn culinaire held, Auguste Gusteau. Ondanks de gevaren waar hij als ongebruikelijke en vooral ongewenste bezoeker in de keuken van een verfijnd Frans restaurant tegenaan loopt, zet Remy's passie voor koken al gauw de hele culinaire wereld van Parijs op zijn kop.

The Incredibles (2004)

Ooit was Bob Parr een sterke, moedige superheld, maar nu leidt hij met zijn gezin een saai leven in een buitenwijk. Dat valt niet mee: dankzij zijn superkracht sneuvelt er elke dag wel een tafel of een autoruit. Als Bob de kans krijgt om in de huid van Mr. Incredible te kruipen, grijpt hij deze met beide handen aan. Samen met zijn vrouw Elastigirl, dochter Violet en zoon Dash gaat hij een geheime missie aan en komt hij tegenover zijn aartsvijand te staan. Is hij na al die jaren in de luwte fit genoeg om hem te verslaan?

The Incredibles is de eerste Pixar-film die meerdere Oscars in de wacht sleepte, waaronder de prijs voor Beste Animatiefilm.

Pirates of the Caribbean 1-4

Pirates of the Caribbean 5 zie je eind mei alweer in de bioscoop. Een goed moment om alvast voor te genieten met een van de vier eerdere films met kapitein Jack Sparrow. Of nog beter: gewoon meteen alle vier achter elkaar binge-kielhalen. Gewoon thuis, onder de klapperboom. Hijs de Jolly Roger!

Alles over het Pirates-kwartet

Movies & Series XL is the home of

HBO

Je favoriete HBO-series en meer dan 50 extra zenders kijk je exclusief bij Movies & Series XL.

Bestel Movies & Series XL

Disney Movies On Demand