©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are the property of Home Box Offic, Inc.
Bekijk deze HBO-parels

Bekijk deze HBO-parels

Met Movies & Series XL!

Game of Thrones, Westworld, Girls… Deze en meer HBO-toppers zie je vanaf 1 januari bij Movies & Series XL!

Met Ziggo Movies & Series XL geniet je vanaf 1 januari van de mooiste series van HBO. Game of Thrones, om maar eens wat te noemen. Of Westworld. De nieuwste afleveringen kijk je tegelijk met Amerika. En eerdere seizoenen bingewatch je lekker on demand. Welke series je kunt zien? Lees snel verder!

image Game of Thrones S1-6 en S7 (nieuw)

Game of Thrones S1-6 en S7 (nieuw)

Misschien wel de populairste serie allertijden. De geweldige cast, de geniale plottwists en de prachtige settings maken Game of Thrones een must see. Er liggen alweer zes seizoen achter ons, die je nu allemaal on demand kunt kijken. Maar de echte fans wachten natuurlijk met smart op seizoen 7! Ook dat seizoen kijk je met Movies & Series XL. Kun je niet wachten? Wij ook niet, dus we keken alvast vooruit. Lees onze preview (let op: spoilers).

image Girls S1-5 en S6 (nieuw)

Girls S1-5 en S6 (nieuw)

Bekroond met een Emmy Award en een van de meest besproken series op tv: Girls! Een komische blik op talloze vernederingen en zeldzame overwinningen van een bont gezelschap vrouwelijke twintigers. En dat al vijf seizoenen lang. We hoeven gelukkig niet lang meer te wachten op nieuwe afleveringen, want seizoen 6 wordt begin 2017 verwacht! Helaas zal dit wel het allerlaatste seizoen zijn…

image Westworld S1 en S2 (nieuw)

Westworld S1 en S2 (nieuw)

Het eerste seizoen is net klaar, en dat sloeg in als een bom. Wat een bizarre combinatie van sciencefiction en western! De serie neemt je mee naar een futuristisch pretpark waar androïden voor gastheer spelen. Maar hun geprogrammeerde identiteit slaat op hol, en dus zijn de rapen gaar. Anthony Hopkins speelt de mastermind van dit dwaze geheel. We moeten nog even wachten op seizoen 2 (verwacht: eind 2017), maar seizoen 1 kijk je in zijn geheel on demand.

image Veep S1-5 en S6 (nieuw)

Veep S1-5 en S6 (nieuw)

Julia Louis-Dreyfus schittert als de vicepresident Selina Meyer. Haar pogingen om haar rol in het Witte Huis met de nodige aanzien te bekleden zijn pijnlijk grappig. De serie is dan ook niet voor niets overladen met Emmy’s. Seizoen 6 wordt ergens in 2017 verwacht, maar tot die tijd kijk je de eerste vijf seizoenen gewoon on demand met Movies & Series XL.

image The Knick S1-2 en S3 (nieuw)

The Knick S1-2 en S3 (nieuw)

Ook The Knick zie je bij Movies & Series XL! Seizoen 1 en 2 zijn nu beschikbaar en in 2017 worden gloednieuwe afleveringen verwacht. De serie neemt je mee naar het New York van 1900. In het Knickerboxer ziekenhuis zoekt chirurg John Thackery (Clive Owen) naar baanbrekende behandelmethodes. Geen makkelijke opgave, zeker niet met de beperkingen van de toenmalige wetenschap en de loodzware concurrentie. En dan worstelt hij ook nog met zijn drugsverslavingen.

Bekijk hieronder alle beschikbare HBO-parels: