Annuleer

Movies & Series

Bekijk honderden films en series waar en wanneer je wilt

Ontdek het nieuwste aanbod van Ziggo Movies & Series. De leukste romantische komedies, familiefilms en blockbusters.

Vele films en complete seizoenen van topseries in alle genres kijk je met Ziggo Movies & Series, ons film- en seriepakket. Vaak gewoon inbegrepen in je abonnement en niet alleen te zien op je tv, maar ook op tablet en smartphone. Eindeloos kijkplezier en iedere maand weer veel nieuw aanbod. Je kijkt wat je wilt, wanneer je maar wilt. Onbeperkt.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Films & Series

Girls

Maak kennis met vier BFF's uit New York die allemaal een behoorlijk hectisch leven hebben en moeten zien te dealen met flink wat drama en dilemma's.

Movies & Series

Vakantiefilms voor kids!

Nog even en dan begint de voorjaarsvakantie! Alle tijd dus om naar The Chronicles of Narnia, Mees Kees en andere vette films en series te kijken. Vervelen is onmogelijk! Toch?

Drama

Black Sails

Gewelddadige piraten in bloederige gevechten en zeeslagen, allemaal op zoek naar een schat van vijf miljoen dollar. Maar ook liefde, drama en list en bedrog: Black Sails heeft het allemaal.

HBO

HBO: alleen bij Ziggo

O my god nee! HBO is gestopt in Nederland. Maar wees gerust: je hoeft niks te missen. Want alleen bij Ziggo volg je de beste HBO-topseries alsof ze nooit zijn weggeweest.

Films & Series

The Infiltrator

Van scheikundige drugsdealer naar undercoveragent in het Medellínkartel: Bryan Cranston gaat elke dubbelrol aan en het lijkt erop dat hij voorlopig niet met pensioen gaat.