Annuleer

Movies & Series

Bekijk honderden films en series waar en wanneer je wilt

Ontdek het nieuwste aanbod van Ziggo Movies & Series. De leukste romantische komedies, familiefilms en blockbusters.

Vele films en complete seizoenen van topseries in alle genres kijk je met Ziggo Movies & Series, ons film- en seriepakket. Vaak gewoon inbegrepen in je abonnement en niet alleen te zien op je tv, maar ook op tablet en smartphone. Eindeloos kijkplezier en iedere maand weer veel nieuw aanbod. Je kijkt wat je wilt, wanneer je maar wilt. Onbeperkt.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
HBO

Wordt vervolgd

Het regent nieuwe seizoenen bij HBO. Game of Thrones zat er al aan te komen, maar onlangs kondigde HBO ook nieuwe afleveringen aan van Veep, The Leftovers, Divorce en Silicon Valley. We kunnen haast niet wachten op de uitkomst van die paar zenuwslopende cliffhangers van afgelopen seizoen.

Movies & Series

Billions en billions 2…

De openbaar aanklager van Zuid-New York bijt zich in een zaak rond de louche belegger Bobby Axelrod. Een episch kat-en-muisspel is het gevolg. Voor het tweede seizoen alweer.

Movies & Series

Vakantiefilms voor kids!

Nog even en dan begint de voorjaarsvakantie! Alle tijd dus om naar The Chronicles of Narnia, Mees Kees en andere vette films en series te kijken. Vervelen is onmogelijk! Toch?

Films & Series

Hart tegen hard

Wat zal het worden? Een weekendje weg of een romantisch etentje bij kaarslicht? Veel vrouwen kijken vol verwachting uit naar Valentijnsdag. Helaas is 14 februari voor veel mannen een dag als zovele.