Misdaad

Misdaad

Deze misdaadfilms en -series bezorgen je een spannende avond

Ben je gek op wapens, drugs en moordmysteries? In films en series, natuurlijk... Ga dan op het puntje van je stoel zitten voor een spannende misdaadfilm of -serie.

Er is geen moord die je niet kunt oplossen. Als je Flikken Maastricht kijkt, weet je al snel hoe iemand zo ver is kunnen komen een moord te begaan en bel je het liefst meteen Eva of Wolfs om ze hiervan op de hoogte te brengen. Je voelt jezelf echt onderdeel van de serie, een rechercheur die de zaak gegarandeerd oplost. Of een crimineel met een veel beter idee voor dat drugstransport.

Ook als je een misdaadfilm kijkt, leef je je altijd helemaal in. Het geluid van wapens en piepende banden klinkt jeals muziek in de oren. Geldt dit ook voor jou? Dan ben je op deze pagina precies op de juiste plaats! Schuif het volume maar eens lekker open en ga voor één van de vele misdaadfilms of series die te zien zijn bij Ziggo On Demand, Movies & Series, Movies & Series XL of Film1.

In een melige bui en meer zin in een komedie? Ook dat is geen probleem! We hebben verschillende genres waaruit je een film of serie kunt kiezen. Bekijk alle genres.

Ontdek de misdaadfilms en -series van Ziggo:

Eindeloos genieten van de tofste films en series?

Bestel Movies & Series