Kijk 10 kinderzenders gratis in augustus

Kijk 10 kinderzenders gratis in augustus

Knibbel, knabbel, knuisje, zit jij deze zomer voor je buisje? Grote kans van wel, want in augustus kijk je bij Ziggo alle Kids Royaal zenders gratis!

Heb je digitale tv van Ziggo? Dan maak je in augustus kennis met de tien kinderzenders van TV Royaal. Gratis! Zap naar kanaal 302 tot en met 312 en ga op avontuur met Disney Junior, Nick Jr. en nog veel meer vrolijke kanalen. Fijne vakantie!

Disney Junior - kanaal 302

Samen met de leeuwenkoning op avontuur in de savanne of de ruimte in met Miles van Morgen. Bij Disney Junior kijk je magische teken- en animatiefilms voor de allerkleinsten.

Lees verder

Nicktoons - kanaal 303

Totally Spies, Catdog of Rocket Power: de cartoons van Nicktoons zitten bomvol actie, humor en verrassingen.

Lees verder
image Nick Hits - kanaal 304

Nick Hits - kanaal 304

De populairste videoclips van dit moment, maar wel kindvriendelijk. Nick Hits is de leukste muziekzender voor kids!

Lees verder

Pebble TV - kanaal 305

Bij Pebble TV kijk je oude en vertrouwde series als Alfred J. Kwak, Bassie en Adriaan en Boes, maar ook jeugdspeelfilms als Sven en de Rat en Pinokkio.

Lees verder

Nick Jr. - kanaal 306

Nick Jr. is er speciaal voor peuters en kleuters. Geweldloze, grappige programma’s waar je ook nog eens wat van opsteekt!

Lees verder

Cartoon Network - kanaal 307

Met Cartoon Network beleef je altijd een hoop lol en avontuur. De grappigste en spannendste cartoons zorgen ervoor dat je met je lolbroek altijd op het puntje van je stoel zit.

Lees verder

JimJam - kanaal 308

Vertrouwd, inspirerend en leerzaam. De programma’s van JimJam zijn speciaal voor kinderen tussen 1 en 6 jaar, en hun ouders.

Lees verder

Boomerang - kanaal 309

Alsof je in een tijdmachine bent gestapt! Bij Boomerang kijk je nieuwe afleveringen van tijdloze tekenfilms als Tom & Jerry, Garfield en Scooby Doo.

Lees verder

BabyTV - kanaal 310

De programma’s van BabyTV zijn ontwikkeld door pedagogen en kinderpsychologen. Verantwoorde en kleurrijke televisie voor de allerkleinsten!

Lees verder

RTL Telekids - kanaal 312

Met de programma’s van RTL Telekids zijn je koters wel even zoet. Van My Little Pony en De Avonturen van K3 tot Lego City en Mr. Bean!

Lees verder
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Movies & Series

Frozen ontdooid

Frozen lag even in de vriezer, maar dé Disneyhit van het decennium is weer te zien bij Movies & Series! Ga op avontuur en zing mee met Anna, Kristoff, Sven en Olaf!

Film1

Films om je tanden in te zetten

Ice Age 5: Collision Course en Vampierzusjes 2 zijn geen films die je met lange tanden zal kijken. Oké, misschien zijn de slagtanden en vampiertanden in beide films een wat vergezocht bruggetje, een beter bruggetje is dat Film1 ze allebei uitzendt.

Ziggo On Demand

Kijk Harry Potter

Eindelijk! Harry Potter – The Exhibition is in het land. Wandel door de sensationele decors en waan je op de filmset in de wereld van de jonge tovenaar.

Ziggo On Demand

De bekende stemmen achter Ice Age

Ice Age: Collision is het vijfde en nieuwste deel van de succesvolle filmreeks. Elk deel komen er nieuwe personages bij, die vaak worden ingesproken door celebrities die even gek op de films zijn als wij!

©2016 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. J.K. Rowling’s Wizarding World TM J.K. Rowling and Warner Bros. Entertainment Inc.
Ziggo On Demand

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Nu Fantastic Beasts and Where to Find Them in de bioscoop draait, kunnen we ons weer onderdompelen in de magische wereld van J.K. Rowling. Kijk nu alle Harry Potter-films bij Ziggo On Demand!