Kijk 10 kinderzenders gratis in augustus

Kijk 10 kinderzenders gratis in augustus

Knibbel, knabbel, knuisje, zit jij deze zomer voor je buisje? Grote kans van wel, want in augustus kijk je bij Ziggo alle Kids Royaal zenders gratis!

Heb je digitale tv van Ziggo? Dan maak je in augustus kennis met de tien kinderzenders van TV Royaal. Gratis! Zap naar kanaal 302 tot en met 312 en ga op avontuur met Disney Junior, Nick Jr. en nog veel meer vrolijke kanalen. Fijne vakantie!

Disney Junior - kanaal 302

Samen met de leeuwenkoning op avontuur in de savanne of de ruimte in met Miles van Morgen. Bij Disney Junior kijk je magische teken- en animatiefilms voor de allerkleinsten.

Lees verder

Nicktoons - kanaal 303

Totally Spies, Catdog of Rocket Power: de cartoons van Nicktoons zitten bomvol actie, humor en verrassingen.

Lees verder
image Nick Hits - kanaal 304

Nick Hits - kanaal 304

De populairste videoclips van dit moment, maar wel kindvriendelijk. Nick Hits is de leukste muziekzender voor kids!

Lees verder

Pebble TV - kanaal 305

Bij Pebble TV kijk je oude en vertrouwde series als Alfred J. Kwak, Bassie en Adriaan en Boes, maar ook jeugdspeelfilms als Sven en de Rat en Pinokkio.

Lees verder

Nick Jr. - kanaal 306

Nick Jr. is er speciaal voor peuters en kleuters. Geweldloze, grappige programma’s waar je ook nog eens wat van opsteekt!

Lees verder

Cartoon Network - kanaal 307

Met Cartoon Network beleef je altijd een hoop lol en avontuur. De grappigste en spannendste cartoons zorgen ervoor dat je met je lolbroek altijd op het puntje van je stoel zit.

Lees verder

JimJam - kanaal 308

Vertrouwd, inspirerend en leerzaam. De programma’s van JimJam zijn speciaal voor kinderen tussen 1 en 6 jaar, en hun ouders.

Lees verder

Boomerang - kanaal 309

Alsof je in een tijdmachine bent gestapt! Bij Boomerang kijk je nieuwe afleveringen van tijdloze tekenfilms als Tom & Jerry, Garfield en Scooby Doo.

Lees verder

BabyTV - kanaal 310

De programma’s van BabyTV zijn ontwikkeld door pedagogen en kinderpsychologen. Verantwoorde en kleurrijke televisie voor de allerkleinsten!

Lees verder

RTL Telekids - kanaal 312

Met de programma’s van RTL Telekids zijn je koters wel even zoet. Van My Little Pony en De Avonturen van K3 tot Lego City en Mr. Bean!

Lees verder
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Movies & Series

Frozen ontdooid

Frozen lag even in de vriezer, maar dé Disneyhit van het decennium is weer te zien bij Movies & Series! Ga op avontuur en zing mee met Anna, Kristoff, Sven en Olaf!

Kids & Familie

Vrienden maken

Mei is de maand van de vriendschap bij Cartoon Network. Dus vind iemand waarmee je samen kunt chillen en Cartoon Network kijken. 

Movies & Series

Poppen, vliegtuigen en een beest

Kun je aan de hand van de titel hierboven al raden welke nieuwe familiefilms en -series je nu bij Ziggo Movies & Series kunt zien? Oké, nog een hint: de meeste hoofdrolspelers horen eigenlijk niet te kunnen spreken. Begint er al een lampje te branden?

Movies & Series

Vakantiefilms voor kids!

Nog even en dan begint de voorjaarsvakantie! Alle tijd dus om naar The Chronicles of Narnia, Mees Kees en andere vette films en series te kijken. Vervelen is onmogelijk! Toch?