Veep - seizoen 1-4

Veep - seizoen 1-4

Veep - seizoen 1-4

Nu beschikbaar bij Movies & Series XL

In de bekroonde HBO-serie Veep volgen we de pijnlijk grappige pogingen van Vice President Selina Meijer om haar rol binnen het Witte Huis serieus en met de nodige aanzien te bekleden. Samen met haar niet al te capabele staf probeert zij in het vizier van de machtigste man op aarde te komen: de President van de Verenigde Staten.

Gecreëerd en bedacht door Armando Iannucci (The Thick of It) liet het script van Veep ruimte voor improvisatie. Dit resulteert in een authentieke komedieserie met scherpe, plaatsvervangende humor. Zonder de ambitie om biografisch te willen zijn, krijgt de kijker een idee hoe het is om een van de minst effectieve functies binnen een van de machtigste kantoren ter wereld te bekleden. Julia Louis-Dreyfus (Seinfeld, The New Adventures of Old Christine, HBO’s Curb Your Enthusiasm) won al meerdere malen een Emmy Award en zelfs een Golden Globe voor haar sublieme vertolking als VP Selina Meijer.

Het vijfde seizoen gaat op 25 april in première. Seizoen 1-4 zijn nu beschikbaar via Movies & Series XL.

Mis niks van Veep, kijk de complete serie met Movies & Series XL

Bestel Movies & Series XL
  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Veep

Veep

Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 pakket Connect & Play Max.

Bestel Movies & Series XL