Spider-Man trilogie
?

Spider-Man trilogie

Vanaf februari zie je de volledige Spider-Man trilogie bij MyPrime! De films zijn gebaseerd op de Marvel-strips van de spinnenman, bedacht door Stan Lee en Steve Ditko in de jaren ‘60. Tobey Maguire brengt Peter Parker en Spider-Man nu eindelijk op je televisie tot leven.

Spider-Man 1

Tijdens een schoolreisje wordt Peter Parker gebeten door een genetisch gemanipuleerde spin. De volgende dag ontdekt hij dat hij over bijzondere krachten beschikt. Hij kan tegen muren opklimmen en ontwikkelt een speciaal spinnenzintuig waarmee hij gevaar kan voelen aankomen. En als klap op de vuurpijl kan hij nu ook spinrag uit zijn polsen schieten. Aanvankelijk gebruikt hij zijn krachten om geld te verdienen, maar als zijn oom wordt vermoord, besluit hij wraak te nemen als Spider-Man.


Spider-Man 2

In deel 2 neemt Spider-Man het op tegen een nieuwe vijand: de geniale Doctor Octavius, alias Doctor Octopus, alias Doc Ock. De achtpotige freak wordt ingeschakeld door Peters vriend Harry Osborn, die Spider-Man schuldig acht aan de dood van zijn vader. Naast deze levensgevaarlijke strijd zit Peter nog met een ander probleem. Hij durft zijn liefde voor Mary Jane niet toe te geven, omdat hij bang is dat haar wat overkomt als de slechteriken erachter komen.

Spider-Man 3

In het derde deel heeft Peter eindelijk een balans gevonden in zijn taken als superheld en zijn relatie met Mary Jane. Totdat zijn donkere kant naar boven komt. Peter wordt overmoedig, hij gaat in op de avances van Gwen Stacy en negeert de mensen die het meest om hem geven. Hij wordt gedwongen te kiezen tussen de verleidelijke kracht van zijn nieuwe donkere ik en de meelevende held die hij eerst was. Ondertussen moet hij dealen met de extreem krachtige demonen Sandman en Venom.