Meer films en series bij MyPrime in maart

Meer films en series bij MyPrime in maart

Frankenweenie

Victor is ontroostbaar wanneer zijn hondje Sparky overlijdt. Hij komt op het lumineuze idee om met behulp van bliksem zijn trouwe viervoeter weer tot leven te wekken. En dat lukt! Maar wat zijn de gevolgen? Frankenweenie is een geestig zwart-wit horrorsprookje van Tim Burton en een ode aan horrorklassieker Frankenstein. Burton maakte in 1984 al een gelijknamige korte film toen hij als beginnend filmmaker voor Disney werkte. Zijn werkgever vond de film destijds te eng voor kinderen, waarna het op de plank verdween. Dertig jaar later huurde Disney de inmiddels succesvolle animator opnieuw in voor Alice in Wonderland. Na dat daverende succes kreeg Burton de kans om Frankweenie nieuw leven in te blazen met deze film.

Grand Hotel seizoen 1-2

In de internationale pers geprezen als het Spaanse antwoord op Downtown Abbey: Grand Hotel. Achter de fraaie façade van dit prestigieus luxehotel in het noorden van Spanje gaat een duistere wereld schuil van geheimzinnige verdwijningen, intriges en hartstocht. Het verhaal begint in 1905 wanneer de jonge Julio naar het hotel komt om zijn zus Cristina, kamermeisje bij het hotel, te bezoeken. Dan blijkt dat Cristina ontslagen is omdat ze een gast zou hebben bestolen, waarna ze van de ene op de andere dag spoorloos verdwenen is. Julio vertrouwt het niet en gaat op onderzoek uit.

Falco seizoen 1-2

De Franse politieman Alexandre Falco ontwaakt na 22 jaar uit een coma. Niets is nog hetzelfde. Zijn vrouw Carole en dochter Pauline, intussen een volwassen vrouw, zijn van hem vervreemd. Dit maakt hem vastberaden om te achterhalen wie hem in 1991 heeft neergeschoten. Als de politiechef hem een vervroegd pensioen aanbiedt, wil hij hier dan ook niets van weten.

Nymphomaniac 1 & 2

Veelbesproken tweeluik van Lars von Trier met o.a. Shia LaBoeuf, Charlotte Gainsbourg, Uma Thurman en Christian Slater over zelfverklaard nymfomane Joe. Op een koude winteravond treft de oude vrijgezel Seligman (Slater) haar gewond aan in een steeg. Joe (Gainsbourg) vraagt hem geen hulpdiensten in te schakelen waarop hij besluit haar mee naar huis te nemen. Terwijl hij haar wonden verzorgt, vertelt Joe hem over haar onstuimige leven en haar vele seksuele escapades. Seligman vertelt haar op zijn beurt over zijn relatief gezapige leven dat hij vult met het spelen van orgelmuziek, vissen en wiskunde. 

Agenda

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Guus Meeuwis

Vrijdag 1 december

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 2 & 3 december staat de zanger bij ons op de planken

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
© 2015 Belga Films. All Rights Reserved.
Film1

Verse blockbusters bij Film1

Drie met prijzen overladen blockbusters die tot de laatste minuut boeien. Bekijk The Hunger Games: Mockingjay – part 2, The Hateful Eight en The Martian in september bij Film1!

Film1

Drama bij Film1

Van een hartverscheurende oorlogsfilm tot een tragikomedie over een filosofieprofessor: bij Film1 zit je in augustus goed voor een flinke portie drama.