Meer films en series in januari

Meer films en series in januari

Black Sails seizoen 1-2

1715: de piraterij in de Caraïben beleeft een gouden tijdperk. New Providence Island, een voormalige Britse kolonie, is nu een vrijhaven zonder God noch gebod, waar beruchte zeeroverkapiteins de scepter zwaaien. De meest gevreesde onder hen is Kapitein Flint.

De Britse marine staat op het punt om terug te slaan en onder die omstandigheden leren we andere facetten van de bikkelharde piraat kennen. Gedreven door diepe, complexe en zelfs romantische motieven, bundelt Flint zijn krachten met de indrukwekkende Eleanor Guthrie. Deze dochter van de plaatselijke smokkelkoning weet de buit van de piraten telkens weer om te zetten in harde contanten. Samen smeden ze een plan om de ultieme prijs binnen te halen en het voortbestaan van hun levenswijze te verzekeren.

Black Sails is geschreven als voorgeschiedenis van Schateiland, het beroemde boek van Robert Louis Stevenson.

Charlie's Angels

Voor deze verfilming van de beroemde televisieserie uit de jaren ’70 werd een leuk blik aan sterren opengetrokken. Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu schitteren als de detectives Natalie, Alex en Dylan. Op unieke wijze zijn ze het toonbeeld van ware perfectie: sterk, pienter en ook nog eens bloedmooi. Om de wereld te redden moeten ze een ontvoerd cybergenie opsporen. Dit doen ze op hun eigen opvallende manier. Naast de drie hoofdrolspeelsters maken ook Bill Murray, Matt LeBlanc en LL Cool J hun opwachting.


Oldboy

De succesvolle marketingmanager Joe wordt op een kwade dag zonder enige aanleiding in totale eenzaamheid gevangen gezet. Wanneer hij twintig jaar later wordt vrijgelaten gaat Joe, bezeten van wraak, op een missie om erachter te komen waarom iemand hem dit vreselijke lot aan wilde doen. Al snel wordt echter duidelijk dat het sadistische spel waar hij zich in bevond nog lang niet voorbij is. Regisseur Spike Lee (Malcolm X) durfde het aan om van de Koreaanse klassieker van filmmaker Chan-wook Park een Amerikaanse versie te maken. Met Josh Brolin, Elizabeth Olsen en Samuel L. Jackson.

Agenda

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Zaterdag 25 november - 20.00 uur

Kensington staat in 2017 opnieuw in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 nov

Kensington

Zondag 26 november - 20.00 uur

Kensington komt in november 2017 terug naar de Ziggo Dome

Guus Meeuwis

Vrijdag 1 december - 20.00 uur

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 2 & 3 december staat de zanger bij ons op de planken

Guus Meeuwis

Zaterdag 2 december

Guus Meeuwis keert terug naar de Ziggo Dome! Op 1 & 2 december staat de zanger bij ons op de planken

Muziekfeest van het Jaar

Vrijdag 8 december

Op 8 december vindt Muziekfeest Van Het Jaar plaats in de ZIggo Dome. Kaartverkoop start vrijdag 6 o

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
© 2015 Belga Films. All Rights Reserved.
Film1

Verse blockbusters bij Film1

Drie met prijzen overladen blockbusters die tot de laatste minuut boeien. Bekijk The Hunger Games: Mockingjay – part 2, The Hateful Eight en The Martian in september bij Film1!

Film1

Drama bij Film1

Van een hartverscheurende oorlogsfilm tot een tragikomedie over een filosofieprofessor: bij Film1 zit je in augustus goed voor een flinke portie drama.