Meer Film1 in maart

Meer Film1 in maart

Maak je borst maar nat. Naast Bloed, Zweet & Tranen zie je bij Film1 nog twee films van Nederlandse bodem: De Surprise en De Reünie. Verder geniet je van Maleficent met Angelina Jolie en The Gunman. 

Maleficent

Vanaf 27 maart bij Film1

In deze alternatieve versie van het beroemde sprookje Doornroosje is te zien hoe Angelina Jolie van een prachtige jonge fee verandert in de wraakzuchtige boze heks Maleficent. Door al het kwaad, de wraak en de haat in de wereld is ze verworden tot wat ze nu is. Dat is dan ook de reden dat ze Aurora, het pasgeboren dochtertje van de koning, vervloekt. Maar uiteindelijk blijkt juist zij de sleutel naar vrede en geluk.   

De Surprise

Vanaf 12 maart bij Film1

Meer dan vijftien jaar na Karakter is Oscarwinnaar Mike van Diem terug met dit fabelachtige moderne sprookje. Multimiljonair Jacob (Jeroen van Koningsbrugge) vindt het mooi geweest en tekent een overeenkomst om zijn leven op aarde te beëindigen. Maar dan ontmoet hij Anne (Georgina Verbaan), een jonge vrouw die precies hetzelfde contract heeft getekend. Wanneer de vonk overslaat proberen ze onder de deal uit te komen.

De Reünie

Vanaf 19 maart bij Film1

Het leven zit niet mee voor de 35-jarige Sabine. Na een burn-out keer ze terug op haar werk, maar hier voelt ze zich totaal niet meer thuis. Het enige lichtpuntje is een nieuwe ontmoeting met haar jeugdliefde Olaf. Samen met hem probeert Sabine haar leven weer op te pakken. Maar een uitnodiging voor een reünie van haar middelbare school rakelt het verleden op. Ineens herinnert ze zich de verdwijning van haar hartsvriendin Isabelle weer. Ze gaat op onderzoek uit en komt steeds dichterbij het ware, angstaanjagende verhaal achter de verdwijning. De Reünie is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Simone van der Vlugt. Je ziet Thekla Reuten en Daan Schuurmans in de hoofdrollen.


The Gunman

Jim Terrier, een scherpschutter en huurling, vermoordt de minister van mijnbouw van Congo. Door zijn doeltreffende schot moet hij onderduiken om zichzelf te beschermen. Het gevolg: totale afzondering. Jaren later keert hij terug in het Afrikaanse land, als afgevaardigde van een goed doel. Dat had hij beter niet kunnen doen. Velen hebben het op hem gemunt, en wat volgt is een bloedstollend kat-en-muisspel door de jungle van Afrika en de straten van Londen en Barcelona. Sean Penn schittert in de hoofdrol.