Het einde nadert

Het einde nadert

In december zie je de laatste seizoensafleveringen van The Knick, The Leftovers en Getting On. Eindelijk beleef je de climax waar je maandenlang naartoe hebt geleefd. 

The Knick - S2

Seizoensfinale op 19 december

Clive Owen vertolkt de hoofdrol in een gloednieuw seizoen van The Knick. De bejubelde Cinemax-serie over geneeskunde, moraal en rassenrelaties neemt je mee naar het begin van de 20e eeuw. Geregisseerd door Oscar- en Emmy-winnaar Steven Soderbergh.

Seizoen 1 en 2 zijn nu ook on demand te zien.

The Leftovers - S2

Seizoensfinale op 7 december

Vier jaar na de Vervoering verhuist Kevin met zijn ‘nieuwe’ gezin naar Jarden, de enige plaats in de VS waar niemand verdween. Maar hij wordt achtervolgd door nieuwe demonen. Laurie breekt intussen met de Guilty Remnant. Op 7 december zie je de laatste aflevering van seizoen 2.

Seizoen 1 en 2 zijn nu ook on demand te zien.

Getting On - S3

Seizoensfinale op 14 december

In het derde seizoen van deze hilarische HBO komedie gaan dokter Jenna en de zusters Dawn, Patsy en Didi nog één keer ‘de strijd aan’ met de bewoners van de bejaardenafdeling. Alles lijkt op rolletjes te lopen, tot de gehele afdeling met sluiting wordt bedreigd. Voor haar rol als Didi ontving actrice Niecy Nash een Primetime Emmy Award.