©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are the property of Home Box Offic, Inc.
Westworld
?

Westworld

Wat is echt en wat niet? In het futuristische pretpark Westworld, dat volledig in het teken staat van het Wilde Westen, is dat nog maar de vraag.

De bewoners van Westworld zijn androïden die als gastheren voor de toeristen werken. Zij zorgen dat de saloons bevolkt zijn met cowboys en dames van plezier. Maar als de levensechte robots beginnen af te wijken van hun geprogrammeerde identiteit, blijkt dat kunstmatig bewustzijn niet zonder risico’s is.

Westworld is gebaseerd op de gelijknamige filmklassieker van Michael Crichton uit 1973. HBO wist een aantal grote namen te strikken voor de nieuwe scienfictionserie van Jonathan Nolan (scenarioschrijver Interstellar en The Dark Knight) en Lisa Joy. Niemand minder dan Anthony Hopkins kruipt in de huid van Dr. Robert Ford, het brein achter het pretpark. Verder kunnen we ons verheugen op de acteertalenten van Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden en Thandie Newton.

Mis niks van Westworld, kijk de complete serie met Movies & Series XL

Bestel Movies & Series XL
  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Westworld

Westworld

Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen voor € 11,95 per maand. Movies & Series XL is ook inbegrepen bij Alles-in-1 Max.

Bestel Movies & Series XL