©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are the property of Home Box Offic, Inc.

Vinyl

Alles wat God verboden heeft

HBO presenteert Vinyl, een vuige serie vol sex, drugs & rock 'n' roll. Geschreven door Mick Jagger, Terence Winter en Martin Scorsese.

image Over Vinyl

Over Vinyl

De jaren ’70, New York. Punk, hiphop en disco staan nog in de kinderschoenen terwijl seks en drugs de muziekindustrie teisteren. Richie Finestra, directeur van American Century Records, zit er middenin. Hij probeert wanhopig te voorkomen dat zijn ooit zo succesvolle platenlabel ten onder gaat. Hierbij moet hij oppassen dat hij niet alles wat op zijn pad komt vernietigt.

Bobby Cannavale (Ant-Man, Danny Collins) speelt de rol van Richie Finestra. Andere hoofdrollen zijn weggelegd voor Olivia Wilde (House M.D.), Ray Romano (Everybody Loves Raymond) en Ato Essandoh (Django Unchained). Ook zie je James Jagger (de zoon van).

image De mensen achter Vinyl

De mensen achter Vinyl

Mick Jagger kwam met het idee, Terence Winter schreef het script en Martin Scorsese completeerde het productieteam van Vinyl. De Rolling Stones-zanger had eigenlijk een film voor ogen, maar het concept barste al snel uit zijn voegen. Gelukkig maar, want nu kunnen we extra lang en diep duiken in de vunzige rock-‘n-roll-wereld van Vinyl. Oh, en hadden we al verteld dat Winter en Scorsese het brein zijn achter Boardwalk Empire, The Sopranos en The Wolf of Wall Street? Jep, dit wordt vet!

image Vinyl: The Premiere Party

Vinyl: The Premiere Party

Op donderdag 11 februari vond Vinyl: The Premiere Party plaats. Een vuig feest, vier dagen voor de wereldpremière. Tot in de late uurtjes raggen in het Amsterdamse, samen met een lading rockstars, groupies en vinyljunkies. De winnaars van onze Vinyl-prijsvraag maakten het feest mee als VIP-gast. We hebben er zelf natuurlijk ook geen minuut van gemist.

Lees het verslag
Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
HBO

Veep - seizoen 6

Weinig politieke sitcoms in Amerika zijn zo succesvol als de HBO-serie Veep. Selina Meyer probeert zich als vice-president overeind te houden in het Witte Huis, terzijde gestaan door een niet al te competente staf.

Game Of Thrones

Game of Thrones

Je ziet Game of Thrones en alle andere series van HBO exclusief bij Ziggo, wanneer je een abonnement hebt op Movies & Series (X)L, home of HBO.

Game Of Thrones

Wie is wie in Game of Thrones?

Na zes seizoen hebben we al heel wat personages voorbij zien komen in Game of Thrones. Dit zijn de belangrijkste characters die een grote rol spelen in de strijd om de Iron Throne.

Game Of Thrones

Melisandre

De rode priesteres uit Asshai, een land van mythen op het continent Essos, en adviseur van Stannis Baratheon in zijn strijd om de Iron Throne te bemachtigen.