©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are the property of Home Box Offic, Inc.
Ray Donovan - seizoen 4

Ray Donovan - seizoen 4

Elke maandag een nieuwe aflevering bij HBO

'Fixer' Ray Donovan lost de problemen van supersterren op, maar weet zijn eigen gezinsleven nauwelijks op de rails te houden. Elke maandag een nieuwe aflevering op HBO!

Fraude? Slippertje? Moord? De grootste schandalen weet Ray Donovan (Liev Schreiber) in de doofpot te stoppen, nog voordat de paparazzi in Los Angeles er lucht van krijgt. De klantenkring van deze ‘fixer’? Wereldberoemde acteurs, atleten en magnaten. Samen met zijn twee partners Avi en Lena pakt Ray de problemen aan van supersterren die hun vingers er liever zelf niet aan branden.

Maar zo goed als hij andermans issues weet op te lossen, zo slecht weet hij zijn eigen gezin bij elkaar te houden. Zijn vrouw weet zich na hun verhuizing vanuit Boston niet goed aan te passen in Calabasas, zijn ene broer is een alcoholist, en de andere heeft Parkinson. Zijn zusje pleegde jaren geleden zelfmoord, maar haar noodlot blijft de familie achtervolgen. Als dat nog niet genoeg is, komt Ray’s onbetrouwbare vader Mickey na twintig jaar plotseling vrij uit de bak.

In het vorige seizoen van de serie ging Ray een strijd aan met de Armeense maffia. Dit seizoen lijkt hij er alles aan te doen om een betere vader en echtgenoot te worden. Toch is het weer een kwestie van tijd tot hij weer in diepe problemen verzeild raakt - en daarmee voor de zoveelste keer zijn familie in gevaar brengt.

Ray Donovan werd dit jaar genomineerd voor maar liefst vier Emmy’s, waaronder voor de beste mannelijke hoofdrol en de beste regie. Vorig jaar won Jon Voigt al een Golden Globe voor zijn uitmuntende bijrol als de altijd dubieuze Mickey.

Seizoensfinale op 29 augustus.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Ziggo On Demand

Rogue One

Weet je nog? Dat in de intro van de eerste Star Wars-film werd gesproken over rebellen die de plannen van de Death Star hebben gestolen? Dat is de basis voor Rogue One. Een nieuwe film in het Star Wars-universum. En vanaf 21 april bij Ziggo On Demand.

HBO

Veep - seizoen 6

Weinig politieke sitcoms in Amerika zijn zo succesvol als de HBO-serie Veep. Selina Meyer probeert zich als vice-president overeind te houden in het Witte Huis, terzijde gestaan door een niet al te competente staf.

Movies & Series

Frozen ontdooid

Frozen lag even in de vriezer, maar dé Disneyhit van het decennium is weer te zien bij Movies & Series! Ga op avontuur en zing mee met Anna, Kristoff, Sven en Olaf!

Game Of Thrones

GoT, die ken ik toch ook?

In een serie als Game of Thrones, waarin zoveel personages het loodje leggen dat de acteurs haast niet aan te slepen zijn is het nauwelijks mogelijk om geen bekende acteurs tegen te komen. Dit is deel 2.