© 2016 Universal Studios. All Rights Reserved.
Hail, Caesar!
?

Hail, Caesar!

Vanaf 6 november bij HBO

Viervoudig Oscarwinnaars Joel en Ethan Coen brengen een ode aan én parodie op het Hollywood van de jaren 50. Met o.a. George Clooney, Scarlett Johansson en Channing Tatum.

Eddie Mannix (Josh Brolin) is een 'fixer' die de opdracht heeft om Hollywood-sterren in het gareel te houden en schandalen de kop in te drukken. De sterren uit de stal van filmstudio Capital Pictures waar hij voor werkt, zijn niet de makkelijkste. We zien één dag uit het turbulente leven van Mannix, die overigens echt bestond en verdacht werd van banden met de maffia.

De dommige filmster Baird Whitlock (George Clooney), dé ster van de studio, verschijnt niet op de set van de topfilm Hail, Caesar. Hij blijkt ontvoerd te zijn door een groep communisten. Mannix probeert het losgeld bij elkaar te krijgen zodat het historische spektakelstuk niet in het water valt.

Ondertussen moet hij een mopperende regisseur tevreden houden en is de ongetrouwde actrice DeeAnna Moran (Scarlett Johansson) zwanger. Destijds een garantie voor een schandaal. Lukt het hem om de opdringerige roddelpers op afstand te houden?