©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are the property of Home Box Offic, Inc.
Première: Ballers - seizoen 2

Première: Ballers - seizoen 2

Nu bij HBO

EVENEMENT IS GEWEEST
HBO
18 juli 2016, 21.30 uur
Legendes gaan niet met pensioen. Dus de footballspelers uit de komedie Ballers beginnen een nieuwe carrière. Het tweede seizoen bekijk je vanaf 18 juli op HBO!

Spencer Strasmore (gespeeld door Dwayne ‘The Rock’ Johnson) is een footballspeler in rust. Dat wil niet zeggen dat hij gepensioneerd is. Met het enthousiasme van een kind op schoolreis, begint hij een nieuwe carrière als financieel adviseur. Zijn doelgroep: spelers van de NFL.

Spencer is hierbij omringd door een groep vrienden, tevens (oud)footballspelers. Zo is er de warmhartige Charles, een ex-prof die ook een nieuwe invulling in zijn leven zoekt; de spirituele Ricky, een gedreven sportman met ietwat zweverige gewoonten; Joe, een financieel adviseur die zich in allerlei bochten wringt om erbij te horen; en dan is er nog Jason, een sportimpressario die zich in hoge kringen begeeft. 

Tussen de feestjes, vrouwen, snelle auto’s en speedboten door, beleeft Spencer een romance met een televisieverslaggeefster van ESPN. Want wat is een serie mét ‘The Rock’ zónder vrouwen?

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Ballers

Ballers

Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 pakket Connect & Play Max.

Bestel Movies & Series XL

Agenda

Kinderpret in de Ziggo winkels

Woensdag 16 augustus - 13.00 uur

Deze zomer ontmoet je jouw grote helden in de Ziggo winkels!

F1 Grand Prix van België

Vrijdag 25 augustus

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort

US Open 2017

Maandag 28 augustus

Twee weken lang strijdt de mondiale tennistop in New York om de laatste Grand Slam-titel van dit jaa

F1 Grand Prix van Italië

Vrijdag 1 september

Een klassieker onder de Formule 1-grand prixs! Na België verplaatst het racegeweld zich dit kee

Metallica

Maandag 4 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Metallica

Woensdag 6 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
HBO

The Young Pope

Van de Italiaanse regisseur Paulo Sorrentino, bekend van de met een Oscar bekroonde film La Grande Belezza, is er nu The Young Pope. Met Jude Law als kettingrokende en Cherry Coke-drinkende paus.

HBO

Veep - seizoen 6

Weinig politieke sitcoms in Amerika zijn zo succesvol als de HBO-serie Veep. Selina Meyer probeert zich als vice-president overeind te houden in het Witte Huis, terzijde gestaan door een niet al te competente staf.

Game Of Thrones

GoT, zij ook al?

In een serie als Game of Thrones, waarin zoveel personages het loodje leggen dat de acteurs haast niet aan te slepen zijn, is het nauwelijks mogelijk om geen bekende acteurs tegen te komen.Hier alweer deel 3.

Game Of Thrones

Speel de Game of Thrones Quiz

Na 15 maanden wachten is het eindelijk zover. Game of Thrones seizoen 7 is begonnen. Heb je de eerste aflevering al gezien en denk je alles te weten over Westeros? Dan is deze quiz voor jou.

Game Of Thrones

GoT, die ken ik toch ook?

In een serie als Game of Thrones, waarin zoveel personages het loodje leggen dat de acteurs haast niet aan te slepen zijn is het nauwelijks mogelijk om geen bekende acteurs tegen te komen. Dit is deel 2.