Annuleer

Beesten gaan helemaal loesoe in New York!

Bekijk gratis de eerste aflevering van HBO’s Animals seizoen 2.

P
Lees meer

Hopeloos verliefde ratten, duiven met identiteitsproblemen en insecten met een midlifecrisis; ook in het dierenrijk heeft iedereen zo zijn problemen. Hoe ze ermee omgaan? Dat zie je in het gloednieuwe tweede seizoen van HBO’s Animals! Met Movies & Series XL kijk je iedere week de nieuwste aflevering. En het eerste seizoen kijk je volledig on demand! De beste films en series van HBO zie je alleen bij Ziggo. 

Nu gratis kijken: Animals, seizoen 2 - aflevering 1!

Kijk hier gratis de eerste aflevering van Animals – seizoen 2! Het seizoen begint meteen bizar, met een driehoeksrelatie van twee laboratoriumratten en hun denkbeeldige vriend. En een alg twijfelt ernstig over de zin van het leven. En dat terwijl algen zo nuttig zijn. Als visvoer bijvoorbeeld.

Let op: deze serie is niet geschikt voor kinderen

Vunzige beesten

Vunzige beesten

In New York gaan de dieren eigenlijk op dezelfde manier met hun problemen om als de mensen: knokken, schelden, seksen, snuiven… Alleen zijn de Animals misschien nog nét een tandje viezer. Geen serie om met je kleine zusje te kijken dus. Animals is bedacht door Phil Matarese en Mike Lucianio. En ook de welbekende productiebroers Jay en Mark Duplass hebben hun vunzige duit in het zakje gedaan. Gaat dat zien!

  • Meer informatie
    P
  • Hoe bestel ik een serie?
    P
w
cover Animals

Animals

Regiseur
Jaar
2016
Taal
Engels
Studio
HBO
TV Pakket
Movies & Series XL
Te zien t/m
31 december 2018
w

Deze serie zit in het pakket Movies & Series XL. Dat zijn honderden films, meer dan 50 extra zenders en exclusieve toegang tot HBO-series.

Je kunt dat pakket los bestellen. Beter nog: het is ook automatisch inbegrepen in je pakket wanneer je kiest voor het Alles-in-1 pakket Connect & Play Max.

Bestel Movies & Series XL