Ontmoet de Guide of Thrones

Ontmoet de Guide of Thrones

Valar Morghulis! De Guide of Thrones praat je helemaal bij over Game of Thrones, of je nu alles gezien hebt of nog moet beginnen.

Waar is Khaleesi ook alweer? Of: wie is dat eigenlijk? Waarom roepen je collega’s continu ‘Hodor’ als ze in de lift staan? En wie is eigenlijk de moeder van Jon Snow? Check de guide en je doet weer mee in alle gesprekken bij het koffieapparaat.

Begin het gesprek

We hebben voor Facebook Messenger de speciale interactieve Guide of Thrones ontwikkeld. Deze gids diept de bekendste personages nog eens extra uit voor alle fans. Zonder spoilers! En de app vat bovendien supersnel samen wat er ook alweer gebeurde aan het einde van het vorige seizoen, zodat je helemaal klaar bent voor seizoen 7.

Voor de GoT-beginners hebben we op onze GoT-site een spoilervrije introductie van de belangrijkste personages en hele uitgebreide overzichten van de eerste zes seizoenen.

Begin met Guide of Thrones

Wat wil je weten over Guide of Thrones?

Hoe werkt de Guide of Thrones?

De Guide of Thrones geeft je alle informatie over de belangrijkste personages die je nodig hebt om te beginnen aan Game of Thrones. Ben je al fan? Dan helpt de Guide je om weer up to speed te komen voor je begint aan het nieuwe seizoen. Dat doet de Guide aan de hand van knoppen. Als je klikt op de Shuffle-knop krijg je een willekeurig personage te zien en vanaf dat moment krijg je suggesties om dieper op dat personage in te gaan of iets over gerelateerde personages te lezen. Elk karakter is gekoppeld aan een combinatie van emoji’s. Ken jij de karakters goed genoeg om de combinaties te ontcijferen? (Hint: probeer eens een draak en een prinses).

Kan ik de Guide of Thrones gebruiken als ik alles al heb gezien?

Jazeker. Je kunt je geheugen opfrissen over wie Areo Hotah ook alweer is of hoe White Walkers zijn ontstaan. Als je écht een fan bent dan kun je vast de emoji-combinaties van alle personages vinden.

Kan ik de Guide of Thrones gebruiken als ik nog nooit Game of Thrones heb gekeken?

Jazeker. De Guide vertelt van elk personage de achtergrond. Als je nog niets gezien hebt biedt de guide je een goede basis om aan de serie te beginnen. Als je het Ziggo Movies & Series XL of L pakket hebt, kun je seizoen 1 t/m 6 terugkijken. Let op: in de guide staan sommige buttons met een rood zwaailicht, als je hierop klikt kun je spoilers verwachten.

Kan ik de Guide of Thrones gebruiken zonder Facebook-account?

De Guide of Thrones bevindt zich in de Facebook Messenger van Ziggo Movies & Series. Heb je de Messenger app niet op je telefoon? Dan kun je gewoon naar de Guide of Thrones in je browser. Heb je geen Facebook-account? Dan kun je de Guide of Thrones helaas niet ontmoeten (You know nothing Jon Snow! Je kunt natuurlijk altijd een Facebook-account aanmaken).

Hoe chat ik met de Guide of Thrones?

Ga naar de Guide of Thrones in Facebook Messenger en klik op ‘Aan de slag’. De Guide of Thrones geeft je twee keuzes: één voor als je nog niks hebt gezien van Game of Thrones en één voor de echte fans. Vanaf nu kun je met hulp van knoppen en emoji’s met de Guide in gesprek.