©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are the property of Home Box Offic, Inc.
Einde Game of Thrones in zicht

Einde Game of Thrones in zicht

Nog maar twee seizoenen te gaan

De strijd om de IJzeren Troon nadert nu echt zijn ontknoping. De hitserie van HBO stopt na het achtste seizoen, maakte de zender onlangs bekend. Nog maar twee seizoenen te gaan dus!

Seizoen 7: de eerste teaser

De opnames voor het zevende seizoen van Game of Thrones zijn inmiddels in volle gang. Anders dan voorgaande seizoenen zal het kakelverse seizoen niet in april maar pas in de zomer van 2017 van de buis spatten.

We zullen dus geduld moeten hebben. En in plaats van de gebruikelijke tien afleveringen, telt het zevende seizoen er maar zeven. Hoeveel afleveringen het achtste en laatste seizoen zal tellen, is nog niet zeker. Wel volgt er daarna mogelijk nog een spin-off of een prequel van de met maar liefst 23 Emmy's genomineerde fantasyserie. Fingers crossed!

Om de pijn van het wachten iets te verzachten, kun je hieronder alvast genieten van de sensationele pre-productie teaser.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Game Of Thrones

Gefeliciteerd!

Jij hebt een van de exclusieve Game of Thrones-prijzen gewonnen! Vul je gegevens plus je unieke wincode in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Game Of Thrones

Speel de Game of Thrones Quiz

Na 15 maanden wachten is het eindelijk zover. Game of Thrones seizoen 7 is begonnen. Heb je de eerste aflevering al gezien en denk je alles te weten over Westeros? Dan is deze quiz voor jou.