Springvloed S1

Springvloed S1

Vanaf 15 juni bij Film1

In deze misdaadhit uit Scandinavië, naar de bestseller van Cilla & Rolf Björlind, onderzoekt een jonge politievrouw samen met een zwervende oud-rechercheur een reeks brute moorden.

In deze serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Rolf en Cilla Börjlinds, is het aan een groentje van de politieacademie om een zaak uit de archieven te bestuderen. Olivia Rönning, dochter van wijlen inspecteur Arne Rönning, begint te graven in de dossiers van een onopgeloste strandmoord uit 1987. Ze zit al gauw tot haar nek in de zaak, maar heeft de oorspronkelijke rechercheur nodig om de gruwelijke moord op te lossen. Die lijkt echter van de aardbodem verdwenen te zijn.

Het boek voelde als een spannende film en het is dan ook niet gek dat Springvloed zijn weg naar tv heeft gevonden. Met gecompliceerde personages en verschillende spannende plotlijnen is er als thrillerfan genoeg om van te genieten.

Agenda

Kinderpret in de Ziggo winkels

Woensdag 16 augustus - 13.00 uur

Deze zomer ontmoet je jouw grote helden in de Ziggo winkels!

F1 Grand Prix van België

Vrijdag 25 augustus - 10.00 uur

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort

US Open 2017

Maandag 28 augustus

Twee weken lang strijdt de mondiale tennistop in New York om de laatste Grand Slam-titel van dit jaa

F1 Grand Prix van Italië

Vrijdag 1 september

Een klassieker onder de Formule 1-grand prixs! Na België verplaatst het racegeweld zich dit kee

Metallica

Maandag 4 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Metallica

Woensdag 6 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Meneer Pluizenbol

Zakenman Tom Brand (Kevin Spacey) heeft nooit tijd voor zijn gezin. Voor straf verandert dierenwinkeleigenaar Felix Grant hem in een pluizige kater zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn familie.

Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.

Film1

Is het origineel altijd beter?

In juni zie je de remakes van Ghostbusters en Mad Max bij Film1! Niet eenvoudig om van een gouden klassieker een leuke nieuwe versie te maken. Is het de makers toch gelukt?

Film1

Films om je tanden in te zetten

Ice Age 5: Collision Course en Vampierzusjes 2 zijn geen films die je met lange tanden zal kijken. Oké, misschien zijn de slagtanden en vampiertanden in beide films een wat vergezocht bruggetje, een beter bruggetje is dat Film1 ze allebei uitzendt.

Film1

It's a kind of magic

Niets is wat het lijkt in de magie. En dat geldt driedubbel en dwars voor films waarin illusionisten, goochelaars en magiërs centraal staan. Omdat je bij Film1 vanaf 8 april Now You See Me 2 kunt zien, kijken we even naar de mooiste ‘magische’ films.