Springvloed S1

Springvloed S1

Vanaf 15 juni bij Film1

In deze misdaadhit uit Scandinavië, naar de bestseller van Cilla & Rolf Björlind, onderzoekt een jonge politievrouw samen met een zwervende oud-rechercheur een reeks brute moorden.

In deze serie, gebaseerd op het gelijknamige boek van Rolf en Cilla Börjlinds, is het aan een groentje van de politieacademie om een zaak uit de archieven te bestuderen. Olivia Rönning, dochter van wijlen inspecteur Arne Rönning, begint te graven in de dossiers van een onopgeloste strandmoord uit 1987. Ze zit al gauw tot haar nek in de zaak, maar heeft de oorspronkelijke rechercheur nodig om de gruwelijke moord op te lossen. Die lijkt echter van de aardbodem verdwenen te zijn.

Het boek voelde als een spannende film en het is dan ook niet gek dat Springvloed zijn weg naar tv heeft gevonden. Met gecompliceerde personages en verschillende spannende plotlijnen is er als thrillerfan genoeg om van te genieten.

Agenda

John Fogerty

Woensdag 28 juni - 20.00 uur

Op woensdag 28 juni komt Creedence Clearwater Revival zanger en gitarist John Fogerty naar Nederland

Eindpunt Parijs

Zaterdag 1 juli - 09.26 uur

Het is de wielerronde met de grootste naam, de meeste volgers en de drukste bochten in de Alpen: de

Het gras van Wimbledon

Maandag 3 juli - 08.57 uur

‘Thirty-love.’ ‘Advantage Miss Kerber.’ ‘Game Federer.’ Je hoort

F1 Grand Prix van Oostenrijk

Vrijdag 7 juli

Spectaculairder dan vorig jaar kan het niet worden in Oostenrijk: de inhaalactie van Hamilton,

F1 Grand Prix van Groot-Brittannië

Vrijdag 14 juli

Silverstone is het decor van de tiende Formule 1-race van het seizoen. Snelt Lewis Hamilton in zijn

F1 Grand Prix van Hongarije

Vrijdag 28 juli

Vorig jaar ging oma Max met een slakkenvaart over de Hungaroring. Althans, dat vond hij zelf. Gelukk

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?

Film1

Aliens vs. Ants

De wereld ligt flink onder vuur bij Film1. In Independence Day: Resurgence denderen aliens onze atmosfeer binnen. En in Ant-Man neemt de gelijknamige superheld het op tegen de kwaadaardige Yellowjacket. Als dat maar goed gaat…

Films & Series

Paul Verhoeven is terug met Elle

De Nederlandse regisseur Paul Verhoeven zou zichzelf niet zijn als hij zijn publiek niet probeert op te fokken. Na Basic Instinct doet hij het nu op zijn Frans met Elle, waarin een verkrachting leidt tot een kat-en-muisspel. Vanaf 15 april te zien bij Film1.

Film1

Helden redden je avond

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.

Film1

Cinderella (2015)

Een glazen muiltje, draak van een stiefmoeder, etterbakken van stiefzusjes en natuurlijk een knappe prins: iedereen kent het beroemde Disney-sprookje Assepoester.