Sinister 2

Sinister 2

Vanaf 10 juni bij Film1

Plaaggeest Bughuul uit de huiveringwekkende horrorfilm 'Sinister' is terug en terroriseert ditmaal een alleenstaande moeder en haar twee zoons.

De originele Sinister werd gemaakt met een relatief klein budget, maar bleek een grote hit in de bioscopen. Een vervolg op de huiveringwekkende horrorfilm kon dan ook niet uitblijven. Voor Sinister 2 nam Ciarán Foy het regisseursstokje over van Scott Derrickson, die door Marvel werd gevraagd voor de film Doctor Strange. Het vervolg pakt de draad op kort na de gebeurtenissen uit het eerste deel. We zien hoe deputy So & So het land doorreist om meer te weten te komen over demon Bughuul. De dood van schrijver Ellison Oswalt en zijn familie zijn hem duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten.

Het spannende sequel focust echter op de alleenstaande moeder Courtney en haar zoontjes, die niet bewust zijn van de geschiedenis van het huis waarin ze zijn getrokken. Vooral de jongens voelen de krachten van het kwaad aan zich trekken. Bughuul zelf laat zich vaker zien, wat zorgt voor een griezelige sfeer en de nodige schrikmomenten, die veelal perfect getimed zijn.

Sinister 2 is een uitstekend vervolg op een onverwachte horrorhit. De insteek is origineel en er is genoeg spanning aanwezig om de meest verstokte griezelfans te laten schrikken.

Agenda

De seizoensfinale van Game of Thrones op het witte doek

Maandag 28 augustus

De beste serie ter wereld. Zeven bioscoopzalen. Eén epische, 81 minuten durende seizoensfinal

G-DRAGON

Dinsdag 26 september - 20.00 uur

K-Pop sensatie G-DRAGON komt op 26 september naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Maleisië

Vrijdag 29 september - 05.00 uur

Hamilton verspeelde vorig jaar zijn kansen op de titel in Kuala Lumpur. Verstappen en Ricciardo maak

Headhunterz

Zaterdag 30 september

Op 30 september komt de hardstyle legende Headhunterz terug naar de Ziggo Dome!

Lady Gaga

Dinsdag 3 oktober

Lady Gaga staat op 3 oktober in de Ziggo Dome. De kaartverkoop voor dit concert start maandag 13 feb

F1 Grand Prix van Japan

Vrijdag 6 oktober

Max Verstappen werd hier vorig jaar tweede. Hamilton en Vettel hebben het in het verleden ook wel go

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.

Films & Series

Huis voor bijzondere kinderen

Kinderen met bijzondere gaven vinden bescherming in Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Er loert gevaar, onder andere van Hollows, die op jacht zijn naar de gaven van die kinderen.

Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?