Sinister 2

Sinister 2

Vanaf 10 juni bij Film1

Plaaggeest Bughuul uit de huiveringwekkende horrorfilm 'Sinister' is terug en terroriseert ditmaal een alleenstaande moeder en haar twee zoons.

De originele Sinister werd gemaakt met een relatief klein budget, maar bleek een grote hit in de bioscopen. Een vervolg op de huiveringwekkende horrorfilm kon dan ook niet uitblijven. Voor Sinister 2 nam Ciarán Foy het regisseursstokje over van Scott Derrickson, die door Marvel werd gevraagd voor de film Doctor Strange. Het vervolg pakt de draad op kort na de gebeurtenissen uit het eerste deel. We zien hoe deputy So & So het land doorreist om meer te weten te komen over demon Bughuul. De dood van schrijver Ellison Oswalt en zijn familie zijn hem duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten.

Het spannende sequel focust echter op de alleenstaande moeder Courtney en haar zoontjes, die niet bewust zijn van de geschiedenis van het huis waarin ze zijn getrokken. Vooral de jongens voelen de krachten van het kwaad aan zich trekken. Bughuul zelf laat zich vaker zien, wat zorgt voor een griezelige sfeer en de nodige schrikmomenten, die veelal perfect getimed zijn.

Sinister 2 is een uitstekend vervolg op een onverwachte horrorhit. De insteek is origineel en er is genoeg spanning aanwezig om de meest verstokte griezelfans te laten schrikken.

Agenda

5 jaar Ziggo Dome met Marco

Vrijdag 23 juni - 19.00 uur

Ziggo en Vodafone vieren feest, want de Ziggo Dome is jarig: 5 jaar alweer! Genoeg reden voor twee f

John Fogerty

Woensdag 28 juni - 20.00 uur

Op woensdag 28 juni komt Creedence Clearwater Revival zanger en gitarist John Fogerty naar Nederland

Eindpunt Parijs

Zaterdag 1 juli

Het is de wielerronde met de grootste naam, de meeste volgers en de drukste bochten in de Alpen: de

Het gras van Wimbledon

Maandag 3 juli

‘Thirty-love.’ ‘Advantage Miss Kerber.’ ‘Game Federer.’ Je hoort

F1 Grand Prix van Oostenrijk

Vrijdag 7 juli

Spectaculairder dan vorig jaar kan het niet worden in Oostenrijk: de inhaalactie van Hamilton,

F1 Grand Prix van Groot-Brittannië

Vrijdag 14 juli

Silverstone is het decor van de tiende Formule 1-race van het seizoen. Snelt Lewis Hamilton in zijn

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?

Film1

Aliens vs. Ants

De wereld ligt flink onder vuur bij Film1. In Independence Day: Resurgence denderen aliens onze atmosfeer binnen. En in Ant-Man neemt de gelijknamige superheld het op tegen de kwaadaardige Yellowjacket. Als dat maar goed gaat…

Films & Series

Paul Verhoeven is terug met Elle

De Nederlandse regisseur Paul Verhoeven zou zichzelf niet zijn als hij zijn publiek niet probeert op te fokken. Na Basic Instinct doet hij het nu op zijn Frans met Elle, waarin een verkrachting leidt tot een kat-en-muisspel. Vanaf 15 april te zien bij Film1.

Film1

Helden redden je avond

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.

Film1

Cinderella (2015)

Een glazen muiltje, draak van een stiefmoeder, etterbakken van stiefzusjes en natuurlijk een knappe prins: iedereen kent het beroemde Disney-sprookje Assepoester.