Sinister 2

Sinister 2

Vanaf 10 juni bij Film1

Plaaggeest Bughuul uit de huiveringwekkende horrorfilm 'Sinister' is terug en terroriseert ditmaal een alleenstaande moeder en haar twee zoons.

De originele Sinister werd gemaakt met een relatief klein budget, maar bleek een grote hit in de bioscopen. Een vervolg op de huiveringwekkende horrorfilm kon dan ook niet uitblijven. Voor Sinister 2 nam Ciarán Foy het regisseursstokje over van Scott Derrickson, die door Marvel werd gevraagd voor de film Doctor Strange. Het vervolg pakt de draad op kort na de gebeurtenissen uit het eerste deel. We zien hoe deputy So & So het land doorreist om meer te weten te komen over demon Bughuul. De dood van schrijver Ellison Oswalt en zijn familie zijn hem duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten.

Het spannende sequel focust echter op de alleenstaande moeder Courtney en haar zoontjes, die niet bewust zijn van de geschiedenis van het huis waarin ze zijn getrokken. Vooral de jongens voelen de krachten van het kwaad aan zich trekken. Bughuul zelf laat zich vaker zien, wat zorgt voor een griezelige sfeer en de nodige schrikmomenten, die veelal perfect getimed zijn.

Sinister 2 is een uitstekend vervolg op een onverwachte horrorhit. De insteek is origineel en er is genoeg spanning aanwezig om de meest verstokte griezelfans te laten schrikken.

Agenda

F1 Grand Prix van Hongarije

Vrijdag 28 juli - 10.00 uur

Vorig jaar ging oma Max met een slakkenvaart over de Hungaroring. Althans, dat vond hij zelf. Gelukk

F1 Grand Prix van België

Vrijdag 25 augustus

Na een welverdiende zomerstop mogen de Formule 1-coureurs weer aan de bak in België. Een soort

F1 Grand Prix van Italië

Vrijdag 1 september

Een klassieker onder de Formule 1-grand prixs! Na België verplaatst het racegeweld zich dit kee

Metallica

Maandag 4 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Metallica

Woensdag 6 september

Metallica rockt op 4 en 6 september in de Ziggo Dome! Kaartverkoop start vrijdag 24 maart om 10:00 u

Neil Diamond

Zondag 10 september

Op 10 en 23 september komt Neil Diamond met zijn 50 Year Anniversary World Tour naar de Ziggo Dome.

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.

Film1

Is het origineel altijd beter?

In juni zie je de remakes van Ghostbusters en Mad Max bij Film1! Niet eenvoudig om van een gouden klassieker een leuke nieuwe versie te maken. Is het de makers toch gelukt?

Film1

Films om je tanden in te zetten

Ice Age 5: Collision Course en Vampierzusjes 2 zijn geen films die je met lange tanden zal kijken. Oké, misschien zijn de slagtanden en vampiertanden in beide films een wat vergezocht bruggetje, een beter bruggetje is dat Film1 ze allebei uitzendt.

Film1

It's a kind of magic

Niets is wat het lijkt in de magie. En dat geldt driedubbel en dwars voor films waarin illusionisten, goochelaars en magiërs centraal staan. Omdat je bij Film1 vanaf 8 april Now You See Me 2 kunt zien, kijken we even naar de mooiste ‘magische’ films.

Films & Series

Crime met een korreltje zout

Meestal lach je niet om een moord. Maar de komische actiefilms The Nice Guys en Inherent Vice krijgen dat min of meer toch voor elkaar. En weet je wat ook grappig is? Je ziet ze vanaf deze maand bij Film1!