Sinister 2

Sinister 2

Vanaf 10 juni bij Film1

Plaaggeest Bughuul uit de huiveringwekkende horrorfilm 'Sinister' is terug en terroriseert ditmaal een alleenstaande moeder en haar twee zoons.

De originele Sinister werd gemaakt met een relatief klein budget, maar bleek een grote hit in de bioscopen. Een vervolg op de huiveringwekkende horrorfilm kon dan ook niet uitblijven. Voor Sinister 2 nam Ciarán Foy het regisseursstokje over van Scott Derrickson, die door Marvel werd gevraagd voor de film Doctor Strange. Het vervolg pakt de draad op kort na de gebeurtenissen uit het eerste deel. We zien hoe deputy So & So het land doorreist om meer te weten te komen over demon Bughuul. De dood van schrijver Ellison Oswalt en zijn familie zijn hem duidelijk niet in de koude kleren gaan zitten.

Het spannende sequel focust echter op de alleenstaande moeder Courtney en haar zoontjes, die niet bewust zijn van de geschiedenis van het huis waarin ze zijn getrokken. Vooral de jongens voelen de krachten van het kwaad aan zich trekken. Bughuul zelf laat zich vaker zien, wat zorgt voor een griezelige sfeer en de nodige schrikmomenten, die veelal perfect getimed zijn.

Sinister 2 is een uitstekend vervolg op een onverwachte horrorhit. De insteek is origineel en er is genoeg spanning aanwezig om de meest verstokte griezelfans te laten schrikken.

Agenda

Let's Dance

Zaterdag 18 november - 20.30 uur

Let's Dance zal op 18 november 2017 de Ziggo Dome wederom veranderen in de grootste discotheek van N

Gorillaz

Dinsdag 21 november - 20.00 uur

Op dinsdag 21 november komen Gorillaz naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor een show in het kader van

Kensington

Woensdag 22 november - 20.00 uur

Op 22, 23, 24, 25 én 26 november staat Kensington in de Ziggo Dome!

Kensington

Donderdag 23 november - 20.00 uur

Kensington komt in 2017 terug naar de Ziggo Dome!

F1 Grand Prix van Abu Dhabi

Vrijdag 24 november - 10.00 uur

Beleef de ontknoping van het Formule 1-seizoen live bij Ziggo Sport! Hamilton is al kampioen. Maar&n

Kensington

Vrijdag 24 november - 20.00 uur

Kensington staat ook in 2017 in de Ziggo Dome! Kaartverkoop voor de concerten op 24 en 25 november 2

Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Films & Series

Ziggo Movies & Series - YouTube

Ziggo Movies & Series: hét kanaal waar je alles vindt over de tofste films en series. Nieuwe releases, filmfacts, character crushes en top 10's, fans en je wekelijkse dosis film- en serienieuws door echte kenners.

Film1

Om paranoïde van te worden

Een dodelijke, biologische aanval en gelekte staatsgeheimen. Zonder dat we er erg in hebben, worstelen veiligheidsdiensten continue met allerlei gevaren. Maar is de overheid zelf eigenlijk wel te vertrouwen?

Film1

Meneer Pluizenbol

Zakenman Tom Brand (Kevin Spacey) heeft nooit tijd voor zijn gezin. Voor straf verandert dierenwinkeleigenaar Felix Grant hem in een pluizige kater zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn familie.

Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.