© 2015 Entertainment One Benelux. All Rights Reserved.
Self/Less
?

Self/Less

Vanaf 7 mei bij Film1

Bloedstollende visioenen in deze spannende en extravagante scifi-thriller van Tarsem Sing (The Cell)

Wat doe je als je stinkend rijk bent, maar leidt aan kanker en het einde van je leven ziet naderen? Juist ja, dan onderga je een baanbrekende medische procedure om je brein te plaatsen in een jong en gezond lichaam. In Self/Less zien we hoe het bewustzijn van de zieke Ben Kingsley getransplanteerd wordt naar het lichaam van Ryan Reynolds, wat in het begin goed lijkt te gaan. Al gauw wordt hij geconfronteerd met visioenen van een ander leven en een organisatie die hem het zwijgen wil opleggen.

Self/Less is opnieuw een onconventionele film van de Indiase regisseur Tarsem Singh. Net als zijn eerdere films, waaronder The Cell, The Fall en Immortals, kenmerkt de scifi-thriller zich door een extravagante art direction.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?

Film1

Aliens vs. Ants

De wereld ligt flink onder vuur bij Film1. In Independence Day: Resurgence denderen aliens onze atmosfeer binnen. En in Ant-Man neemt de gelijknamige superheld het op tegen de kwaadaardige Yellowjacket. Als dat maar goed gaat…

Films & Series

Paul Verhoeven is terug met Elle

De Nederlandse regisseur Paul Verhoeven zou zichzelf niet zijn als hij zijn publiek niet probeert op te fokken. Na Basic Instinct doet hij het nu op zijn Frans met Elle, waarin een verkrachting leidt tot een kat-en-muisspel. Vanaf 15 april te zien bij Film1.

Film1

Helden redden je avond

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.