© 2015 Entertainment One Benelux. All Rights Reserved.
Self/Less
?

Self/Less

Vanaf 7 mei bij Film1

Bloedstollende visioenen in deze spannende en extravagante scifi-thriller van Tarsem Sing (The Cell)

Wat doe je als je stinkend rijk bent, maar leidt aan kanker en het einde van je leven ziet naderen? Juist ja, dan onderga je een baanbrekende medische procedure om je brein te plaatsen in een jong en gezond lichaam. In Self/Less zien we hoe het bewustzijn van de zieke Ben Kingsley getransplanteerd wordt naar het lichaam van Ryan Reynolds, wat in het begin goed lijkt te gaan. Al gauw wordt hij geconfronteerd met visioenen van een ander leven en een organisatie die hem het zwijgen wil opleggen.

Self/Less is opnieuw een onconventionele film van de Indiase regisseur Tarsem Singh. Net als zijn eerdere films, waaronder The Cell, The Fall en Immortals, kenmerkt de scifi-thriller zich door een extravagante art direction.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Meneer Pluizenbol

Zakenman Tom Brand (Kevin Spacey) heeft nooit tijd voor zijn gezin. Voor straf verandert dierenwinkeleigenaar Felix Grant hem in een pluizige kater zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn familie.

Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.

Film1

Is het origineel altijd beter?

In juni zie je de remakes van Ghostbusters en Mad Max bij Film1! Niet eenvoudig om van een gouden klassieker een leuke nieuwe versie te maken. Is het de makers toch gelukt?

Film1

Films om je tanden in te zetten

Ice Age 5: Collision Course en Vampierzusjes 2 zijn geen films die je met lange tanden zal kijken. Oké, misschien zijn de slagtanden en vampiertanden in beide films een wat vergezocht bruggetje, een beter bruggetje is dat Film1 ze allebei uitzendt.

Film1

It's a kind of magic

Niets is wat het lijkt in de magie. En dat geldt driedubbel en dwars voor films waarin illusionisten, goochelaars en magiërs centraal staan. Omdat je bij Film1 vanaf 8 april Now You See Me 2 kunt zien, kijken we even naar de mooiste ‘magische’ films.