© 2015 Entertainment One Benelux. All Rights Reserved.
Self/Less
?

Self/Less

Vanaf 7 mei bij Film1

Bloedstollende visioenen in deze spannende en extravagante scifi-thriller van Tarsem Sing (The Cell)

Wat doe je als je stinkend rijk bent, maar leidt aan kanker en het einde van je leven ziet naderen? Juist ja, dan onderga je een baanbrekende medische procedure om je brein te plaatsen in een jong en gezond lichaam. In Self/Less zien we hoe het bewustzijn van de zieke Ben Kingsley getransplanteerd wordt naar het lichaam van Ryan Reynolds, wat in het begin goed lijkt te gaan. Al gauw wordt hij geconfronteerd met visioenen van een ander leven en een organisatie die hem het zwijgen wil opleggen.

Self/Less is opnieuw een onconventionele film van de Indiase regisseur Tarsem Singh. Net als zijn eerdere films, waaronder The Cell, The Fall en Immortals, kenmerkt de scifi-thriller zich door een extravagante art direction.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Films & Series

Ziggo Movies & Series - YouTube

Ziggo Movies & Series: hét kanaal waar je alles vindt over de tofste films en series. Nieuwe releases, filmfacts, character crushes en top 10's, fans en je wekelijkse dosis film- en serienieuws door echte kenners.

Film1

Om paranoïde van te worden

Een dodelijke, biologische aanval en gelekte staatsgeheimen. Zonder dat we er erg in hebben, worstelen veiligheidsdiensten continue met allerlei gevaren. Maar is de overheid zelf eigenlijk wel te vertrouwen?

Film1

Meneer Pluizenbol

Zakenman Tom Brand (Kevin Spacey) heeft nooit tijd voor zijn gezin. Voor straf verandert dierenwinkeleigenaar Felix Grant hem in een pluizige kater zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn familie.

Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.