© 2015 Entertainment One Benelux. All Rights Reserved.
Self/Less
?

Self/Less

Vanaf 7 mei bij Film1

Bloedstollende visioenen in deze spannende en extravagante scifi-thriller van Tarsem Sing (The Cell)

Wat doe je als je stinkend rijk bent, maar leidt aan kanker en het einde van je leven ziet naderen? Juist ja, dan onderga je een baanbrekende medische procedure om je brein te plaatsen in een jong en gezond lichaam. In Self/Less zien we hoe het bewustzijn van de zieke Ben Kingsley getransplanteerd wordt naar het lichaam van Ryan Reynolds, wat in het begin goed lijkt te gaan. Al gauw wordt hij geconfronteerd met visioenen van een ander leven en een organisatie die hem het zwijgen wil opleggen.

Self/Less is opnieuw een onconventionele film van de Indiase regisseur Tarsem Singh. Net als zijn eerdere films, waaronder The Cell, The Fall en Immortals, kenmerkt de scifi-thriller zich door een extravagante art direction.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.

Films & Series

Huis voor bijzondere kinderen

Kinderen met bijzondere gaven vinden bescherming in Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Er loert gevaar, onder andere van Hollows, die op jacht zijn naar de gaven van die kinderen.

Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?