© 2015 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved.
Paper Towns
?

Paper Towns

Vanaf 29 mei bij Film1

In deze romantische en mysterieuze coming-of-agefilm beleeft Quentin een nachtelijk avontuur met zijn raadselachtige buurmeisje.

Net als The Fault In Our Stars is Paper Towns een verfilming van een boek van de succesvolle Amerikaanse auteur John Green. In de film volgen we Quentin, een jongen die al jaren verliefd is op zijn buurmeisje Margo. Als kinderen waren de twee goed bevriend, maar door de jaren heen is die vriendschap verwaterd. Totdat Margo op een nacht op het raam van Quentin klopt en hem meeneemt in een nacht vol wraakacties en geheime missies. Hij denkt dat alles vanaf dat moment anders wordt, maar Margo komt de dag erna niet meer naar school.

In Paper Towns is het aan Quentin en zijn vrienden om de cryptische aanwijzingen die Margo heeft achtergelaten te volgen. Om haar daadwerkelijk te vinden, moet hij er echter ook achter komen wat echte vriendschap betekent. Paper Towns is fraai gefilmd en heeft een fijne soundtrack die perfect aansluit op de boodschap van de film.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Hoe kan ik Film1 kijken?

Stipt om een bepaalde tijd voor de buis zitten voor je favoriete film?Helemaal niet nodig met Film1. Van tv tot PlayStation en van smartphone tot laptop; kijk hoe jíj wilt.

Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.

Films & Series

Huis voor bijzondere kinderen

Kinderen met bijzondere gaven vinden bescherming in Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Er loert gevaar, onder andere van Hollows, die op jacht zijn naar de gaven van die kinderen.

Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!