© 2015 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved.
Paper Towns
?

Paper Towns

Vanaf 29 mei bij Film1

In deze romantische en mysterieuze coming-of-agefilm beleeft Quentin een nachtelijk avontuur met zijn raadselachtige buurmeisje.

Net als The Fault In Our Stars is Paper Towns een verfilming van een boek van de succesvolle Amerikaanse auteur John Green. In de film volgen we Quentin, een jongen die al jaren verliefd is op zijn buurmeisje Margo. Als kinderen waren de twee goed bevriend, maar door de jaren heen is die vriendschap verwaterd. Totdat Margo op een nacht op het raam van Quentin klopt en hem meeneemt in een nacht vol wraakacties en geheime missies. Hij denkt dat alles vanaf dat moment anders wordt, maar Margo komt de dag erna niet meer naar school.

In Paper Towns is het aan Quentin en zijn vrienden om de cryptische aanwijzingen die Margo heeft achtergelaten te volgen. Om haar daadwerkelijk te vinden, moet hij er echter ook achter komen wat echte vriendschap betekent. Paper Towns is fraai gefilmd en heeft een fijne soundtrack die perfect aansluit op de boodschap van de film.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Meneer Pluizenbol

Zakenman Tom Brand (Kevin Spacey) heeft nooit tijd voor zijn gezin. Voor straf verandert dierenwinkeleigenaar Felix Grant hem in een pluizige kater zodat hij meer tijd kan doorbrengen met zijn familie.

Film1

Lak aan hun omgeving

Mensen die de wereld heel anders zien dan hun omgeving; een dankbaar onderwerp voor films. Bij Film1 zie je in juli Captain Fantastic en Miles Ahead.

Film1

Is het origineel altijd beter?

In juni zie je de remakes van Ghostbusters en Mad Max bij Film1! Niet eenvoudig om van een gouden klassieker een leuke nieuwe versie te maken. Is het de makers toch gelukt?

Film1

Films om je tanden in te zetten

Ice Age 5: Collision Course en Vampierzusjes 2 zijn geen films die je met lange tanden zal kijken. Oké, misschien zijn de slagtanden en vampiertanden in beide films een wat vergezocht bruggetje, een beter bruggetje is dat Film1 ze allebei uitzendt.

Film1

It's a kind of magic

Niets is wat het lijkt in de magie. En dat geldt driedubbel en dwars voor films waarin illusionisten, goochelaars en magiërs centraal staan. Omdat je bij Film1 vanaf 8 april Now You See Me 2 kunt zien, kijken we even naar de mooiste ‘magische’ films.