© 2015 Twentieth Century Fox. All Rights Reserved.
Paper Towns
?

Paper Towns

Vanaf 29 mei bij Film1

In deze romantische en mysterieuze coming-of-agefilm beleeft Quentin een nachtelijk avontuur met zijn raadselachtige buurmeisje.

Net als The Fault In Our Stars is Paper Towns een verfilming van een boek van de succesvolle Amerikaanse auteur John Green. In de film volgen we Quentin, een jongen die al jaren verliefd is op zijn buurmeisje Margo. Als kinderen waren de twee goed bevriend, maar door de jaren heen is die vriendschap verwaterd. Totdat Margo op een nacht op het raam van Quentin klopt en hem meeneemt in een nacht vol wraakacties en geheime missies. Hij denkt dat alles vanaf dat moment anders wordt, maar Margo komt de dag erna niet meer naar school.

In Paper Towns is het aan Quentin en zijn vrienden om de cryptische aanwijzingen die Margo heeft achtergelaten te volgen. Om haar daadwerkelijk te vinden, moet hij er echter ook achter komen wat echte vriendschap betekent. Paper Towns is fraai gefilmd en heeft een fijne soundtrack die perfect aansluit op de boodschap van de film.

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?

Film1

Aliens vs. Ants

De wereld ligt flink onder vuur bij Film1. In Independence Day: Resurgence denderen aliens onze atmosfeer binnen. En in Ant-Man neemt de gelijknamige superheld het op tegen de kwaadaardige Yellowjacket. Als dat maar goed gaat…

Films & Series

Paul Verhoeven is terug met Elle

De Nederlandse regisseur Paul Verhoeven zou zichzelf niet zijn als hij zijn publiek niet probeert op te fokken. Na Basic Instinct doet hij het nu op zijn Frans met Elle, waarin een verkrachting leidt tot een kat-en-muisspel. Vanaf 15 april te zien bij Film1.

Film1

Helden redden je avond

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.