MegaWeekend Film1: Youth, Creed en meer

MegaWeekend Film1: Youth, Creed en meer

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
09 september 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, arthouse en actieknallers! Dit weekend: Wild Card, Creed en Youth.

Actie-icoon Jason Statham (Crank, Furious 7) krijgt het vrijdag als gokverslaafde bodyguard aan de stok met de maffia in Wild Card. Met bijrollen van o.a. Sofía Vergara (Modern Family) en Milo Ventimiglia (Heroes).

Ook zaterdag kun je rekenen op een epische knokpartij in het Oscargenomineerde boksdrama Creed. Sylvester Stallone kruipt dan voor de zevende keer in de huid van Rocky Balboa om de ambitieuze zoon van zijn overleden vriend Apollo Creed te trainen.

Op zondag is de Oscarwinnende regisseur Paolo Sorrentino terug. In zijn nieuwste film Youth mijmeren Michael Caine en Harvey Keitel als twee gepensioneerde vrienden in de Alpen over hun levens en de eigenaardigheden van de andere hotelgasten.

Wild Card - vrijdag 9 september om 20:30 uur
Creed - zaterdag 10 september om 20:30 uur
Youth - zondag 11 september om 20:30 uur

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!

Film1

Gekke films met dieren bij Film1

Een beestenboel. Dat is een beetje het overkoepelende thema van de Film1-kinderfilms deze maand. Vol gekwetter, gekwaak, gepiep en… wat voor geluid maken dassen eigenlijk?

Film1

Aliens vs. Ants

De wereld ligt flink onder vuur bij Film1. In Independence Day: Resurgence denderen aliens onze atmosfeer binnen. En in Ant-Man neemt de gelijknamige superheld het op tegen de kwaadaardige Yellowjacket. Als dat maar goed gaat…

Films & Series

Paul Verhoeven is terug met Elle

De Nederlandse regisseur Paul Verhoeven zou zichzelf niet zijn als hij zijn publiek niet probeert op te fokken. Na Basic Instinct doet hij het nu op zijn Frans met Elle, waarin een verkrachting leidt tot een kat-en-muisspel. Vanaf 15 april te zien bij Film1.

Film1

Helden redden je avond

Superhelden heb je in alle soorten en maten. Je hebt de striphelden van DC Comics en niet te vergeten Marvel. En dan heb je nog andere fantasyhelden, zoals Captain Kirk, Han Solo en Luke Skywalker.