MegaWeekend Film1: Youth, Creed en meer

MegaWeekend Film1: Youth, Creed en meer

EVENEMENT IS GEWEEST
Film1
09 september 2016, 20.30 uur
Film1 is vernieuwd! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Tijdens de MegaWeekends kijk je de tofste blockbusters, arthouse en actieknallers! Dit weekend: Wild Card, Creed en Youth.

Actie-icoon Jason Statham (Crank, Furious 7) krijgt het vrijdag als gokverslaafde bodyguard aan de stok met de maffia in Wild Card. Met bijrollen van o.a. Sofía Vergara (Modern Family) en Milo Ventimiglia (Heroes).

Ook zaterdag kun je rekenen op een epische knokpartij in het Oscargenomineerde boksdrama Creed. Sylvester Stallone kruipt dan voor de zevende keer in de huid van Rocky Balboa om de ambitieuze zoon van zijn overleden vriend Apollo Creed te trainen.

Op zondag is de Oscarwinnende regisseur Paolo Sorrentino terug. In zijn nieuwste film Youth mijmeren Michael Caine en Harvey Keitel als twee gepensioneerde vrienden in de Alpen over hun levens en de eigenaardigheden van de andere hotelgasten.

Wild Card - vrijdag 9 september om 20:30 uur
Creed - zaterdag 10 september om 20:30 uur
Youth - zondag 11 september om 20:30 uur

Agenda
Alle events

Nieuwsgierig naar álle events?

Alle events
Uitgelicht
Film1

Hoe kan ik Film1 kijken?

Stipt om een bepaalde tijd voor de buis zitten voor je favoriete film?Helemaal niet nodig met Film1. Van tv tot PlayStation en van smartphone tot laptop; kijk hoe jíj wilt.

Film1

Kouwe kak of motormuis?

Bridget is back! Maar hoe moet dat nou… een Bridget Jones zónder Hugh Grant? Daniel Cleaver is in ieder geval niet de vader. Wie wel? Dat zie je bij Film1.

Film1

Er vallen mussen van het dak

Van de hitte of is het soms Midsummer Horror bij Film1? Sowieso dat laatste! En het is maar goed dat het langer licht is, want na het zien van The Purge: Election Year, Blair Witch én The Gallows durf je niks meer in het donker.

Films & Series

Huis voor bijzondere kinderen

Kinderen met bijzondere gaven vinden bescherming in Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. Er loert gevaar, onder andere van Hollows, die op jacht zijn naar de gaven van die kinderen.

Film1

Nachtmerries gegarandeerd

In een oogwenk kan je leven drastisch veranderen. Of het nu om een hongerige haai gaat of een mysterieuze vermissing: na het zien van deze zenuwslopende thrillers ben je blij dat je veilig thuis op de bank zit!